Dolar84 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Kilka opowiadań rzutem na taśme - to lubię. VIII edycję Konkursu Literackiego uważam za zamkniętą. Wyniki postaramy się dostarczyć jak najszybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 (edytowany) Jak zawsze wszystkim z całego serca życzę powodzenia w konkursie. Wiem że się czepiam, ale Hoffman, napisałeś "front ocalenie ludzkości", a FOL oznacza "front obrony ludzkości". Edytowano Październik 21, 2013 przez Sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 *zaciera rączki* Ale będzie rzeźnia Zabieram się za sprawdzenie Waszych wypocin, oczekujcie wyników w tym tygodniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Jestem gotowy na zgnębienie mojej pracy *nadstawia klatę*. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Pokaż drogi PKzPR swoje prawdziwe "ja". Czekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 Po nieco dłuższym oczekiwaniu, niż się spodziewaliśmy w końcu udało nam się ocenić Wasze prace. Tym razem mieliśmy jeden tekst, który wybijał się ponad przeciętność, a pozostałe choć zajadle go goniły, zdołały osiągnąć poziomy dobre i bardzo dobre. A oto laureaci: I miejsce - "Szkarłatny Uśmiech" autorstwa Hoffmana II miejsce - "Utracone Jestestwa" autorstwa Sakitty III miejsce - "Poświęcenie" autorstwa Sajbacka Przypominam iż zdobywca pierwszego miejsca otrzymuje nagrodę dodatkową - może zgłosić się do Decadeda, który dokona korekty jednego z jego opowiadań. Dokładna rozpiska ocen za stroną techniczną znajduje się tutaj Na koniec dodam tylko, że serdecznie gratuluję wszystkim uczestnikom i w kolejnej edycji postaramy się dobrać nieco mniej mordercze tagi. PS: Chwilowo wygląda na to, że Hoffman całkowicie zdominował konkurs - czekamy na więcej śmiałków, którzy postanowią rzuć wyzwanie jego doskonałym tekstom:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 YEY! Nareszcie udało mi się zdobyć miejsce w konkursie literackim tylko dzięki własnym umiejętnością. Gratuluję wszystkim uczestnikom i liczę na was w następnych edycjach. Szczególne gratulacje dla Hoffmana i Sakitty za ich opowiadania które faktycznie są fantastyczne i zasługują na swoją pozycję. No dobra, no to teraz czas brać się za edycję specjalną . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Wierzę Wam na słowo i gratuluję nagrodzonej trójce. Sam tych tekstów nie czytałem, ale skoro zajęliście te miejsca, to pewnie zasłużenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Serdecznie gratuluję laureatom, a również tym, którzy tym razem musieli obejść się bez nagrody. Wszystkie opowiadania (no, może oprócz mojego) były conajmniej dobre i przyjemnie się je czytało... Ale trzeba przyznać, że werdykt zespołu sędziowskiego zaskoczeniem nie jest zaskoczeniem Jeszcze raz gratuluję wszystkim i życzę powodzenia w przyszłych konkursach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Gratulacje dla samego Hoffmana! Szczerze mówiąc twój udział w tym konkursie uważam za doskonałe doświadczenie także dla mnie. Cóż, gdyby nie ty przysługiwałoby mi pierwsze miejsce , ale nie myśl sobie, że nic nie wyciągam z twoich prac. Nauczyłem się kilku rzeczy i kiedyś z nich skorzystam. Propo przecinków. Po opublikowaniu pracy kapnąłem się, że ostatnie zmiany jakie wprowadzełem do swojego worda... cóż... trochę uszkodziło się wykrywanie błędów a nie należę do tych co dłużej poprawiają niż piszą. Spokojnie, obecnie wszystko działa Szkoda, że tym razem nie ma recenzji każdej pracy. Zawsze można było poznać opinię i na przyszłość nie popełniać tych samych błędów. Uważałem to za jeden z powodów dla którego lepiej brać udział w edycjach niż pisać własne opowiadania ,,recenzja". Na fiction.mlppolska.pl na Sekrecie Zamku w Lesie Everfree mam 14 tyś odsłon a zero rad na przyszłość. Wyświetla się tylko, że świetne, ale nic poza tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Szkoda ze jestem ostatnia, ale to dowodzi, ze najpierw musze sie nauczyc pisac, a potem publikowac gratuluję zwycięzcom i źyczę powodzenia dla wszyskich w następnej edycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Yup, znowu Hoffman zamiótł. Publicznie dziękuję mu za rady na PW, wracam do siebie dzięki nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Nie wywalili mojego tekstu? Już czuję się zwycięzcą. Cieszy mnie też wysoka ocena strony technicznej, mimo wielu błędów, które sam wyłapałem po oddaniu tekstu. Gratuluję tym co wygrali i samemu sobie, bo spodziewałem się miażdżącej krytyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Nie ukończone? Oj, to tylko baaaardzo otwarte zakończenie. Cóż - fakt - pisanie tekstu w ciągu zaledwie kilku godzin przed końcem, to nie był najlepszy pomysł. Wrzuciłem też tyle wątków, że spokojnie można z tego opowiadanie na kilka rozdziałów rozpisać. ;p Zwycięzcom gratuluję zasłużonych pozycji na podium! Jak już wyżej wspomniano, brakuje mi takich mini recenzji opowiadań by Dolar. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 Cóż, tym razem nie miałem mocy żeby je napisać. Miskof - pomyśl o rozwinięciu tego opowiadania. Jeżeli zrobisz to na swoim zwykłym poziomie, to mamy do czynienia z potencjalnym hitem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Pragnę szczerze podziękować za nagrodę dodatkową i wyrazy uznania, jednocześnie gratulując pozostałym laureatom i w ogóle, wszystkim uczestnikom i uczestniczkom. Cieszę się z wysokiej oceny strony technicznej mojego opowiadania, postanowiłem w tej edycji zwrócić na nią szczególną uwagę (zwłaszcza po małej wpadce w końcówce opowiadania na edycję "4000"). Muszę jednak przyznać, że jestem nieco zaskoczony tak niskim wynikiem dosyć sporej ilości prac, ale wydaje mi się, że wynika to stąd, że wiele osób przystąpiło do konkursu po raz pierwszy. Mam nadzieję, że na tym nie poprzestaniecie, a Wasze prace na naszych oczach będą stawać się co raz lepsze i lepsze. Macie już za sobą początki, teraz może być już tylko lepiej! Liczę na to, że w następnej edycji prac będzie co najmniej tyle samo, jeśli nie więcej. Jak zwykle, mam nadzieję, że do konkursu dołączą także zupełnie nowi uczestnicy. Jeszcze raz dziękuję za nagrodę dodatkową, odezwę się gdy już podejmę decyzję. Pozdrawiam wszystkich twórców i do następnej edycji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Cóż, nie ukrywam że mój tekst zabiły tagi oraz limit. Miałem pomysł na historię, ale weź tu go potnij i ściśnij tak żeby miał sens. Moje miny podczas czytania tagów i limitu: Crossover - Dark - TCB - Limit Ogólnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 po dokładnym przeczytaniu zwycięskich prac moje reakcje są takie: Po przeczytaniu opowiadania Sakitty moja reakcja była taka: Natomiast gdy przeczytałem opowiadania Hoffmana, moja reakcja była następująca: Hoffman... przebiłeś epickością i pomysłem wszystkie prace z kretesem. Świetny pomysł by w świecie TCB umieścić jednego z najbardziej epickich zabójców w historii internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts