Anonim Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 ej czy w reklamie odcinka był dużo brązowy alicorn obok celesti kto to mógł być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Pierwszy raz widziałam by twi miała taki ubaw xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 http://puu.sh/1oB7U znane nazwy odcinków, póki co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Zablokowanie zdolności magicznych by przypadkiem nie pomógł Cadance z barierą... Wydaje mi się, że mówił, że jego bariery nie działały na tego nowego kilkusekundowego antagonistę... A po spotkaniu z wściekłym tornadem nie mógł już używać magii w ogóle. Niemniej kuc posługujący się magicznymi kryształami powinien móc zrobić ZNACZNIE więcej zamieszania... No ale cóż, też było nieźle. Choć nie, oprócz złego złego dodałbym jeszcze do narzekań brak większej ilości pułapek. I wyciętą iluzję Spike'a <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 ej czy w reklamie odcinka był dużo brązowy alicorn obok celesti kto to mógł być Wiem tylko tyle że to było z odcinka Twilight vs Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Tak, bardzo mało akcji... Normalnie nic się nie działo Ano nie działo się. Mogła się rozegrać epicka walka, jakiś ekscytujący monolog Sombrera, cień, cień... Nie obchodzi mnie to, że oglądają to małe dzieci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 czo to jest? :O konie? nowa rasa kuców? coś ala Alicorny? efekt czarów Trixie/Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamerK Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Mje to wygląda na zwykłe konie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Przypominają mi kuców-Indian. I teraz Somber ma słabą opinię... Zapowiadał się na najbardziej badbuttowego villaina w dziejach MLP, a zrobili z niego... eee... ciotkę, co umie tylko się rechotać... Idę się pociąć ziemniakiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Konie D: Tu miały być tylko kucyki ;_; A nie jakieś konie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Według mnie twórcą serialu spodobała się na tyle twórczość fanów, że postanowili dodac do serialu hoersy ^^ Cahir podbija świat... Najpierw horse maski na Kwejku, teraz hoersy w MLP... SOON. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Idę się pociąć ziemniakiem... xD zostaw pyry w spokoju nie smutaj się, kiedyś może dadzą zuego którego w końcu pokochasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 xD zostaw pyry w spokoju nie smutaj się, kiedyś może dadzą zuego którego w końcu pokochasz Ja JEGO pokochałam!!! Ale musieli go spaprać >.< MUSIELI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Ja JEGO pokochałam!!! Ale musieli go spaprać >.< MUSIELI. ale przynajmniej fajnie go zabi...zdezintegrowali nie? posypał się chłopak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Nie zije Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ej,a da sie to jeszcze raz gdzieś obejrzeć,czy już nie ? bo z netem problemy miałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 czo to jest? :O konie? nowa rasa kuców? coś ala Alicorny? efekt czarów Trixie/Twilight? Może królowie innego kraju bo Equestria nie jest sama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 myślę że gdzieś do 20 lub 21 będą w HD na YT Może nawet wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 panowie i panie czas na... Pinkie HOERS lub jak kto woli Pinkie G1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ja się raczej obawiam jednej rzeczy... Szczególnie po tych spoiler reklamach... Princess Twilight Sparkle... Tak - wiele się mówi o Alicornizacji jej, a co za tym idzie... Show może paść i kwiczeć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 AHhah Pinkie z G4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 więcej mini spoilerów z reklam które dziś sie pojawiły: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=vONPbjUjc-A&feature=player_embedded Ja się raczej obawiam jednej rzeczy... Szczególnie po tych spoiler reklamach... Princess Twilight Sparkle... Tak - wiele się mówi o Alicornizacji jej, a co za tym idzie... Show może paść i kwiczeć... Twilight Sparkle's Destiny IMHO to jednak nie będzie Alicorn Twi (chociaż i tak obawiam się tego jak nie teraz to w finale s3) tylko na tym turnieju magicznym (na którym pojawi się Trixie przeszkolona zapewne przez te dwa nowe konie/alicorny) Twilight uzyska tytuł najpotężniejszego jednorożca w Equestrii/na świecie i to będzie te jej "przeznaczenie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Kto pamięta zdjęcie Trixie z "Amuletem Alicorna" To chyba nie zakończy się dobrze Myślę że Trixie przegra w tym pojedynku i poprzysięgnie zemstę na Twilight i innych . Więc wraca z tym amuletem i bach! pokonuje Celestie Lune i Twilight ale co się dalej stanie ja nie wiem ._. Ale wiem że to będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Jak to "chorą" ? Jak to "wygnać" (na księżyc ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 A burmistrz to coZgodnie z pisemnymi zapowiedziami: w Magic Duel Trixie ma pokonać (chorą) Twilight' date=' wygnać ją z Ponyville i sobie objąć rządy.[/quote'] A pani burmistrz to co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się