Panda Hippis Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 (edytowany) Hmm... Ja też mogę dołączyć. Co prawda gram od niedawna, ale grałem wcześniej u WoT - owego maniaka, więc co nieco ogarniam i rozwijam Wermacht! Tylko wyślij zaproszenie, bo nie mogę dołączyć Nick: Hippis19 Edytowano Listopad 14, 2013 przez Panda Hippis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Hmm... Ja też mogę dołączyć. Co prawda gram od niedawna, ale grałem wcześniej u WoT - owego maniaka, więc co nieco ogarniam i rozwijam Wermacht! Tylko wyślij zaproszenie, bo nie mogę dołączyć Nick: Hippis19 Zaproszenie poszło, ale widzę, że jakoś cię do gierki nie ciągnęło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Bo to stare konto... Stary, gówniany komputer i WoT mi nie poszedł. A teraz nowy komp! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 Jest paru nowych ochotników, więc dobrze by było gdyby każdy zakupił czołg 4 poziomu by dopasować poziom. najlepiej Hetzer, Matilda, Pz III czy coś podobnego. Pamiętajcie - w sobotę o 18 kompania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helo5001 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 mnie też możecie dodać do klanu nick mantek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Nie wiem czy kupię czołg z 4 tieru. Kasy nie mam, gram zmodyfikowanym Leichtraktorkiem i przygotowuję się do kupna niemca z 2 poziomu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 to co innego. chodzi o tych co już mają wyższy poziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 (edytowany) Jest paru nowych ochotników, więc dobrze by było gdyby każdy zakupił czołg 4 poziomu by dopasować poziom. najlepiej Hetzer, Matilda, Pz III czy coś podobnego. Pamiętajcie - w sobotę o 18 kompania. Chwilowo expie 2 czolgi: Isa do Isa3 oraz wlasnie PzIII A do Pz3 Edytowano Listopad 14, 2013 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Ja obrabiam nieszczęsnego madera 38T i wolverina na HELLcata i kończę KT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Jak wymaxuje isa3 to bd mial sklad na 3 kompanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Ja robie perki na Chaffee i zbieram expa na Panterze na KT, lecz zastanawiam się czy nie lepiej na Panther II. Może macie jakieś sugestie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Jeśli można prosić o dodanie mnie do klanu. Nick kosiarz66 . Jakby co to dzisiaj będę gdzieś koło 17.00 na tankach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 zapraszamy. Zaproszenie już wysłałem. Ale wspólna bitwa jest organizowana dopiero jutro o 18. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) Cóż tez gram w WoT nick PL_KilleR_ ale mikrofonu nie mam :/ wiec mam pecha troche wiec na TS3 nie posiedze a mam 7 tier IS i robie sobie T-29 :( Edytowano Listopad 15, 2013 przez Destroid.Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 Zapraszamy. Pamiętaj dołączyć też tutaj http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ W Teamspeak w sumie nie potrzebujesz mikra - wystarczy jak słyszysz co mówimy. Konkretnych czołgów nie wymagamy, jednak dobrze by było gdybyś miał jakiś czołg 4 poziomu w garażu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Gram w WoT'a. Klan mam na tą chwilę, ale rozważam odejście. Może kiedyś do was dołączę. Widzę, że poszukujecie 4 tierów, więc na wstępie mówię, że mam Pz3. Jakby co, to TS'a też mam. A jakby ktoś chciał już teraz pograć w plutonach, to mój nick jest taki sam jak na forum. PS. Jakby co, to mam też Mausa, a wiem, że dziesiątki są poszukiwane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 co to? mobilizacja? tylu ochotników w tych paru dniach... 4 tiery, 6 tiery i ósme są potrzebne w kompaniach. nie każdy członek ma 6 lub 8 tier więc trzeba dopasować żeby pasowało dla wszystkich. do klanówek z dziesiątymi się... nie nadajemy. Jutro kompania, pamiętajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) Rzeczywiście, jakoś się ludzi nazbierało, cała szlachta zaściankowa się zbiera do uderzenia, przed nowym sezonem, morale ludzi rosną z każdym dniem więc i oni chcą wlaczyć XD Edytowano Listopad 15, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 4 tiery, 6 tiery i ósme są potrzebne w kompaniach Z 4 mam tylko tego Pz3, z 6 mam w tej chwili artę amerykańską i francuską (Nie pamiętam nazw...), a z 8 mam Panther 2 i Tiger 2. A niedługo dojdzie jeszcze T28 Prototype. PS. W listopadzie klanówki są z 8 tierami, jeśli chcecie, to możecie popróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) Dobrze napewno dojde . Łatwo ogarniam sytuacje Edytowano Listopad 15, 2013 przez Destroid.Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 no i juz ma pz3 Mozna grac juniorki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Yhh.. A ja chyba zrobię sobie wymuszone wolne -.- Właśnie przestała mi działać ładowarka do laptopa, albo sam laptop i dupa. Nic już nie zrobię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanWesz Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 mnie dziś nie będzie ;( umarł mi dziadek i muszę się uspokoić... do zobaczenia kiedyś :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 mnie dziś nie będzie ;( umarł mi dziadek i muszę się uspokoić... do zobaczenia kiedyś :( Współczuję, trzymaj się ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Po raz pierwszy mieliśmy dzisiaj komplet - pełny skład! Jak tak będziemy trzymać to można popróbować nawet w klanówce. Za tydzień standardowo w sobotę o 18 kompania. Dobrze by było gdyby każdy wreszcie kupił ów 4 tier. Hetzer, Matilda i PzIII najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts