kochamMLP Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 JAKIM PRAWEM TAK ŚLICZNIE RYSUJESZ ! oddaj mi talent !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Spokojnie, Ślimaczku, spokojnie... *patrzy na Lunę pijącą whisky* *patrzy na Nyx* *jego serce eksploduje z nadmiaru piękna* *powoli dochodzi do siebie* Skoro już się pozbierałem, to chciałem... poprosić... o rysunek... *nerwowy kaszel* Tak, rysunek... konkretniej rysunek... Snailsa Taki, żeby choć raz Snails wyglądał jak ktoś interesujący... Chyba, że jest on niegodny Twojego talentu... Nie zdziwiłbym się, to tylko marny ślimak... To ja już pójdę... *chowa się do muszli* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 A ja się boję spytać o kolejny rysuneczek, ponieważ moja kolejka już była Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 24, 2012 Autor Share Napisano Październik 24, 2012 Chyba nie muszę mówić, co autorka miała na myśli: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Wooaaah!! cudo cudo cudo XD Jesteś świetna a rysujesz jeszcze lepiej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Syrenka Arjen Luna ;d, zastanawia mnie jednak "warkocz" "oplatający" "ogon" ;P Nie wiem, co konkretnie masz na myśli, ale płetwa jest w pewnych miejscach półprzezroczysta, stąd widać włosy w tle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Chyba nie muszę mówić, co autorka miała na myśli: ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. Wstaw synonimy "genialne" Xyz twierdzi, że to moje dziecko z Luną Syrenka Arjen Luna ;d, zastanawia mnie jednak "warkocz" "oplatający" "ogon" ;P Jestem piękna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Tak Arjenko, jesteś XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Allahu xD. Za każdym razem kiedy tu zaglądam to nad którąkolwiek pracą zawieszam się na jakiś czas. Magenta tworzysz nieeeesamowite dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Wow, naprawde świetne rysunki. Chiałbym się zapytać ile średnio czasu zabiera Ci narysowanie takiej pracy? Czekam na więcej Ciężko mi określić, zależy od złożoności pracy i czasu, który mogę poświęcić na rysowanie w ciągu jednego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 31, 2012 Autor Share Napisano Październik 31, 2012 WSZYSTKIEGO NAJOKROPNIEJSZEGO Z OKAZJI ŚWIĘTA HALLOWEEN! OBY KAŻDY Z WAS DOŚWIADCZYŁ DZIŚ NA WŁASNEJ SKÓRZE JAK CIENKA JEST GRANICA MIĘDZY ŚWIATEM NASZYM A ŚWIATEM, KTÓRY RAZ W ROKU STAJE OTWOREM PRZED ZWYKŁYMI ŚMIERTELNIKAMI. BAWCIE SIĘ DOBRZE I PRZESTRASZCIE TAK BARDZO, BY STRACHU STARCZYŁO NA NAJBLIŻSZY ROK. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=aGR8ftTcjmA&feature=related Z prastarych ksiąg znane Wychodzą w tę noc, By w Halloween wieczór Zabawić się móc. By jeszcze raz poczuć, Co ciało i ruch, By zmienić się w skórę By wkraść się w czyjś duch. Lecz z końcem wieczora, Ty maskę swą włóż, By nie dać się poznać, Że zdrowy Twój duch! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 http://img5.imageshack.us/img5/9493/skanowanie0023.jpg Te rany na boku dodają charakteru A grzywa jest jak ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Tres bien, kolejna dawka artów. Dzisiejsze étalage rozpoczniemy od repliki Molestii Celestii autorstwa Johna Joseco, którego jestem wielką fanką. Kolorowy Snails na dodatek: Następnie zwróćmy uwagę na filly Vinyl Scratch ( Dorosła DJ'ka pewnie wolałaby zapomnieć o tym zdjęciu ) Ostatnie "dzieło" nie jest inspirowane niczyimi pragnieniami czy oczekiwaniami, ot, miałam nastrój na narysowanie czegoś takiego: Ciao for now, over and out! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 dat Vinyl. Epicka. Nic dziwnego, że Vinyl nie chciała mi pokazać zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Finally the moment has arrived! For Snails, to be... erhm... to look magnificent! PRZEWSPANIAŁE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Jednym słowem,piękne ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Ostatnie "dzieło" nie jest inspirowane niczyimi pragnieniami czy oczekiwaniami, ot, miałam nastrój na narysowanie czegoś takiego: http://img715.imageshack.us/img715/7476/skanowanie0004ln.jpg Usłyszały siebie w polskim dubbingu czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Usłyszały siebie w polskim dubbingu czy co? Nie to jest scenka z odcinka 2 sezonu z asertywną Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 *puk puk* Tu muza! Mam zamówionka :3 - Werchiel jako kuc. W jakiejś fajniusiej czarnej zbroi. Z mnóstwem różnych broni :3 - Jakaś fajniejsza interpretacja King Sombera - narysuj go tak, żeby nie wyglądał jak jakiś słaby OC'ek. Niech będzie coś takiego jak tu: http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2012/296/4/3/king_sombra_of_my_imagination_by_soukitsubasa-d5iorkn.jpg Koniecznie musi mieć taką grzywę - Ulepszony Sombrerek i Kadencja, coś takiego: http://th06.deviantart.net/fs42/PRE/f/2009/091/b/9/Roughwork2_by_sandara.jpg http://th08.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/349/b/2/hades_and_persephone_2_by_sandara-d3hkrew.jpg ... To by było takie słodkie! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ten Snails jest boski! Mloda Vinyl też świetna, jakoś szczególni przypadły mi do gustu z ostatnich prac. Specjalny rysunek na Halloween - Gratuluję pomysłu! Jest świetny, ale ma trochę przykrótkie przednie odnóża moim zdaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Spitfire, która stanowczo za długo oczekuje na dodanie: ...Nie byłabym sobą gdyby chociaż jedna Rarcia nie została dodana do wątku: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Spitfire wyszła Ci fenomenalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Coś z serii "Magenta komentuje ostatni odcinek": Z góry przepraszam, nie wiem, co mi do głowy przyszło, po prostu musiałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ten ostatni jest... nieprzystojny. Nawiasem mówiąc, nosisz takie kolczyki czy to tylko kolejne insygnia hipsterstwa na wcześniejszym obrazku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts