arameje Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 chyba jakoś tak https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRS5ML-jhpZK7oV-e_7vY8RfKKIehXwxG31N1F2CS1wWbsZNtfX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaLaskaXD Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 nutka, taka z powykręcanymi ogonkami i bąbelkami naokoło. Bo uwielbiam śpiewać, a te frędzelki itd to jakby oznaczać ma oryginalność czy whatevs albo blank flank najlepiej, wtedy bym mogła sobie druknąć naklejkę i przykleić i jak mi się znudzi to zmienić C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 EDIT Kamera na rowerzę XD i ołówek... gdzieś się zmieści... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zukox Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Zapewne coś związane ze śmiechem(Nie ściągam po Pinkie bo ja lubię się śmiać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 U mnie to pewnie byłoby pióro, pergamin, albo coś związane z magią lub techniką... Ciężko stwierdzić, ale jestem pomysłowym pisarzem, a magia fantasy i technologia w sci-fi mnie fascynują. Poza tym potrafię snuć niezłe teorie, kierując się własną wiedzą i wyczuciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 U mnie pewnie byłaby poduszka lub fotel.Bo jestem strasznym leniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Jeśli chodzi o świat rzeczywisty to miałabym pioruna - podobnego do spitfire, Bo moja pasja i talent to bieganie.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Jeśli nie pad od NES-a to Uśmiechnięte słońce. Ponieważ gdziekolwiek idę staram się emanować pozytywną energią^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Trudno powiedzieć bo nie jestem szczególnie utalentowana. No chyba że talent do braku talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Zielona gwiazda Esperanto albo płonąca świeczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Trudno powiedzieć bo nie jestem szczególnie utalentowana. No chyba że talent do braku talentu Ekhem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 ja mam talent w byciu Cyganem, jaki CM byłby odzwierciedleniem bycia największym Cyganem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Hmmm... ja dobrze śpiewam i lubię to, ale też potrafię dobrze malować i także to lubię nooo ja po prostu nie wiem co by było moim CM ;( (Gram też na gitarze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Pióro? Książka? Może farba drukarska? Myślę, że coś w tym stylu. Jakieś odwołanie do pasji pisania. Ew. przenośny komputer, w końcu świat pędzi do przodu a ja spędzam mnóstwo czasu raczej przy nim niż kartką papieru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Prawdopodobnie klucz wiolinowy z gitarą, lub inne tego typy wariacje, może kilka instrumentów na jednym zadzie, może tylko klucz, jeśli żadne z w. w. to albo tablet, albo logo Flasha lub inne dziwa obrazujące grafikę lub animację komputerową. :qKFPC: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Ja nie wiem jaki mam talent. Może do robienia porządków? Bo choć nie zawsze mi się chce, to mogę długo sprzątać np. biurko, aż uzyska zadowalający mnie efekt, lecz nie jestem pewna. Niedługo spróbuję gry na gitarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten taki Tam Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Mój pewnie coś z muzyką. Np. płyta. Albo co innego. Dużo siedzę przy moim sprzęcie i jestem w tym jak mówią koledzy "bardzo dobry". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Hm, jednak mój CM związany by był zapewne ze zręcznością bądź utrzymywaniem równowagi, ale to nic pewnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Wydaje mi się, że była by to żarówka albo chmurka (ale taka która sugeruje proces myślenia). Dlaczego? Bo zawsze mam olbrzymią ilość różnych pomysłów i rozwiązań na które nikt inny nie potrafi wpaść. Dzięki temu szybko rozwiązuję napotkane problemy, jakiekolwiek by nie były. Nieźle improwizuję. Nazwać mnie kreatywnym do nazwać tornado wiaterkiem. Poza tym mam tak bujną wyobraźnie, że w moim wieku aż wstyd się przyznać. XXD Jednak mi się to podoba. Talent krasny, no i własny ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 u mnie znak sprawiedliwości lub wolności bo lubie ją komuś dawać lub czemuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Chyba rękawica kucharska albo owa czapka. Kocham gotować. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Biorąc pod uwagę to że lubię (lubię?!Kocham!) grać w gry komputerowe,mam wielką wyobraźnię i uwielbiam rysować...zapewne było by to coś w stylu plamy (nie wiem jaki kolor,ale chyba róż/fiolet) na której jest pad a w tle ołówek.Moich 3 (trzeci to wymyślanie opowiadań i postaci) talentów nie da się rozdzielić.Razem ze sobą współpracują.Tak było,jest i będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mountain Fog Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Mój Cutie Mark wyglądałby tak jak u Mgiełki, czyli kontur gór składający się na literę M oraz dwie fale pod nią symbolizującą mgłę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Pewnie świeczka. Lubię siedzieć w nocy i się uczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Najprawdopodobniej byłby to ołówek... Uwielbiam rysować. I chyba... podobno... rysuje troche... OK. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts