FlutterFan Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Po prostu wrzucamy screen'y wyglądu naszego pulpitu. Nie znalazłem tu takiego tematu a myślę że można se popatrzeć. __________________________________________________________________________ Jak Zrobić/Wstawić zdjęcie 1) Wykonanie zdjęcia - Wchodzimy na nasz pulpit - Klikamy Klawisz "Print Screen" - Wchodzimy w Edytor Graficzny (np. Paint) - Wciskamy kombinacje klawiszy Ctrl + V - Zapisujemy 2) Wstawienie zdjęcia do sieci - Do tego potrzebny nam będzie jakikolwiek hosting obrazków/plików np.: * http://tinypic.com/ - Należy postępować zgodnie z instrukcją na stronie - Teraz Wstawiamy obrazek w post i tyle... __________________________________________________________________________ @Down Nie bo się obrazek zmniejsza, Ale masz bagan Edytowano Grudzień 27, 2013 przez FlutterFan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roześmiany Jacek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 W normalnych warunkach byłoby za duże, więc link. http://oi43.tinypic.com/igxla9.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Nie śmiać się z mojego zawalonego pulpitu ID Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Tapety z kucykami są zbyt mainstreamowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Ładny pulpicik Insomia. Kurcze ma ktoś nie XP'ka? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Ładny pulpicik Insomia. Kurcze ma ktoś nie XP'ka? Tak i owszem. http://puu.sh/46KrB.jpg To akurat stacjonarka, kiedyś tu wrzucę jeszcze laptopa (bardziej zadbany). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 I mój http://puu.sh/46KFt.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Przyznać się gdzie poukrywaliście FapFoldery! xD Edytowano Sierpień 20, 2013 przez FlutterFan 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Mimo, iż czytam clopy, to takiego folderu nie posiadam. To mi przypomniało historię z forum Transformery.pl. Trzynastoletni użytkownik wrzucił do podobnego tematu screena tapety. Wszystko fajnie, tylko nie zauważył, że na pasku zadań zostawił otwarte RedTube xD . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 http://puu.sh/46Lhe.png Ciasny ale własny ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 @UP Też pinkny. @2UP Hahaha. Serio? Masz gdzieś? Czy to już dawno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Ukeziowy pulpit też się pojawi. Co prawda kucykowy to on nie jest na chwilę obecną. Jest przepełniony SnK albowiem na to fazuję chwilowo. I w sumie to akurat jest po porządkach, wcześniej było zawalone jakimiś dziwactwami ponad 3/4 pulpitu.. ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Nie ma to jak zawalony pulpit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 @2UP Hahaha. Serio? Masz gdzieś? Czy to już dawno? Bardzo dawno. Poza tym chłopak usunął to zaraz po tym, jak ktoś na to zwrócił uwagę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Mój pulpit 8D 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Mój pulpit 8D Turoń, Za mało cię znam. Jesteś księdzem? Czy jak? Jak to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Na razie to tak wygląda, może kiedyś zmienię jakoś ale mi się nie chcę bo jestem leniwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Turoń, Za mało cię znam. Jesteś księdzem? Czy jak? Jak to jest? Mój tytuł mówi, że nim jestem 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Mój tytuł mówi, że nim jestem 8D Ooo. Tytuł, Fakt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) TIBIA (BEST WALLPAPER SINCE 2008) Edytowano Sierpień 21, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Na razie to tak wygląda, może kiedyś zmienię jakoś ale mi się nie chcę bo jestem leniwy. Kim jest Gabriela Dziaba Jankowska? I dlaczego wydaje mi się, że to ty nią jesteś Yargol? Poza tym, fajny art. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Lubię gdy na pulpicie jest porządek. Oto najnowszy: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Mój na chwilę obecną wygląda tak 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) Sosna, a jednak Ps masz Mass Effect wersja kucykowa? Jak mój brat przestanie wchodzić na moje konto, to też taki pulpit będzie u mnie xD Edytowano Sierpień 21, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się