Skocz do zawartości

Spis prereaderów, korektorów i lektorów.

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  Dnia 21.10.2017 o 14:52, darkblodpony napisał:

Tak, (po za clop) ale nie jest to główny motyw tylko elementy przedstawionego świata, czyniące go bardziej klimatycznym. Jak chcesz przykładowe fragmety to pisz na priv.

Expand  

Nie, w takim razie podziękuję. To nie są moje klimaty.

• +1 1

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Nie wiem, co napisać.
Nienawidzę siebie za to, że za każdym razem, jak nie wiem, co pisać, nic nie piszę, lub jak nie wiem, co mówić, nic nie mówię.
I jak nie wiem, co jest z moim fanfikiem, to nic z nim nie robię.

Nawet nie wiem, czy to jest tylko zwykła nieśmiałość, czy po prostu brak wiary w siebie. Nie wiem. Kiedyś nie miałam tego problemu.

Udało mi się dokończyć jakiś tekst. Nie wiem, co z nim zrobić.

Dlatego też: poszukuję osoby, która zechciałaby go przeczytać przed opcjonalnym wrzuceniem. Tak, opcjonalnym. Po prostu potrzebuję kogoś, kto powie mi, czy wrzuceniem tego tekstu nie popełnię "fandomowego samobójstwa".

Tekst traktuje o Rarity. Pomiędzy 35 a 40 stron. Zakończony. [Slice of Life], [Sad], [Grimdark]. Tekst jest (moim zdaniem) trudny i chyba dziwny. Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę osoby starsze. Tekst byłby w MLN, stąd prośba. Zero [Clop].

• 4 months later...
  Odkryj ukrytą treść

Na chwilę obecną mam trzy osoby zajmujące się korektą więc prośba jest nieaktualna :)

Edytowano przez Victoria Luna

Szukam osób chętnych do korekty opowiadania o długości około 47 stron. Głównym bohaterem tekstu jest Maniaczka i jest przedłużonym wersją opowiadania konkursowego. Jak na razie planuję opublikować go w dziale My Little Necronomicon.  Jak coś więcej szczegółów na priv.

*Już nie aktualne*

Edytowano przez darkblodpony

• 1 month later...

==Nieaktualne, korekta została zrobiona==

Odkryj ukrytą treść

Edytowano przez Ziemniakford111222
nieaktualne
  • +1 2

• 5 months later...
  • 1 month later...

Witam

Szukam kogoś chętnego do poprawienia 2 rozdziału mojego Fika pt. "Sekta".

Liczyłbym na dłuższą współprace, ponieważ jest to 2 rozdział z 10, które planuje. W przyszłości chciałbym napisać więcej opowiadań w uniwersum tego Fiku.

Co do samego rozdziału posiada on 8,5 strony. Po więcej info zapraszam do pisania na priv lub na samym temacie.

(Nieaktualne)

Edytowano przez CreeperBrony
mam korektora już
  • +1 1

Witam szukam korektora\korektorów do opowiadania będącego kontynuacją cyklu ff, którego nazwy nie posiada. Jest ono kontynuacją Żółtego oblicza strachu. (Dla obeznanych akcja dzieje się przed Mroczną Duszą) Oczywiście nie trzeba znać opowiadań nie jest wymagana :-) Całość jest w klimacie dark fantazy ff zawiera elementy przemocy. Długość wraz z dodatkiem 40 stron.   

Już nieaktualne. 

Edytowano przez darkblodpony

• 3 months later...

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...