Jake Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 SUPER!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Twilight (To jakiś fanart) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Możemy jedynie się spodziewać cudów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Co do tego filmu z Twi Alicornem - chcę to zobaczyć . Najnowszy odcinek: Tylko czekać do 22... ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Chilly? 81 F to 27 C xD Może się nie znam, ale jak dla mnie to już upał i to niezły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 WTF? mam czekać jeszcze 11 dni 19 godzin 9 minut i 10 sekund paranoja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 No właśnie, dlaczego tak długo musimy czekać na nowy odcinek? Nie powinny być już co tydzień? Wiem, że to pytanie nie jest zgodne/nie jest aż tak bardzo zgodne z tematem, ale ciekawi mnie to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 A tam. Czekaliśmy tyle czasu na III sezon, czymże są te dwa tygodnie niecałe? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 czym? CZYM? są wiecznością w porównaniu z choćby włączeniem telewizora . mnie to czekanie wykańcza !!! bardzo WYKAŃCZA !!! rozumiecie , wykańcza aż wariuję ! tu , teraz , WARIUJĘ ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Luna spędziła tysiąc lat w Księżycu, a mniej narzeka! No ale cóż, czekanie jest wyczerpujące. Oby tylko ten odcinek był odpowiednio dobry... bo będzie rzeź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 czym? CZYM? są wiecznością w porównaniu z choćby włączeniem telewizora . mnie to czekanie wykańcza !!! bardzo WYKAŃCZA !!! rozumiecie , wykańcza aż wariuję ! tu , teraz , WARIUJĘ ! Też to czuję, choć w mniejszym stopniu. Trza się cieszyć, że to nie są przynajmniej całe dwa tygodnie. Luna spędziła tysiąc lat w Księżycu, a mniej narzeka! No ale cóż, czekanie jest wyczerpujące. Oby tylko ten odcinek był odpowiednio dobry... bo będzie rzeź. Mniej narzeka, bo to już minęło. A my jesteśmy skazani na półtora tygodnia czekania! I masz rację, czekanie jest wyczerpujące, bo w grę wchodzi jakiś dziwny tytuł związany z grami, Kryształowe Królestwo i oczekiwanie na to, że odcinek będzie dobry. Ale dobra, zaprzestanę tego pisania, bo pewnie podchodzi to już pod off-top czy spam.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 NIE MA ODWROTU, HAHAHAHAHAHAHAHA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 A TERAZ NA KOLANA I PŁAKAĆ, ŻE ZNISZCZYLI MLP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Paranoja. Jakbyśmy mięli wpływ na to co planują... Co do tego spoileru, wydaje mi się, że będzie to TYLKO I WYŁĄCZNIE NA POTRZEBĘ JEDNEGO EPIZODU. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ale może będzie fajnie że Twi przez przypadek zostanie Alicornem i pod koniec odcinka zmienią ją znowu w Jednorożca. To by było dobre co nie? Wyprzedziłeś mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 http://family-room.ew.com/2013/01/29/my-little-pony-friendship-is-magic-exclusive-twilight-princess/ tu dla potwierdzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Zwymiotuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Wymiotuj, byle nie na mnie. No ale tak po prostu nie może być, to sprzeczne z prawami Kathusiowej logiki. Nie mam nic przeciwko Twilicornowi, ale wątpię, żeby tak było na zawsze. No tak być kurczę nie może! Też myślę, że to tylko na 1 odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Wszystko się okaże podczas 13... Póki co nie ma co płakać, bo nie ma po co... Przegryźć problem i iść dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Teraz zastanawiam się tylko...czy się cieszyć czy martwić ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 jakbyście czytali ze zrozumieniem zrozumielibyście że to nie na 1 odcinek tylko na stałe. to nie ma sensu , niestety. Celestia i Luna to ponyboginie , Cadance też coś potrafi magicznego i rządzi Crystal Empire. ale Twi? Bogini martwienia się na zapas?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... albo nie.... czekajcie może byc zabawnie. bo jednak praca księżniczki to siedzenie w zamku i zajmowanie sie administracją a Twi w tedy nie bedzie mogła spotykać się z przyjaciółkami. Myślę że nie bedzie tego chciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artemis99 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Nie wygląda na to żeby to było tylko jednorazowo. Można oczywiście mieć nadzieje że to po to żeby tą własną magie napisać, albo że z tego zrezygnuje, ale niestety wątpie. Robią z niej alicorna żeby sprzedać zabawki (mowa o Hasbro). Oby tylko twórcy dali z siebie wszystko i nie schrzanili tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Twilight alicorn! Tak jest! To się musiało stać prędzej czy później ponieważ Twi na to zasługuje. Pogódźcie się z tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się