El Mutanto Napisano Październik 1, 2017 Share Napisano Październik 1, 2017 Poszukuję korektora/prereadera do 10 rozdziału mojego Crimson Tide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 Szukam kogoś do preridingu kontynuacji mojego opowiadania Owies na tysiąc sposobów ( ostrzeżenie opowiadanie ma 44 strony ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 49 minut temu, darkblodpony napisał: Szukam kogoś do preridingu kontynuacji mojego opowiadania Owies na tysiąc sposobów ( ostrzeżenie opowiadanie ma 44 strony ) Czy ww. opowiadanie zawiera elementy gore, clop lub inne NSFW? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 13 minut temu, Midday Shine napisał: Czy ww. opowiadanie zawiera elementy gore, clop lub inne NSFW? Tak, (po za clop) ale nie jest to główny motyw tylko elementy przedstawionego świata, czyniące go bardziej klimatycznym. Jak chcesz przykładowe fragmety to pisz na priv. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 24 minuty temu, darkblodpony napisał: Tak, (po za clop) ale nie jest to główny motyw tylko elementy przedstawionego świata, czyniące go bardziej klimatycznym. Jak chcesz przykładowe fragmety to pisz na priv. Nie, w takim razie podziękuję. To nie są moje klimaty. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Październik 21, 2017 Share Napisano Październik 21, 2017 Szkoda, może następnym razem napiszę coś bez tych tagów ( chociaż zawsze mam problem z określeniem czy coś jest gorę itp. (kompletnie nie nawiedzę określania tagów) czy nie... bo tam co napisałem to bardziej podobne pod tym względem do twórczości Kinga, ale to moje zdanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman WK Napisano Październik 23, 2017 Share Napisano Październik 23, 2017 (edytowany) Poszukuje kogoś od prereadingu i korekty, do mojego fanfiku, posiadającego kilka rozdziałów, ale na chwilę obecną zaledwie trzy rozdziały, mające łącznie około 80stron. (bez elementów gore czy clop) Edytowano Październik 23, 2017 przez Hetman WK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Mutanto Napisano Listopad 22, 2017 Share Napisano Listopad 22, 2017 Potrzebuje korektora do 10 rozdziału Crimson Tide. niestety popredni korektor który sie zgłosił przestał nagle wchodzic na forum i jest z nim zero kontaktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 Poszukuje kogoś od prereadingu mojego kolejnego opowiadania będącego kontynuacją poprzednich dwóch ( Owsa na tysiąc sposobów i Żółtego oblicza strachu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 Poszukuje kogoś od prereadingu mojego kolejnego opowiadania będącego kontynuacją poprzednich dwóch ( Owsa na tysiąc sposobów i Żółtego oblicza strachu) Długie to?Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 8 minut temu, Altius Volantis napisał: Długie to? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Tak 46 stron + 12 stron dodatku czyli 58 stron ( około 19889 słów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 Niestety odpadamWysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 41 minut temu, darkblodpony napisał: Chyba że baaaaaaardzo Ci na tym zależy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 2 minuty temu, Altius Volantis napisał: Chyba że baaaaaaardzo Ci na tym zależy. Szczerze to jeśli nie chcesz to nie. Mogę poczekać na kogoś innego pod tym względem nigdzie mi się nie spieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Grudzień 4, 2017 Share Napisano Grudzień 4, 2017 @darkbloodpony Jeśli Ci się nie spieszy, mogę to powoli poprawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Szukam chętnych do prereadingu i korekty tłumaczenia fanfika "The Lazy Dragon of Dragonvale". Chętni niech zgłoszą się na pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano Luty 12, 2018 Share Napisano Luty 12, 2018 Nie wiem, co napisać. Nienawidzę siebie za to, że za każdym razem, jak nie wiem, co pisać, nic nie piszę, lub jak nie wiem, co mówić, nic nie mówię. I jak nie wiem, co jest z moim fanfikiem, to nic z nim nie robię. Nawet nie wiem, czy to jest tylko zwykła nieśmiałość, czy po prostu brak wiary w siebie. Nie wiem. Kiedyś nie miałam tego problemu. Udało mi się dokończyć jakiś tekst. Nie wiem, co z nim zrobić. Dlatego też: poszukuję osoby, która zechciałaby go przeczytać przed opcjonalnym wrzuceniem. Tak, opcjonalnym. Po prostu potrzebuję kogoś, kto powie mi, czy wrzuceniem tego tekstu nie popełnię "fandomowego samobójstwa". Tekst traktuje o Rarity. Pomiędzy 35 a 40 stron. Zakończony. [Slice of Life], [Sad], [Grimdark]. Tekst jest (moim zdaniem) trudny i chyba dziwny. Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę osoby starsze. Tekst byłby w MLN, stąd prośba. Zero [Clop]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Czerwiec 27, 2018 Share Napisano Czerwiec 27, 2018 (edytowany) Spoiler Witam serdecznie. Pilnie poszukuję korektora do mojej debiutanckiej powieści, która posiada tagi [dark], [psychology] oraz prawdopodobnie [since of life]. Znalazłam już jedną osobę, która pomoże mi z korektą, jednak nie ma ona za dużo czasu, dlatego poszukuję drugą osobę odpowiedzialną za poprawę błędów. Fanfik ma dopiero jeden rozdział i prolog, co łącznie daje 3 strony; nie jest zakończony. Nie wymagam dużego doświadczenia, ale za dobrej znajomości poprawnej polszczyzny (jestem osobą z zamiłowaniem do nauk ścisłych, więc język polski poszedł na spacer po lesie xd). Mile widziane jest konto na Discordzie. Na chwilę obecną mam trzy osoby zajmujące się korektą więc prośba jest nieaktualna Edytowano Czerwiec 27, 2018 przez Victoria Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 5, 2018 Share Napisano Lipiec 5, 2018 (edytowany) Szukam osób chętnych do korekty opowiadania o długości około 47 stron. Głównym bohaterem tekstu jest Maniaczka i jest przedłużonym wersją opowiadania konkursowego. Jak na razie planuję opublikować go w dziale My Little Necronomicon. Jak coś więcej szczegółów na priv. *Już nie aktualne* Edytowano Lipiec 25, 2018 przez darkblodpony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Wrzesień 2, 2018 Share Napisano Wrzesień 2, 2018 (edytowany) ==Nieaktualne, korekta została zrobiona== Spoiler Ave, Szukam kogoś kto mógłby i chciałby zająć się korekto mego nowo-napisanego fanfika. Czego oczekuje? Cierpliwości gdyż opowiadanie ma 102 strony... choć realnie pewnie około 75 zważywszy na duża ilość przerw. Na razie nie chce tego jakoś publicznie udostępnić przed korekto, bo błędów przy tej długości opowiadania jest pewnie więcej niż komunistów w ZSRR. Jest to też baaardzo specyficzny fanhyc i ciężko mi cokolwiek o nim powiedzieć :/. Nie ma nic clop ani gore (choć już z gore można troszeczkę, ale tak tylko tyci tyci, dyskutować). No i w sumie tyle, w miarę możliwości poproszę też o ocenę, ale rozumiem, że takie czytanie z chęcią wyłapania błędów może (i pewnie się różni) od czytania do oceny czy zwykłego czytania. Ale co ja tam wiem Kontakt... nwm, jak wygodnie. Najlepiej przez pw, a potem jakieś szczegóły komunikacji. Dla mnie może nawet mi do domu przyjechać po wersje drukowaną xd. Tylko musi przywieźć własną drukarkę, bo w mojej działa już tylko skaner Jak coś to post jest bez ładu i składu bo mózg mi się tnie, później poprawie jak coś zauważę . Ktoś już się zgłosił do pomocy . Ale jeszcze jedną osobę jak coś chętnie przyjmę, zwłaszcza, że przy tej długości opowiadania ciężko wszystko wyłapać jednemu ludzikowi (choć jeszcze ja sprawdzam czasem) . Nie żebym wątpił w umiejętności :p. Edytowano Wrzesień 27, 2018 przez Ziemniakford111222 nieaktualne 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Szukam chętnego do korekty Clopa 1,5k słów składający się głównie z "mięsa". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CreeperBrony Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 (edytowany) Witam Szukam kogoś chętnego do poprawienia 2 rozdziału mojego Fika pt. "Sekta". Liczyłbym na dłuższą współprace, ponieważ jest to 2 rozdział z 10, które planuje. W przyszłości chciałbym napisać więcej opowiadań w uniwersum tego Fiku. Co do samego rozdziału posiada on 8,5 strony. Po więcej info zapraszam do pisania na priv lub na samym temacie. (Nieaktualne) Edytowano Kwiecień 8, 2019 przez CreeperBrony mam korektora już 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 29, 2019 Share Napisano Marzec 29, 2019 (edytowany) Witam szukam korektora\korektorów do opowiadania będącego kontynuacją cyklu ff, którego nazwy nie posiada. Jest ono kontynuacją Żółtego oblicza strachu. (Dla obeznanych akcja dzieje się przed Mroczną Duszą) Oczywiście nie trzeba znać opowiadań nie jest wymagana :-) Całość jest w klimacie dark fantazy ff zawiera elementy przemocy. Długość wraz z dodatkiem 40 stron. Już nieaktualne. Edytowano Marzec 31, 2019 przez darkblodpony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Lipiec 21, 2019 Share Napisano Lipiec 21, 2019 Szukam chętnych, mających chwilkę czasu, do korekty opowiadania długości pięciu stron, około 2k słów.Opowiadanie jest bajką osadzoną w świecie mlp. Małym eksperymentem, który może zapoczątkować serie opowiadań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się