Rarixie Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ja Trixie BARDZO lubię. Przecież przeprosiła, każdy popełnia błędy, c'nie? Mi się jej strasznie szkoda zrobiło, jak odeszła z Ponyville, przecież potem mogła przez to strasznie cierpieć, albo może między nią, a Twilight zaszło jakieś nie porozumienie w dzieciństwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 A ja podtrzymuje, że rzeczywiście można ją polubić, ale potrzeba na to czasu. Na pierwszy rzut oka, jest postacią irytującą. Ale to już wedle gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Niektóre dziewczyny wydają się wredne, niemiłe i strasznie wymagające, ale dopiero gdy okaże się im trochę uczucia rozkwitają niczym kwiaty. Może tak właśnie jest z Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Cicho tu strasznie od jakiś 2 miesięcy.. A przecież Trixie nie dość że jest piękna to jeszcze tak uzdolniona >D Osobiście bardzo lubię jej złą wersję z medalionem alicornów :3 Trixie to moja ulubiona postać : D Nawet jeżeli jest zła według mane 6. Przecież każdy ma swój charakter i każdy ma w sobie jakieś niedoskonałości : D Trixie ma w sobie tyle złego że lubi się przechwalać i popisywać. Ale nie wiemy jak to wygląda z innej perspektywy. Ja ją uwielbiam ! Kilka obrazków z nią: Mam nadzieję że wolno mi było wstawić obrazki do tego tematu ^^ jak nie to przepraszam : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Nie ma co, ja ją lubię. Jak niektórzy już napisali, uważam że w dzieciństwie była poniżana i teraz chciała to zmienić. A to że ma taki charakter, każdy jest inny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Wypowiem się tu, mówiąc, iż Trixie jest jedną z najciekawszych postaci całego serialu. Pewnego dnia pojawia się kucyk, który "zadziwia" swoją magią, lecz zostaje brutalnie wręcz poniżona. The Great and Powerfull Trixie to postać, która wiele wnosi do serialu i fakt faktem mogłoby się bez niej obyć, ale jak można wyobrazić sobie teraz serial bez niej? Ma ona rzeszę fanów oraz jeszcze większą rzeszę haterów (czyt. Funboyów i Fungirls Twilight), które nienawidzą jej, za uważanie się lepszą od Twilight. Ja jednak szczerze powiem, iż jest ona lepsza, tylko sama tego nie dostrzega przez swoją pychę oraz uwielbienie do samej siebie. Trixie jednak próbowała się zmienić, co można zauważyć w ostatnim (z nią) odcinku. Podsumowując Trixie to postać wspaniała i wiele osób ucieszyłoby się (w tym ja), gdyby występowała znacznie częściej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Ja tam lubię Trixie. Fakt, trochę zajęło mi czasu by ją polubić i pewnie to jak tutaj co poniektórzy miało to związek z obrazkami (szczególnie razem z Twilight). Szczególnie fajnie było czytać/oglądać różnego rodzaju teorie odnośnie tego, co się z nią działo po tym jak uciekła z ponyville. Cóż teraz wiemy, ale są nowe wyzwania i ludzie pełni pomysłów, więc teorie tworzą się cały czas. Jednymi z moich ulubionych były, że pracowała w sierocińcu, albo, że została studentką Luny. Swoją drogą mimo, że Rarity jest moją ulubienicą moim ulubionym obrazkiem jest ten poniżej. Uważam też go za najsmutniejszy obrazek w kucykowych klimatach. Rysowane jeszcze przed 3 sezonem, przez Joeya Darkmeata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 To jak sie bawimy we wstawianie artów to proszę : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Uwielbiam Trixie za jej podobieństwo... do mnie. Byłem pyszny, jestem pyszny i będę pyszny, mimo, że staram się to hamować przez samobiczowanie. Pewność siebie Trixie byłaby godna pożałowania... gdyby była nieuzasadniona. Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Trixie jest jedną z tych postaci, których wątek powinien zostać rozwinięty. To jednorożec z potencjałem, twórcy nie powinni zamykać jej historii w dwóch odcinkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Łapcie arty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Trixie jest jedną z tych postaci, których wątek powinien zostać rozwinięty. To jednorożec z potencjałem, twórcy nie powinni zamykać jej historii w dwóch odcinkach. O tak c: Jestem bardzo ciekawa jej przeszłości. czy przyszłości i liczę na kolejny odcinek z nią. To jedna z bardziej charakterystycznych postaci która ma swój osobliwy charakter. Uwielbiam ją To teraz arty : O kurna *U* wydrukuje se to i na ścianę : D xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Zgadzam się z wami w 100% Trixie to mój ulubiony kucyk. Ma coś w sobie co przyciąga C: Chciałabym, żeby pojawiła się się jeszcze raz. Nawet nie wiecie jak się ucieszyłam gdy zobaczyłam, że w Equestria Girls ma swój moment w filmie no i jestem bardzo ciekawa jej przyszłości, tego co się działo zanim przyjechała do Ponyville A ja sie zgadzam z tobą :3 Trixie to też mój ulubiony kucyk ! Koniecznie musisz zapisać się na listę jej fanów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 A ja sie zgadzam z tobą :3 Trixie to też mój ulubiony kucyk ! Koniecznie musisz zapisać się na listę jej fanów Zrobiłam to przed chwilą C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Best ship ever Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moposable Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Podjęliście temat przyszłości Trixie w MLP, więc zgrzeszyłbym, nie wypowiadając się. Myślę, że tak popularna postać, powinna otrzymać własny odcinek. Bardzo chętnie dowiedziałbym się czegoś na temat jej przeszłości, dzieciństwa itp.; skąd u niej taki charakter/osobowość. Poza tym, ciekawym motywem byłoby przejście Trixie na "jasną stronę", jednak bez zmieniania zachowań klaczy. Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez Moposable Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts