Skocz do zawartości

<<Spoilery>> sezon III

Lukiner

Recommended Posts

Melodia ładna, nie powiem, ale jednak trochę nie brzmi jak Twi tutaj... Z oceną, czy to oficjalna, czy dobra jakościowo podróba, zaczekam do soboty.

[edit]

Czytając posty pod piosenką z innych stron informacyjnych, pada jakaś Sofia the First. Możliwe, że to stamtąd pochodzi, ale to tylko plotka

• Odpowiedzi 1.7k
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Piosenka fajna, ale nie pasuje mi do MLP, czymś się różni od wszystkich innych... To może być jakaś fanowska piosenka.

A i na 100% Twi będzie miała swój znaczek:

vo4o08.jpg

Fluttershy - Pinkie Pie,

Pinkie Pie - AJ,

AJ - Rarity,

Rarity - RD,

RD - Fluttershy.

To ciekawe. Może jednak będą w stanie zmieścić całą epickość w jednym odcinku. Skoro nie mogą już zrobić odcinka dwuczęściowego to jedynym rozsądnym rozwiązaniem będzie wydłużenie odcinka. Jeśli wszystkie udostępnione materiały "nie nakładają się na siebie" i to wszystko zebrane w jedno trwa dłużej przewidywany czas odcinka to wszystko wskazuje na to, że jednak dostaniemy wyjątkowy, dłuższy odcinek. Może nawet do trzydziestu minut?

Edytowano przez Hoffman

Zaczynam się już oswajać z Twi - alicornem, choć wciąż jestem nieco sceptyczna... ale każdemu trzeba dać szansę. Pożyjemy, zobaczymy, może będzie ciekawie. ^^ A sądząc po piosenkach będzie epicko. Nie mogę się doczekać! :pinkie2:

A i ciekawe, czy się zmieszczą w czasie. :rd8:

Ja może jestem dziwny ale nie lubię tych piosenek. Jak do tej pory podobało mi się jedynie Racist Barn w tym sezonie >_>

Możesz mieć niestety rację Jarrot co mnie martwi. Jeden odcinek w którym wszystkie problemy przepycha się na siłę wciskając kopyto w tyłek postaciom wyduszając piosenkę? Nie powiem żebym był zachwycony takim podejściem. Po raczej średnim Keep Calm and Flutter On nie mam już do twórców tego ślepego zaufania :\. Wolałbym klasyczne wypchnięcie jakiegoś villana na scenę, ale na to przyjdzie poczekać te pół roku. Ewidentnie widać już w spoilerach że wszystko jest zrobione w pośpiechu a pośpiech nigdy nie jest dobrym doradcą.

Skoro nie mogli inaczej... To najkrótszy sezon, piosenki to jedyna szansa żeby wszystko ładnie zmieścić, no i żeby zostało czasu na epickie wypełnienie przeznaczenia Twilight. :pinkie2:

Tekst nowej piosenki:

Spike: [yawns] I still don't know what you had to wake me up for. I love sleeping in the rain.

Twilight Sparkle: It's not about the weather, Spike. Rarity had Rainbow Dash's cutie mark and said this was Rainbow Dash's cottage. Something strange is going on. [knock knock]

Rainbow Dash: Hey, guys.

Twilight Sparkle: Rainbow Dash! Why is Rarity doing your job? And what in Equestria is going on in...here?

[Rainbow Dash]

These animals don't listen, no, not one little bit

They run around out of control and throw their hissy fits

It's up to me to stop them 'cause plainly you can see

It's got to be my destiny, and it's what my cutie mark is telling me

[Fluttershy]

I try to keep them laughing, put a smile upon their face

But no matter what I try, it seems a bit of a disgrace

I have to entertain them, it's there for all to see

It's got to be my destiny, and it's what my cutie mark is telling me

[Pinkie Pie]

I don't care much for pickin' fruit and plowin' fields ain't such a hoot

No matter what I try, I cannot fix this busted water chute!

I've got so many chores to do, it's no fun being me

But it has to be my destiny, 'cause it's what my cutie mark is telling me

[Applejack]

Lookie here at what I made, I think that it's a dress

I know it doesn't look like much, I'm under some distress

Could y'all give me a hand here and help me fix this mess?

My destiny is not pretty, but it's what my cutie mark is telling me

[Rarity]

I'm in love with weather patterns but the others have concerns

For I just gave them frostbite over top of their sunburns

I have to keep on trying for everyone can see

It's got to be

[Fluttershy]

It's got to be

[Pinkie Pie]

My destiny

[Applejack]

My destiny

[Rarity, Rainbow Dash, and Fluttershy]

And it's what my cutie mark

[Pinkie Pie and Applejack]

It's what my cutie mark

[All]

Yes, it's what my cutie mark is telling me!

Spijżcie co znalazłem.

My Little Pony: Friendship is Magic Airs Season 3 Finale This Saturday

The third season of the latest animated series of “My Little Pony” will have its season finale Saturday, complete with a well-known host, on the Hub cable television network.

“My Little Pony: Friendship is Magic” is wrapping up its third season on the Hub on Saturday, February 16, 2013. The series, which debuted in 2010, was not only successful with young girls, but gained a massive following of adults, some of whom call themselves Bronies. Many adult fans credit the writing, characters, animation and music for reasons that they enjoy the show.

The third season, unlike the first two seasons, was only 13 episodes compared to 26. To mark the occasion, Miss America 2013 Mallory Hagan will be presenting the episode on the Hub Network. Hagan is an Alabama native, who attended Auburn University before moving north and becoming Miss New York and later, Miss America.

The season finale episode is written by M.A. Larson. Larson, who also worked on such series as “Symbiotic Titan” and “My Gym Partner’s A Monkey,” has written several episodes that fans of “Friendship is Magic” hold in high regard such as “Sonic Rainboom” and “Magic Duel.”

The season finale of “My Little Pony: Friendship is Magic” will air on The Hub network at 9:30am central this upcoming Saturday morning.

a tu link: http://www.facebook.com/rarity.belle.543

najnowszy wpis

Przenajświętsza Celestio, nie wytrzymam dłużej. Niech ten odcinek wycieknie. Zgadza się, niech wycieknie. I tak dostaliśmy kupę spoilerów, więc to tylko uchroni nas przed kolejnymi. Nie jestem zwolennikiem czekania. Nie czerpię przyjemności z czekania na odcinki. Czym szybciej tym lepiej, byle w dobrej jakości. Jeżeli odcinek będzie miał 30 minut i 3 piosenki o łącznym czasie 7 minut, to możemy się spodziewać naprawdę epickiego zakończenia sezonu. Jak użyją w serialu tej dramatycznej ścieżki dźwiękowej co w zapowiedzi to już chyba zawału ze szczęścia dostanę. Chciałbym napisać jeszcze ostatnie słowo podsumowanie przed emisją, ale na razie się wstrzymam ...

Jeszcze wygrzebałem jedną rzecz...

244331__safe_text_spoiler-s03e13.jpg.jpg

Z tego wynika, że znamy ledwie trzy (od biedy cztery, jeśli I Belong się sprawdzi, ale w to wątpie, bo Sophia the First tak samo brzmi) z SIEDMIU! piosenek.

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts