Killer Poke Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 stać to napad! Dawaj WD40 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Czy ja dobrze widzę?! Przecena na Bezołowiową 98?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Ten kwiatek sam spadł, przysięgam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Pacz mi w oczy.... ale w moje oczy... o tak... No nieee nie bawię się, czemu nie patrzysz mi w oczy... Mikrofala: . . . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 (Sorki) Wiem coś czego ty niewiesz, ale ci nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 *wraca późno z pracy, patrzy za horyzont* Zjadłbym budyń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 13, 2017 Share Napisano Grudzień 13, 2017 Ja? Zjadłam twój deser?...nieeeee to na pewno kot *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Yey polatamy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Tak w moim odczuciu to początek zeofilskiego późno z fabułą xD Sory. Nie mogłem się powstrzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Czy ja ci wyglądam na kogoś co chce z tobą chodzić? ——————/´ ¯/) —————--/—-/ —————-/—-/ ———--/´¯/'--'/´¯`•_ ———-/'/--/—-/—--/¨¯\ ——--('(———- ¯~/'--') ———\————-'—--/ ———-'\'————_-•´ ————\———-- 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Zakład że wygram na 1/4 mili? Rainboow:... jesteś poważny? Jestem reniferem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Może wyglądam szczęśliwie ale w środku wciąż jestem pusty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Obczaj mojego miecza... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Grudzień 14, 2017 Share Napisano Grudzień 14, 2017 Polej jeszsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Grudzień 15, 2017 Share Napisano Grudzień 15, 2017 Opczaj to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 15, 2017 Share Napisano Grudzień 15, 2017 I znowu się udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 15, 2017 Share Napisano Grudzień 15, 2017 She: I want to have baby./Him - ... Shiet. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 15, 2017 Share Napisano Grudzień 15, 2017 Bitch pleas. Im renifer 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Grudzień 15, 2017 Share Napisano Grudzień 15, 2017 You just said, you watched manga? WATCHED MANGA? Dude kill yourself. (Właśnie powiedziałeś że oglądasz mangi? ODLĄDASZ MANGI? Stary zabij się.) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 16, 2017 Share Napisano Grudzień 16, 2017 Ostatnio złapałem taaaaaaaaaką rybę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Grudzień 16, 2017 Share Napisano Grudzień 16, 2017 Rudolf? Znam gościa. Chodzimy razem na piwo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Grudzień 16, 2017 Share Napisano Grudzień 16, 2017 Ejejej, nie obrażaj mojej matki, bo jak Ci zawieję tym mieczem, to już sobie nie uciekniesz na tych szczudełkach, które nazywasz nogami! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 16, 2017 Share Napisano Grudzień 16, 2017 Dzisiaj ja dostaję śniadanie mały Ku####. Z resztą jak przez ostatnie dwa tygodnie cioto. Zdychaj z głodu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 16, 2017 Share Napisano Grudzień 16, 2017 Kiedy widzę jak goście z mojego Teamu próbują się zabić... go kill yourself Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Grudzień 16, 2017 Share Napisano Grudzień 16, 2017 Mówisz że moje animacje są świetne? Dzięki to wiele dla mnie znaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się