Derpy Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 It's done. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Wow, chcę tą figurkę w trybie now. Piękna Zecora <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 em... zekora ma dziwne lewe:TWcU3: oko bez tych białych pasków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 A teraz... Zrobimy Discorda! Standardowa procedura. Możecie rozwinąć tą wersję, albo opisać zupełnie inną. Czekamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 lol, niech ma czarny ewentualnie granatowy garnitur i krawat, najlepiej z jakimś dziwnym, dzikim wzorem, taki bardzo kolorowy albo tylko w jednym kolorze- w czerwieni. Oczywiście bez tej śmiesznej czapki, którą ma on aktualnie. I nich ma okulary przeciwsłoneczne. I to chyba tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Granatowy garnitur, a w ręku skórzana teczka z wielkim logo PKP. Czapka może zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Granatowy garnitur, a w ręku skórzana teczka z wielkim logo PKP. Czapka może zostać. Tak zgadzam się z powyższym, tylko może jeszcze coś związane z rządem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotka_lolo Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Ja bym jednak usunęła czapkę albo nieco ją zmieniła. Co do reszty zgadzam się propozycje poprzedników:fluttershy4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Oto Discord , stworzony zgodnie z waszymi sugestiami. - Chcecie coś dodać lub zmienić, piszcie. W niedługim czasie pojawi się nowa postać do przerobienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotka_lolo Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Mi się nawet podoba,ale fajne były by okulary przeciwsłoneczne tak jak wcześniej było proponowane przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 http://scr.hu/7f5/ivsiy Strój na mojego OC'a Takie coś ale żeby to poprawić to na piersiach ciemno niebieskie do krawat. Wiem brzydka jakość ale mam tylko painta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Wrzuć to na imgura, albo coś, nikt nie ma dostępu do plików na twoim komputerze, Kubo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Nowy strój do przerobienia. Tym razem wybór padł na Princess Cadence. Widzieliśmy ją już w sukniach ślubnych może teraz pora na coś innego? Możecie nie sugerować się tym co jest przygotowane. Proszę o wasze sugestie i wizję. DiceMan321 rozumiem , że twój oc'ek jest w awatarze. Jeśli nie, proszę o dodanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 w awataze. A tu dodałbym na nogi glany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 i ciemne okularki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Różowa Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Ja bym to przedłużyła, żeby zakrywało znaczek. Jakieś spodenki i glany. Serce większe, wyżej i na różowo. I oczywiście inna fryzura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Dodać glany, inny naszyjnik, np taki z kolcami, inna fryzura, może spodenki jakieś czarne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Tak jak mówili poprzednicy- glany, obroża z kolcami na szyi, do tego usunąć tą białą koszulkę z pod tej czarnej koszuli, zrobić jej mocniejszy makijaż -taki jak egipcjanki miały, kolczyk w uchu, a grzywa, może tapirowana, żeby tak bardziej do góry szła, z ogonem tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Po bardzo długim czasie, zdołałem wreszcie oddać Wam wstępny szkic sukni. Postaram się teraz częściej aktualizować tą zabawę. Z góry przepraszam za brak elementów takich, jak makijaż itp. Jeśli jednak chcecie dodać, to co było wcześniej, napiszcie mi o tym. Oto nasza Księżniczka w wersji testowej. Czekam na wasze dalsze pomysły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Kolczyk w uchu i na tylnych kopytach niech też ma buty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Wowow... niezła ta Kadencja, no, no... x) Tak! Zgadzam się, kolczyki by się jej przydały! I buty zresztą też na tylnych nogach, i może jeszcze dodać im (butom) trochę metalowych elementów? Dałoby się, hm? Cartoon, domyślam się, że to twoje dzieło? Masz może dA? ^^ Moje konto DA Link. Niestety nie ma tam większość prac. ~ Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Czarne długie buty ;3(na czterech nogach!) i może jakiś kaptur, albo włosy spięte gumką ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Lekko zmieniona suknia, zgodnie z waszymi sugestiami. Strój wygląda następująco : Chcecie coś dodać, odjąć? Rarity czeka na wasze pomysły. Jeśli jednak zmian nie będzie, wkroczymy z nowym kucem i nową kreacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Ta fryzura powala, Cadance wygląda wreszcie konkretnie a nie jak przesłodzona lalka. Dodałbym tylko podłużny czarny tatuaż przechodzący od policzka, przez szyję do prawej nogi, skoro zmieniamy fryzurę to czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 i jeszcze dwa czaarne kolczyki przy czubku ucha, może jeszcze ten makijaż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts