Sttark Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Jakoś wątpię w 24 odcinki,chyba,że zostaną dodane w trakcie trwania obecnych trzynastu;)Jak dla mnie sezon 3 może mieć 13 odcinków.Przecież mamy potwierdzenie niemalże sezonu 4.Po za tym Hasbro wyda w tym/albo przyszłym roku gry na podstawię FIM oraz komiksy.A MM nad czymś pracuję...ciekawość mnie zżera nad czym;)Pewnie nad sezonem 4.Gdyby to był koniec to zwolnili by też pisarzy a wręcz przeciwnie zatrudnili paru.Więc reasumując tak.Wszystko będzie ok.(O dziwo kiedyś w identycznej sytuacji była kreskówka Kim Kolwiek) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Skoro kilka miesięcy temu była mowa, że sezon 3 robią 2 studia, każdy po 13 odcinków, to pomyślcie chwilę logicznie - te pozostałe odcinki nie wyparują. Albo odcinki będą dłuższe, albo sezon 4 wyjdzie znacznie szybciej. Za mało informacji, żeby wyciągnąć konkretne wnioski, ale wystarczająco, żeby zacząć panikować, eh? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Air teraz sobie przypomnij Nightmare Night i tłumaczenie dlaczego Pinkie ucieka ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 @2xUp Skąd info,że odcinki robią 2 studia?To może być tylko plotka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Ta "plotka" przewija się od dłuższego czasu, ale wydaje mi się, że już o nie swego czasu czytałem na EQD, poszukam może znajdę źródło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Znaczy z tymi dwoma studiami to już nawet drugi sezon był - część animacji, czy czegoś tam mieli z "outsourcingu" (zajmowało się nimi inne studio). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Teraz jest tyle tych plotek że nawet nie wiadomo w co wierzyć Trzeba trochę wytrzymać, to wszystkiego się dowiemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Z ciekawostek. Wydaje się, że sezon 3 będzie jednak krótszy (Skoro Meghan McCarty i William Andersons (gościu od muzyki w tle) tak mówią), ale już pracują nad sezonem 4. http://www.equestriadaily.com/2012/07/william-andersons-poem-on-seasons.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Też to czytałem.Ciekawe co oni tam knują.Gościu w komentarzach napisał,że może film będzie.Oby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Ja na film jakoś nie liczę,ale możliwe,że coś będzie na rocznice My little pony w 2014(30 lat).A co do wiadomości Andersons'a to po krótszym 3 sezonie będzie więcej sezonów()zarówno krótszych jak i dłuższych.Życie znowu nabrało sensu.:pbat: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Lipiec 28, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2012 Z ciekawostek. Wydaje się, że sezon 3 będzie jednak krótszy (Skoro Meghan McCarty i William Andersons (gościu od muzyki w tle) tak mówią), ale już pracują nad sezonem 4. http://www.equestriadaily.com/2012/07/william-andersons-poem-on-seasons.html i nagle wszyscy bronies są spokojni ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 weeee ^^ Ale jak będziemy musieli czekać na kolejne tyle co na ten to się zahibernuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 I jest git. Długie sezony? Może zrobią sezon, który będzie miał powyżej 26 odcinków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Oo, a to ci niespodzianka chwilę nie śledziłem tych informacji, a tu proszę - kolejne sezony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 No i to są dobre wieści. Bardzo dobre wieści! Długie sezony mogą na prawdę mieć więcej niż 26 odcinków, co dawałoby szanse na fabułe na więcej niż dwa odcinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Tylko będziemy musieli 2 razy dłużej czekać na 4 sezon wiem, narzekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nie do końca MM wspomniała w wywiadzie,że obecnie pracuję nad odcinkami a sezon 3 jest zakończony.Czyli sezon 4 od jakiegoś czasu jest w produkcji.Osobiście stawiam pierwszy kwartał 2013 r. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 3 Sezon chyba miał być w grudniu,ale wam tego nie potwierdzę na 100% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Hooray !!! (cieszy się niczym pewien sławy żul z internetu) Najważniejsze że będziemy mieli nowe sezony i nasz kochany serialik nie skończy się na 3 sezonie !! Nawet mogę znieść krótsze sezony, oby trwał on jak najdłużej. Byle nie tyle co Moda Na Sukces, bo braknie mi miejsca na dysku w laptopie jak będę ''pożyczał'' odcinki MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 @MacTavish W grudniu to ma być DVD z kryształowymi kucykami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Aha.Właśnie siętak zastanawiałem.Czyli ten 3 sezon będzie tak jak na początku wakacji było mówione od coś koło 15 września? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Tak przynajmniej pisało swego czasu na TV.com więc mam nadzieje,że tak będzie;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 tak według moich obliczeń i teorii 15 Wrzesień to najprawdopodobniejsza data emisji 3 sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Zgadzam się.I mam nadzieje,że tak będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcza Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 oby 3 sezon pojawił się we wrzesniu, chociaż krązyły plotki że pojawi sie dopiero w grudniu (w co osobiście nie wierze, nieee, Lauren nie pozwoliłaby nam tak długo czekać ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się