eeyore Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Ale jajca będą, jak się okaże, że Twilight nie jest przygotowana na to, by zostać ciocią. (...) eee ty.. unghh.. aaa... to, kurde, ma sens! Vinc , you're a genius! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 obejrzałem 2 piosenki z nowego sezonu ......nie wiedziałem czy się smucić czy śmiać. Bo są przepiękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 A kto pouczał Pinkie o odpowiedzialności z małymi dziećmi -> wydaje mi się, że akurat Twi by wiedziała jak być ciocią. Comic Con zasypał nas oficjalnymi newsami i piosenkami (już jest druga piosenka): http://www.equestriadaily.com/2012/07/another-season-3-song-chrysal-fair-hd.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Nie wiem czy Hasbro nie przesadza z tymi spojlerami piosenek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Nah.. Piosenek rzeczywiście za dużo pokazali. A wiadomo już kiedy się ukaże 3 sezon ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Lipiec 14, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2012 na ten moment część spoilerów można by podsumować tym artem: Wzmianka Tabithy o słodkim głosiku Fluttershy gdy ta będzie smokiem = nie mogę się tego doczekać hehe http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6LQk-DaZSzU mam wrażenie że Twilight będzie w tym odcinku przechodzić przez okres znany dla studentów jako: "OPS zawaliłem/am egzamin :O To teraz czas na kampanię wrześniową". http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3LkJ3_nVq8s&feature=player_embedded yeah piosenka mane6 ^^ oraz masa nowości swoją drogą wczoraj znalazłem to na derpibooru: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Af1GCiMnoNQ nie chce się za bardzo nakręcać bo to nie jest jeszcze potwierdzone ALE! w kolejnym miesiącu? jeżeli oni zaczną 3 sezon w sierpniu to będzie grubo reasumując Trixie + Luna + DragonShy + Octavia z głosem i to jeszcze w duecie z Rarity + Cadance + nowa rasa kuców = Dear God zapowiada się wspaniale ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Przez krótką chwilę byłem na wyżynach szczęścia, bo patrząc po obrazku drugiej piosenki już myślałem, że Applejack ma w końcu swoją piosenkę. Ale nawet jeżeli nie teraz, to może później, a zresztą i tak całość zapowiada się fantastycznie. A swoją drogą, to ciekawe czy między I a II sezonem też były takie emocje, oczekiwania i uchylania rąbka tajemnicy. Inna sprawa to jak szybko stworzyli na podstawie newsów tego arta post wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xan Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Moim zdaniem odcinek z piosenką Crystal Fair będzie jako pierwszy, albo ostatni i będzie dwuczęściowy. W końcu przygotowania jak na wyprawę na koniec świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinc Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Zauważyliście, że śpiewają "Crystal Kingdom"? Wycieczka poza Equestrię +10 : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 wiec magia alicornow gaśnie... ? kim są kryształowe kucyki? o boże zamroźcie mnie na 2 miechy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 ta budowla na końcu 2 piosenki przypomina mi wierze Eiffla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Tutaj macie owe piosenki z napisami PL, dla tych co mają problemy z angielskim: Failure Success Song: Crystal Fair Song: Tłumaczenie od PhosiQ'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Z tego co wyspekulowałem, prawdopodobnie dowiemy się czegoś o historii Equestrii. Pamiętacie odcinek Hearth's Warming Eve? Z tego co śpiewali w piosence Crystal Fair Song wynika że bohaterki będą chciały uratować Kryształowe Kucyki, ucząc się ich historii. Moim zdaniem pomysł jest świetny, bo na pewno każdy z Was chciałby się dowiedzieć czegoś na sam temat Equestrii, a przytoczony przeze mnie odcinek niewiele wyjaśniał. Co do samych piosenek, są przepiękne . A zwróciliście uwagę na moment, gdy Mane 6 stało dookoła stołu w czasie piosenki, gdy kamera obracała się wokół nich? Te animacje są wspaniałe, brawa dla animatorów! Oby nie było takich wpadek, jak chociażby tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 (patąc na post Lukinera) Przepraszam was na chwilę (słychać wrzaski szczęścia i biegania po pokoju jak oszalały, nagle słychać jak spada coś ciężkiego z hukiem z towarzyszącym krzykiem KURCZĘ, wracając do laptopa) Lukiner sprawiłeś że mam taką euforię że wisisz mi szafę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Dotychczasowe wieści... Te piosenki... Octavia i Trixie... DovahShy [takim niemainstreamowy, bo Skajrima nie lubię, lecz brzmi to epicko D:]... LUNA... Nieco więcej o Equestrii... To wszystko mogę podsumować tylko jednym GIF'em: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 *słucha pierwszych słów piosenki Crystal Fair* Że coooooo? CO SIĘ STANIE CADANCE??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Ja podejrzewam że Cadance podtrzymuję coś swoją magią i nie może robić tego w nieskończoność więc Mane 6 działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Nowa rasa kucyków, więcej wiadomości na temat Equestrii, nowa piosenka - THIS IS EPIC !!! A jak jeszcze oficjalnie się potwierdzi że nowy sezon wystatruje za miesiąc, to będę wniebowzięty. Kurde, nie spodziewałem się że dadzą nowy rodzaj kucy, a jeśli już to kucyki morskie, a tu taki zonk. Ciekawe jak będą wyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Ja nie myślałem nad tym jak wyglądają ale ciekawość aż mnie pożera. A jak w sierpniu zacznie się 3 sezon to oszaleję z radości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 No nie mogę wytrzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Ja podejrzewam że Cadance podtrzymuję coś swoją magią i nie może robić tego w nieskończoność więc Mane 6 działa No, w każdym razie to gwarantuje nowy odcinek z Cadance więc jest git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dammoni Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Tutaj macie piosenki z napisami PL Od jakiegoś czasu tłumaczymy takie rzeczy i zależy nam na opiniach, żeby poprawić jakość/unikać ew. błędów. Z góry dziękuję ! BTW: Jako pierwsi w polsce przetłumaczyliśmy Crystal Fair Song Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Oczywiście Hasbro nie słynie z dobrego ubezpieczania zasobów zawartych na swoich stronach, co oczywiście wykorzystują bronies by by wykopać przeróżna spoilery. Wykopana z strony (http://wedding.mylittlepony.com/index.html) została ikonka postaci, która jeszcze nie pojawiła się w serialu (wyglądająca jak nowy zuy). bierzcie póki gorące (spoiler): http://wedding.mylittlepony.com/images/quiz/q2q7c3.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Oczywiście Hasbro nie słynie z dobrego ubezpieczania zasobów zawartych na swoich stronach, co oczywiście wykorzystują bronies by by wykopać przeróżna spoilery. Wykopana z strony (http://wedding.mylittlepony.com/index.html) została ikonka postaci, która jeszcze nie pojawiła się w serialu (wyglądająca jak nowy zuy). bierzcie puki gorące (spoiler): http://wedding.mylittlepony.com/images/quiz/q2q7c3.png Mmmm... całkiem przystojny jak na kuca Skojarzył mi się trochę z King Metamorphosis z This Day Aria wersja męska EDIT: Grammar Nazi alert! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Lipiec 16, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2012 (...) (wyglądająca jak nowy zuy) czerwony róg, kły, czerwone oczy.... holy crap to diablo jako KUC D: to już wiadomo gdzie będzie umieszczony dodatek do Diablo3 = W Equestrii i w Crystal Kingdom. WARMEN SZYKUJ SWOJĄ CELESTIĘ DH I LECIMY TĘPIĆ DZIADZA! swoją drogą czy tylko dla mnie on wygląda jak typowy OC? Przy wyglądzie Chrysalis popisali się, ale patrząc na niego to jakoś nie ogarnia mnie zachwyt. Może jednak to się zmieni gdy będzie pokazany cały i będziemy wiedzieć kim on jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się