bobule Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Rejestracja na ponymeet ruszyła pełną parą. Teraz możecie zarejestrować swoją obecność na ponymeecie. Zgłosić siebie, bądź swój sprzęt, do pomocy w organizacji meeta. Przypominam również, że panele można rejestrować jeszcze przez tydzień (potem będziecie musieli pisać osobiście do bobula, który planuje wam podać wstępny plan meeta stosunkowo jak najszybciej). Tak więc do dzieła bronies! ~bobule(Rejestracja na II Śląski została już zamknięta. Lecz Ci co spóźnili się / zapomnieli o rejestracji oczywiście mogą przyjść na meeta (tylko będą musieli chwile odczekać w kolejce, aż wszyscy zarejestrowani wejdą).) Organizacja śląskich ponymeetów oraz Zespół Szkół Mechaniczno-Samochodowych im. Gabriela Narutowicza ma zaszczyt zaprosić wszystkich bronies i pegasis na II Śląski Zorganizowany Ponymeet. Odbędzie się on 12 października 2013 roku w Bytomiu w wyżej wymienionym zespole szkół przy placu Sobieskiego. W godzinach od 10 do 18. Plakat: Więcej szczegółów dotyczących meeta, będziemy dostarczać z czasem. Będą pojawiać się tutaj, na stronie -> http://bronies-silesia.eu oraz na wydarzeniu na fb -> https://www.facebook.com/events/687133201303362/ 1. Możecie zgłosić swój panel na meeta. Link do formularza ->http://bronies-siles...et/rejestracja/2. Nie wiecie jak dojechać? Przygotowałem dla was mapki wraz z instrukcjami dojścia/dojazdu. W przypadku gdybyście potrzebowali instrukcji jak dojechać z innego okolicznego miasta to piszcie. Link ->http://bronies-siles...onymeet/dojazd/ 3. Listę naszych patronów, znajdziecie tutaj -> http://bronies-silesia.eu/ponymeet/patroni/ 4. Lista atrakcji https://docs.google.com/document/d/1rO9IL0OQGOjHHzfO5e00h-NYiAMPaxf_T-B-W1c8mYA/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Croolik Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Jeśli nie będę miał zajęć w ten weekend co meet to wpadnę, a jeśli będę miał... to będzie trzeba podjąć jakąś decyzję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Oczywiście....idę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Araszel będzie. Na sto procent możecie liczyć na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Hm? Nie wiem czy się pojawię, muszę się zastanowić :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Oh boy, II Zorganizowany! Najprawdopodobniej będę, ale to może się zmienić. Oby nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Pewnie się zjawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Jako jeden z organizatorów serdecznie was zapraszam, będziecie mieli okazję zjeść jedyny na świecie Śląski węgiel oraz oddychać powietrzem tak tłustym że będzie go można kroić nożem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 A jakieś koszulki będą planowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Ja zapewne będę, znając życie znów przypadnie mi praca fotografa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 A jakieś koszulki będą planowane? jeśli znajdzie się ktoś kto je zrobi / przywiezie, to będą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 jeśli znajdzie się ktoś kto je zrobi / przywiezie, to będą Możliwe, że tego kogoś znalazłeś. Jak jesteś zainteresowany, pisz PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mięta Ogrodowa Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 yay no nareszcie jakiś zorganizowany meet na ślasku, jeśli nic mi nie wypadnie pojawię się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Za jakie grzechy bytom ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Ale bym chciała pojechać ._. jeszcze sporo czasu więc może uda mi się namówić rodziców xd Z Opola musiała bym pociągiem około godzinę jechać..Tak bym chciała być na jakimś dobrze zorganizowanym ponymeecie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Za jakie grzechy bytom ? Za ciężkie, Maxy. Za ciężkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Kurcze...łaj Bytom ? ;_: Chociaż,to jest zorganizowany więc w jakimś meeto-możliwym-miejscu się musi odbyć,a w Katowicach nie można nic załatwić na następny raz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Gdzie w Katowicach? Na trawie prelekcje? Come on, to jest w zamkniętym pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Gdzie w Katowicach? Na trawie prelekcje? Come on, to jest w zamkniętym pomieszczeniu. Napisałam przecież że wiem że musi być w zamkniętym pomieszczeniu,tylko spytałam czy nikt by nam nie udostępnił/wynajął jakiejś sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Pewnie wpadnę,ale pewny nie jestem jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Ile razy będę musiał to powtarzać? Bytom miał nam do zaoferowania najwięcej w dogodnej cenie. W centrum Katowic szkoły w ogóle nie chcą wynajmować sal na takie wydarzenia. Bez wyraźnego powodu nie przenosilibyśmy meeta z Kato, ale nie mieliśmy wyboru. Do tego dojazd jest dobry tak więc z łaski swojej skończcie marudzić, bo jak widzę takie posty to odechciewa mi się organizować tego meeta. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Meet 10-18 więc najpewniej zacznie się o tej 10, czy tam 11. Z resztą będzie plan, ale do dopiero we wrześniu jak już będą znane wszystkie szczegóły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Drugi zorganizowany... well... I'm there! Choć 100% pewności nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ja będe na 100% już tak dawno nie byłem na zjeździe trzeba się pokazać i poznać nowych ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 No, mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie. Blisko, więc autobusem pojadę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się