Ganz Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Hmm... W obecnej chwili jakaś książka/nutka... A w przyszłości pewnie jakaś pałka albo odznaka policyjna, w końcu CM ma być związany z wykonywanym zawodem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sne Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Fizyka od zawsze była moją pasją. Każda wystarczająco zaawansowana technologia jest nieodróżnialna od magii. Dlatego kucykowa wersja mnie to jednorożec, zaś cutie mark to pełnospektralna lambda Sama tęcza jak i lambda mają wiele znaczeń i gruba większość z nich pasuje jak ulał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRider Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Hah, sam nie wiem. Jest wiele rzeczy, o których coś wiem, ale nie ma chyba czegoś, w czym byłbym specjalistą. Na cutie mark sam nie wiem, co miałbym. Możliwe, że coś związane z historią (sam nie wiem, jak mogło by to wyglądać) lub coś związanego z muzyką, jakaś nutka, albo gitara basowa ;D. Zainteresowań mam wiele z różnych dziedzin, od historii, przez muzykę, astronomię, informatykę, więc sam nie wiem, z czego jestem najlepszy ;D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Mój to na pewno byłoby drzewo/drzewa, gdyż uwielbiam las i chciałbym w lesie mieszkać ;D Sadziłbym i hodował drzewa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Nie mam pojęcia,w sumie interesuję się wieloma rzeczami rozpoczynając od piercingu,koncertów,poznawaniu nowych osób a kończąc na koszykówce,komputerze,językami obcymi itp itd.Także tutaj musiałbym się mocno zastanowić :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Pomysły na Moje CM: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9HgLghXcyDIxmu-0bDOvIq_R-xwlTS61rfgcnWqQXpOS0JMIT-7pnJ720YQ http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTH0Z9dW9pRQadppq0q3F1vnuQ1MlZ-xz-E_qK07ELMqu_JGJZnmHh53cVLEg http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQC2rNebSm2l1ixI9BE39nkI-8OkuFlWspz8rHDFqOZ1E-RAvY3rHWpyVnVbQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 mój CM to mogło by być logo tej strony http://forgotten.pl/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Jestem muzykoholikiem nastawionym na trance więc na 99.99999999% była by to płyta winylowa. Taka jak u mojego OCka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mydlak Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Mój cutie mark? Herb S.A.S.u zdecydowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 Pewnie taki jak mój!!! Ćsiiiiii Ale to prawda! Bo ci nie dam ciastka!!! nie nie przekonasz mnie:fluttersad: no dobra masz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 mój to by była pewnie kamera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 U mnie musiałby być to rower Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Angkor wat, takie ja na fladze Kambodży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Swojej przyszłości upatruję w zawodach związanych z historią. Myślę, że byłaby to stylizowana, złota litera H lub klepsydra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Mój znaczek to byłby oczywiście Komputer!! Tylko to robię w wolnym czasie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Po namyśle odpowiem że byłby to jakiś samochód[jako że chodzę na mechanika] lub jakiś Gibson :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 hmmm... piorun z loga AC/DC albo znak nieskończoności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Bardzo możliwe,że mogę mieć Cutie Mark mojej OC >KLIK< Powód: Mam (podobno) talent muzyczny(śpiew) i w porównaniu do niektórych dziewczyn z mojej klasy to mam talent w malowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ʎɐqǝzɐɹnʇɐıʍɐןʞ Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Mój cutie mark to wielka wywalona w kosmos klawiatura. Nie z allegro i ebay tylko z normalnego sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Na pewno byłyby na nim pierniczki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Hmm...albo znak promieniotwórczości jak mój oc, logo Apple albo logo redbull BC One Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Myślę, że było by to coś w rodzaju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Heksagram !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Mikrofon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczko Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Hmm... nie wiem, może coś z rysowaniem bo każdy mi mówi, że robię to ładnie... lubię też pisać ale o tym mało osób wie ... Ech, nie wiem. Być może właśnie coś z powyższymi zajęciami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts