Cartoon Tiger Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Cadance zgodnie z waszymi przeróbkami. Co dalej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ten złoty kolczyk niezbyt pasuje, jak już ma mieć kolczyk tego typu to niech najlepiej ma srebrny i skoro ma już tę dziarę to to błękitne z pod oka wymazać i będzie cool. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 mamuśku, biedna Cadance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Proszę, o to dalsze zmiany. Coś zmieniamy ? Czy przechodzimy do następnego kucyka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Według mnie jest już wszystko ok i można przejść do następnego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Teraz jest świetnie, może być następny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Myślałem nad tym, jaki kucyk był by w sam raz na kolejne przeróbki. Ale wszystko wygrywało na korzyść jednego, wszyscy wiemy kogo. Następnym kucykiem do przeróbki będzie Shining Armor. Niestety nie wrzucę swojej wizji, w dużym stopniu chyba narzucam Wam swoje myśli. Jeśli jednak nic z tego nie będzie oddam wstępny projekt, następnie zobaczymy co dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Szara zbroja płytowa na całe ciało, a na głowie złoty wieniec (taki jak miał Cezar) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Na kopytach dałabym złote podkowy (Coś podobnego co nosi nasza droga księżniczka Celestia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Może by go w mundur ubrać? Dokładniej mundur galowy w kolorze granatowym (myślałam najpierw nad khaki ale nie będzie to się chyba z grzywą komponować zbyt dobrze), łącznie z tą epicką czapką oficerską. Przy boku mógłby mieć szable. I można by spróbować na kopytka nałożyć mu oficerki. Co do czapki jeszcze, żeby była założona tak jakoś po ukosie czy jakoś inaczej, żeby nie miała dziury na róg, a był on jakoś obok niej albo pod nią. A i żeby kosmyki włosów z pod niej wystawały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Złota zbroja płytowa, na głowie hełm wysadzany rubinami i szmaragdami, na nogach nogawice kolcze, a na kopytach buty z obsydianu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Ja jestem za tym ,by księcia uksiężowić i zrobić go w sutannie! Wyglądałby bosko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Ja bym mu dał stare dobre dresy i czapkę zimową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaptoor Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Marynarskie wdzianko i pasujące wąsy do tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Napiszę jedno, z góry dziękuje za tyle wypowiedzi. Jednak nie mogłem dostosować się do konkretnych wytycznych. Dlatego wybrałem po kilka pomysłów opisanych powyżej i powstał dziwny twór ( obrazek niżej ), stój całkowicie wymaga poprawy - co wy na to ?. Jakieś pomysły ? Mały zgryw, ale co poradzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Może by go w mundur ubrać? Dokładniej mundur galowy w kolorze granatowym (myślałam najpierw nad khaki ale nie będzie to się chyba z grzywą komponować zbyt dobrze), łącznie z tą epicką czapką oficerską. Przy boku mógłby mieć szable. I można by spróbować na kopytka nałożyć mu oficerki. Co do czapki jeszcze, żeby była założona tak jakoś po ukosie czy jakoś inaczej, żeby nie miała dziury na róg, a był on jakoś obok niej albo pod nią. A i żeby kosmyki włosów z pod niej wystawały. Wg mnie to kurka kolega miał zacny pomysł (Tak zgadliście, lubię ZSRR) Coś podobnego do tego obrazka, tylko dodać jakieś złote ozdoby i drogie kamyki jak na księcia przystało, zmienić kolor i obowiązkowo z szabelką lub takowym Nagantem z bagnetem(bardziej wtedy polowo). Czapkę zostawić taką jak jest(w projekcie twoim), tylko dodać z boku bażancie pióro jak na tych polskich-szlacheckich. A co do powyższej wersji to chyba gdzieś już coś podobnego widziałem, tylko nie wiem gdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nadal uważam, że mundur byłby lepszy i nawet ktoś mnie poparł, YAY! Czapkę na bank trzeba zmienić, Shining wygląda w niej delikatnie mówiąc- niefajnie. Naprawdę, zmieniłabym ją na czapkę oficerską. Munduru może nie mieć ale niech czapka taka będzie. Granatowa, albo w kolorze khaki. Tę uprząż/tasiemki czy co to innego jest (to pomarańczowe z medalem) to bym wyrzuciła, kompletnie tu nie pasuje. Ten materiał, który on ma na sobie jest całkiem fajnym pomysłem. Tyle że, zapinkę bym dała na wysokości tego medalu. I żeby była czarna lub granatowa lub w kolorze khaki, zależy w jakim kolorze będzie ta czapka oficerska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Odsunąć się! Królowa mody nadchodzi! Co mu tu mamy...? Och, to jest okropne! Już na pierwszy rzut oka widać, że nic tu nie pasuje! Kolory nie pasują, znaczy... niebieski płaszcz do niebieskiej grzywy? Nie... i ta czapka na głowie, ech prezentuje się jak jakaś cegła! Złoty medalion, taa... złoto jest takie tandetne! A mankiety były modne w ostatnim sezonie... Pinkie, ależ tu nie ma żadnych mankietów x) No właśnie, a powinny być! Zresztą co to za strój?! Temat jasno sugeruję, że szyjemy sukienki! Pinkie, to ogier jest .__. Czyżbyś kwestionował zdanie specjalistki? Wiem, jak ten wątek powinien wyglądać, gdyby chodziło mi o ubiór, to nazywałby się "zaprojektuj ubiór", a ja założyłam... Pinkie, Ty przecież nie zakładałaś... z zresztą nieważne, jakiś projekt? ^^ Owszem przygotowałam wstępny szkic, oto i on! ^^ Jakieś sugestie? Nie mam zastrzeżeń Dziękuję za pomoc! Ta ocena wielce mnie zadowala! A jak inni uważają, trzeba coś zmienić? ^^ Może dodać to khaki? Czy też moro? Hmm... ale lizaków nie ruszać! >,< To się źle skończy... xd Macie jakieś propozycje, coby ten projekt uratować? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Pinkie różowy pewnie, ale sukienka?? Biedny książę (zonk) Zapomniałam śledzić wątek książę wygląda jak chiński, koreański lub inny azjatycki żołnierz, lub kto tam wie.... A nie może być srebrno czarna zbroja z hełmem, pióropusz srebrno ??czarny?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ow jeah, jak Axel z HTA Tylko proszę bez sukienek bo to wygląda yyyy... hmmhmmm... dziwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Kolejna przymiarka. Co dodajemy, zmieniamy lub może nowy pomysł ? Czekam na wasze sugestię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Złote piórko na czapce! Wtedy będzie git! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Można mu ogon schować pod materiał? Bo tak trochę nie naturalnie teraz to wygląda I tam gdzie jest ten pasek oddzielający górę od dołu można by dać może jakiś skórzany pas. I te gogle wyrzucić. I wtedy powinno być ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Małe przeróbki. Co robimy dalej, czekam na waszą kreatywność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Wygląda jak sanitariuszka z II WŚ, więc może te klimaty? Postrzępiona szata, tam i ówdzie pobrudzona? Jakiś alicorn na czapce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts