Salmonella Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Kiedy wchodzę na forum, niezależnie od tego, czy z ulubionych, czy z linku, wywala mnie na sam dół strony. Przeglądarka: Google Chrome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Kiedy wchodzę na forum, niezależnie od tego, czy z ulubionych, czy z linku, wywala mnie na sam dół strony. Przeglądarka: Google Chrome Sprawdzałaś jak działa na innych przeglądarkach, np. Internet Explorer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Potwierdzam problem na FF 14. Teraz tak dla przykładu zrobłem kilka razy odświeżenie strony przez logo i za każdym razem wyniosło mnie w dół forum, nawet jeśli suwak strony miałem na samej górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Poprawiłem to już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Wiem, że nie mieliśmy zgłaszać problemów z SB tutaj, ale chyba tylko ja to mam. W miejscu w którym powinno być SB mam errora 404. Sam link do SB działa, nie zmienialiście może czasem jakieś ścieżki czy coś? Używam starego stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 26, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2012 Fixed. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Fixed. http://puu.sh/LSHL Ale działa ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Yah, potwierdzam, na FF to samo. Skoro już jest, niech będzie więcej info. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Trzeba zmienić kodowanie znaków jedynie, tzn. my musimy, u was jest wszystko w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Ja mam jeden problem mianowicie od jakiegoś czasu nie wiem dlaczego nie aktualizuje mi się liczba postów, tzn 3 dni temu miałem 55 napisałem kilka i mam 56 tak jakby się źle zapisywały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Ja mam jeden problem mianowicie od jakiegoś czasu nie wiem dlaczego nie aktualizuje mi się liczba postów, tzn 3 dni temu miałem 55 napisałem kilka i mam 56 tak jakby się źle zapisywały. Pewnie dlatego, że piszesz głównie w dziale "Wymiar Discorda" (offtopic), gdzie posty nie są naliczane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Xyz dzięki oświeciłeś mnie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Ja mam jeden problem mianowicie od jakiegoś czasu nie wiem dlaczego nie aktualizuje mi się liczba postów, tzn 3 dni temu miałem 55 napisałem kilka i mam 56 tak jakby się źle zapisywały. W wymiarze discorda nie są naliczane z tego co zauważyłem Twoje ostatnio napisane posty potwierdzają te domysły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Z shouta wywaliło mnie już dzisiaj 6 razy, za każdym mam poważny problem, żeby znów się połączyć. Czy to coś u mnie? edit: Na pewno nie u mnie. Na fejsie inni też potwierdzają, że mają podobny problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Z shouta wywaliło mnie już dzisiaj 6 razy, za każdym mam poważny problem, żeby znów się połączyć. Czy to coś u mnie? Każdemu teraz nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 28, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2012 /socketio_server/socket_server.js:51 if(rows.sid == sid && key == rows.loginkey){ ^ TypeError: Cannot read property 'sid' of undefined Do naprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Jest taki mały problem z SB ale po kliknięciu na link do emotikonów nic się nie dzieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Też to mam już od wczoraj.Chyba,że coś źle robię.Jeżeli tak to poprawcie mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 28, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2012 Emotikony nie są jeszcze gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 A ja nie mam problemu tylko pytanie jak zmienić grupę nie chce być Brony tylko np: Człowiek Z Amelinium. Szperałem w opcjach ale nic nie znalazłem. :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Prosisz ładnie moderatora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 czy tylko ja tak mam że czasem mi nie działa skalowanie obrazków? dla przykładu tu: http://mlppolska.pl/Watek-Galeria-Luny--1746?pid=108362#pid108362 (stronę wcześniej wszystko ładnie zmniejsza) lub tu: http://mlppolska.pl/Watek-Diana-the-Scorn-of-the-Moon--2484?pid=107198#pid107198 // Firefox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nie tylko u Ciebie Luki to występuje. U mnie jest tak samo. Chrome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Huh, mi też coś nie działa. Również mam FF'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 u mnie wszystko gra ale możliwe żę to co innego skaluje obrazki //Google chrome Kubuntu 12.04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts