izy97 Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 celność działa jest bardzo mała. zanim wyceluhesz z większej odległości do wroga, który wie gdzie jesteś będziesz martwy. To może 2 KV jadą najkrótszą drogą pod bazę a ELC jedzie obok zamku im na tyły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 ja tez sie tak zastanawialem i doszedlen do wniosku ze mozna puscic meda (u mnie pz4) pod zamkiem kv-1 (u mne t1heavy) leci prosto na capa a TD (u mnie su-85 lub StuG) kampi w takiej miejscowce zeby tylko bicie miec i snajpi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 z zamku za daleko. nie widzi bazy. a na różnych pozycjach na torach po jednym strzale będzie wiadomo gdzie jest. i już połowa życia poszła. podczas kiedy u KV to tylko niewielka część a być może nawet zrykoszetuje. co do T1 - miałem go dość długo aż w końcu uznałem potęgę KV i go sprzedałem. to na nasz skład proponuję 2 KV i jeden ELC. ja biorę KV, Flippyn ELC no i pytanie - czy ktoś jeszcze ma KV w naszej drużynie? Destroid.Brony i Helo5001? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Kiedy macie te bitwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Podsunę wam jedną taktykę. Cofacie się do rogu (dowolnego), czekacie aż wiadą wam na bazę i szturmujecie własną bazę. Jak będziecie mieli ciężkie (np KV), to powinniście dać sobie radę. Nie będą mieli gdzie się schować. Nieraz stosowałem tą taktykę i powiem, że jest skuteczna. Nieraz na randomkach pozwalałem wrogom wiechać na własną bazę i dawałem radę wygrać jak byłem sam na dwóch lub trzech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 tak tylko problemem jest to ze to spotkaniowka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Kiedy macie te bitwy? W środę. a poza tym, to czemu wystąpiłeś z klanu? coś jest źle (poza że jesteśmy zdezorganizowaną grupą niepełnoletnich pseudopancerniaków)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 W środę. a poza tym, to czemu wystąpiłeś z klanu? coś jest źle (poza że jesteśmy zdezorganizowaną grupą niepełnoletnich pseudopancerniaków)? Chce mieć możliwość kompani, CW, ładniejszy znaczek na czołgach i więcej ogarniętych ludzi (o kulturze osobistej też mówię). Nie umie jak na razie znaleźć sobie miejsca :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 to zaloz swoj klan tylko wtedy wyselekcjonowac ludzi musisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 A co trzeba zrobić? Jakiś koszt jest pewnie. Prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 taaaak... Chyba 2.5k golda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Kompanie gramy, CW przegrywamy ze względu na braki członków i odpowiednich czołgów (bez ósmego nie ma co się pokazywać a by wygrywać to w sumie tylko dziesiąty). co do kultury osobistej domyślam się o co chodzi... a emblemat został taki wybrany. jak masz nowy lepszy pomysł to go zaprezentuj. powiedzmy na Styczeń mógłbym, jak większość będzie za, zmienić emblemat i nazwę. ale to kosztuje. 500 złota za każde Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 tak tylko problemem jest to ze to spotkaniowka Wybacz, o tym nie pomyślałem. Ale to nawet lepiej, dwa ciężkie jadą na bazę, a trzeci (najlepiej med) jedzie ich od pleców. Szturmowanie neutralnej bazy nie jest trudne. A jeśli oni będą mieć dwa ciężkie i robić tą takrykę, to na odwrót, ciężkie jadą dookoła (wiem, że to potrwa pół walki, ale ich zaskoczycie), a med zostaje pilnować, żeby bazy nie zajęli. Poza tym, nie musicie mnie słuchać, to tylko propozycja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Wybacz, o tym nie pomyślałem. Ale to nawet lepiej, dwa ciężkie jadą na bazę, a trzeci (najlepiej med) jedzie ich od pleców. Szturmowanie neutralnej bazy nie jest trudne. A jeśli oni będą mieć dwa ciężkie i robić tą takrykę, to na odwrót, ciężkie jadą dookoła (wiem, że to potrwa pół walki, ale ich zaskoczycie), a med zostaje pilnować, żeby bazy nie zajęli. Poza tym, nie musicie mnie słuchać, to tylko propozycja. A co myślisz o wzięciu elc zamiast meda, minusy,plusy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Mi osobiście elc się nie podoba, choć nie przeczę, że też ma zalety. Jak da radę od tyłu zaskoczyć, to jednym magazynkiem zmiecie nawet ciężki czołg, a potem ucieknie. Jak ktoś umie tym grać, to jest zabójcze. Dosłownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) on nie ma magazynka. tylko działo siódmego tieru, taka mieszanka ISa i Tygrysa. zastanawia mnie jeszcze które działo brać dla średnich. trolla 105mm czy zwykłe 75mm? no i może ma sens założyć trzecią drużynę jak są jeszcze chętni. Edytowano Listopad 30, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 on nie ma magazynka. Ma magazynek. Na jeden pocisk. A poważnie, to mój błąd. Ale i tak szybko zabija. A jeśli chodzi o działo, to powiedz o jakiego średniego konkretnie ci chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 większość tutaj najwyraźniej są zwolennikami PzIV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 1/3 moich meczy jest nim rozegrana więc ja tam go lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 A co wy na to aby wziąć T49? Bardzo szybki (60km) i dobre działo. Do tego wszystkiego jeszcze obrotowa wieża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) To też byłoby opcją... Tylko ma go ktoś? Edytowano Listopad 30, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Ktoś chętny do gry na tierach 4-6 za jakieś 20 minut? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Ja mogę na piątkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Tylko się ogarnę i odpalam WoT'a. Wyślę Ci Ts'a na pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts