Elizabetta Napisano Luty 18, 2012 Share Napisano Luty 18, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 27, 2012 Share Napisano Luty 27, 2012 Trixderp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Powiem tak. Wkurza mnie ten ogólnoświatowy hejt na Trixie. Spotkałem się z tak chamskimi i okropnymi tekstami i filmami na YT, że szkoda gadać. Po prostu rwę włosy z głowy. Chyba wynika to z tego, że większość uważa kuce z M6 za wyrocznię. Przyjrzyjmy się paru istotnym rzeczom: - od samego początku (zanim Trixie zaczęła nazywać siebie debeściarą) AJ, Rarity i Spike zaczynają wybuchać świętym gniewem, że jaka to Trixie chwalipięta i w ogóle. Co to ma być? Ja Wam powiem co: NONSENS. Przecież to był występ artystyczny! O co tu się pluć? Toż to tak, jakby czepiać się piosenkarza, że śpiewa na scenie O_o - Trixie wiele razy powtarzała, że jest najlepszym jednorożcem w Equestrii. Tutaj nie ma co się zastanawiać. Była niewątpliwie pyszna i przesadziła, ale może miał to być tylko fragment występu? Jednak tuż przed wybiegnięciem z Ponyville, Trix znów nazywa się najlepszą, choć to występ nie był. Tego akurat nie pochwalam. - afera z misiem. No cóż. Chyba każdej artystce zdarza się trochę podkoloryzować. Historii o unieszkodliwieniu Ursy nie powinno się brać na poważnie, gdyż to wciąż był tylko występ. Niestety znalazło się dwóch takich (mało rozgarniętych), co zwabili miśka, gdyż uwierzyli Trixie na słowo i rozpętało się piekło. - chata Trixie. Misiek się nie bał - chatkę roz... zniszczył (xD). Co w związku z tym? Snips i Snails otrzymują questa, aby posprzątać szczątki i co? Nikt się nie przejął, że Trixie nie ma już gdzie mieszkać i ma przerąbane? - Trixie opuszcza miasto. Opuszcza i rzecz jasna całkiem dobrowolnie. Podkreślam to, gdyż istnieje teoria, jakoby została ona wyrzucona z miasta, z czym absolutnie się nie zgadzam. Przez ogólną obojętność ludu mogła poczuć się niechciana i takie tam. W końcu po prostu opuściła Ponyville. Mam nadzieję, że Trixie jeszcze się pojawi ^_^ Była niewątpliwie bardzo ciekawą postacią. No i muszę mieć jeszcze pewność, że nic jej nie zeżarło w tym ciemnym lesie, ale sądząc po jej skillu - raczej udało jej się dotrzeć tam dokąd zmierzała. Jeżeli ktoś odniósł wrażenie, że nie lubię kucyków z M6 to sory za nieporozumienie. Otóż ja uwielbiam w zasadzie wszystkie kucyki jednakowo i nie mam zamiaru nikogo faworyzować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 @Mati9319 Jeżeli kiedykolwiek cię spotkam masz u mnie piwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Co powiecie na to, fani Trixie?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 gdy światło nie ma dostępu do duszy to wtedy mrok zajmuje jego miejsce, zależy tylko co osoba zrobi z tym mrokiem w środku: zemsta, zapanowanie nad światem, mord, etc... a może jednak dzięki temu będzie w stanie znaleźć miejsce w społeczeństwie ("Past Sins" i Nyx siedzą mi w głowie): przykład nawet w takim StarCrafcie 1 = którzy przy pomocy cienia (void) zyskali nowe moce zostali odrzuceni przez resztę populacji protossów i wygnani z ojczystej planety, ale gdy trzeba ratować galaktykę i resztę własnej rasy przed Zergami, pomagają im. I dlatego wole ciemną stronę bo jest nieprzewidywalna ^^ Lukiner ... wzruszyłem się gdybym wiedział iż mrok jest tak potężny wsród kucyków już dawno bym do was przystał .... buahahahahahaha!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 O, fajnie, Mati, żeś tak napisał ;] Discusion on! - od samego początku (zanim Trixie zaczęła nazywać siebie debeściarą) AJ, Rarity i Spike zaczynają wybuchać świętym gniewem, że jaka to Trixie chwalipięta i w ogóle. Co to ma być? Ja Wam powiem co: NONSENS. Przecież to był występ artystyczny! O co tu się pluć? Toż to tak, jakby czepiać się piosenkarza, że śpiewa na scenie O_o Hmm, z tym, to się jeszcze mogę zgodzić - mogła tylko udawać. A że tego nie robiła, to już inna rzecz. Trixie wiele razy powtarzała, że jest najlepszym jednorożcem w Equestrii. Tutaj nie ma co się zastanawiać. Była niewątpliwie pyszna i przesadziła, ale może miał to być tylko fragment występu? Jednak tuż przed wybiegnięciem z Ponyville, Trix znów nazywa się najlepszą, choć to występ nie był. Tego akurat nie pochwalam. Nah, to już zdecydowanie wyszła słoma z kopyta, nie ma mowy o "grze aktorskiej". afera z misiem. No cóż. Chyba każdej artystce zdarza się trochę podkoloryzować. Historii o unieszkodliwieniu Ursy nie powinno się brać na poważnie, gdyż to wciąż był tylko występ. Niestety znalazło się dwóch takich (mało rozgarniętych), co zwabili miśka, gdyż uwierzyli Trixie na słowo i rozpętało się piekło. Fans Ale też kuce z Ponyville są ufne - skoro ona tak ładnie opowiadała, dlaczego miały sądzić, że kłamie? Nikt się nie przejął, że Trixie nie ma już gdzie mieszkać i ma przerąbane? Cóż, już ją hejcili po serii "a can do better", więc co się będą przejmować? Trixie opuszcza miasto. Opuszcza i rzecz jasna całkiem dobrowolnie. Podkreślam to, gdyż istnieje teoria, jakoby została ona wyrzucona z miasta, z czym absolutnie się nie zgadzam. Przez ogólną obojętność ludu mogła poczuć się niechciana i takie tam. W końcu po prostu opuściła Ponyville. Tró. Opuściła, a w zasadzie: wybiegła, z własnej woli, przez nikogo nie nakłaniana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 O, fajnie, Mati, żeś tak napisał ;] Discusion on! ^^ W zasadzie ze wszystkim się zgadzam, ale jest mały zgrzyt xD Cóż, już ją hejcili po serii "a can do better", więc co się będą przejmować? A tu Cię mam! Otóż ekipa hejterów to w zasadzie tylko AJ, RD, Rarity, Twi i Spike. Reszta kucyków oglądała show, jak na cywilizowanych widzów przystało i oznak hejtu nie było u nich widać. Dlatego dziwi mnie ta obojętność tłumu pod koniec odcinka. Trixie straciła dom? Oj tam oj tam. Pobiegła do lasu wieczorową porą (LOL wpadło mi teraz do łba: "Trixie wieczorową porą" xD), gdzie są zue potwory. Oj tam oj tam. Ba. Nikt nawet nie spytał, czy ma dokąd się udać, ale sądzę że raczej wiedziała dokąd zmierza. I jeszcze mała uwaga do TGaP_Syskol. Co prawda - napisałeś to w innym temacie, ale tutaj pasuje jak ulał. Trixie- wielbiłbym ją i podziwiał cały dzień. Spełniałbym jej wszystkie zachcianki Nigga please. Mówię serio: na Twoim miejscu dałbym jej przede wszystkim porządną, acz poważną i spokojną lekcję pokory. To nazywanie się najlepszą tuż przed opuszczeniem Ponyville dobitnie wskazuje na to, że taka lekcja bardzo by jej się przydała. Zyskałaby wiele w oczach masy kucyków. Myślę, że sama była by z tego zadowolona. Było by to o niebo lepsze, niż stałe chwalenie jej i (co gorsza) utwierdzanie w poczuciu wyższości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Nigga please. Mówię serio: na Twoim miejscu dałbym jej przede wszystkim porządną, acz poważną i spokojną lekcję pokory. To nazywanie się najlepszą tuż przed opuszczeniem Ponyville dobitnie wskazuje na to, że taka lekcja bardzo by jej się przydała. Zyskałaby wiele w oczach masy kucyków. Myślę, że sama była by z tego zadowolona. Było by to o niebo lepsze, niż stałe chwalenie jej i (co gorsza) utwierdzanie w poczuciu wyższości. Nie mógłbym tego zrobić, głównie dlatego, ze jestem z charakteru taki sam jak ona. Mam bardzo silne poczucie wyższości i lubię się wozić jak panisko. http://desmond.imageshack.us/Himg59/scaled.php?server=59&filename=trixieterrethsysrecolor.jpg&res=medium Oryginał przez Wielkiego Inkwizytora Tarreth, kolorki by me. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Nie mógłbym tego zrobić, głównie dlatego, ze jestem z charakteru taki sam jak ona. Mam bardzo silne poczucie wyższości i lubię się wozić jak panisko. To ja już wszystko rozumiem. Nie mam pytań xD spox Btw z 4 miechy temu kolega na biologii ze ZBYT silnym poczuciem wyższości próbował... udowadniać, że bakteria to to samo co wirus (bitch please). Mam takowoż nadzieję, że Twoje poczucie wyższości daje Ci ambicję i chęć do działania, ale nie w stylu kolegi opisanego wyżej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 W sumie... ją się naprawdę da lubić :3 I fajnie wychodzi na artach z Twilight i Luną... If you know what i mean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Nowa członkini Kociej załogi ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 "fajnie wychodzi na artach z Twilight i Luną... If you know what i mean." W pełni popieram. Do tego można by jeszcze dołożyć Rarity i mamy boskie... Arty. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Lub fajnie wychodzi jako mała i słodziutka Trixie jak zaprezentował kolega Martinez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 Kurde, podoba mi się tak grafika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woparciu Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 Miłego dnia. Zwierzojeby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 \/ Chyba tego nie było ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Marzec 22, 2012 Share Napisano Marzec 22, 2012 http://th07.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/081/5/e/the_flirty_and_powerful_by_shiladalioness-d4tjq29.png TRIXIE WHY?! no i jeszcze ten nowy baner na EqD mnie osłabił totalnie <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 27, 2012 Share Napisano Marzec 27, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 bo ja wiem czy było czy nie... to hymn Syskola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 9, 2012 Share Napisano Kwiecień 9, 2012 I tłumaczenie: A teraz usłyszycie piosenkę o Trixie zamówioną przez Trixie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts