Spoiler Cat Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Stockowa ok Dolphin - ok skyfire - ok firefox - ucina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Nie działa historia SB. :< Błąd HTTP 500 (Internal Server Error) Tak to ogólnie forum działa na PC (IE7, Google Chrome - Win XP SP3) oraz na Galaxy Mini (stock browser, Dolphin HD - CyanogenMod 7.2 RC5.5). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 W profilowych komentarzach nie widać funkcji "odpowiedz". Tzn, jest zakryta polem wiadomości. Trzeba celować między pikselami pod polem wiadomości żeby coś wysłać, a to trochę problematyczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Hm, ja nie mam takiego problemu. Może kwestia przeglądarki? Ja używam obecnie Chrome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Ja takoż używam Chrome. http://i.imgur.com/tzqip.png W zaznaczonym jest przycisk odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 http://puu.sh/17Vp7 U mnie wszystko ok. Podaj rozdzielczość ekranu i zobacz, czy na innej przeglądarce występuje to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 U mnie również nie występuje ten błąd. To musi być coś u ciebie. Może to być dziwna odpowiedź, ale kiedyś miałem podobny problem i pomogło... wyłączenie AdBlocka (wiem to dziwne). Może to przez jakąś wtyczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 1920x1080. Na Mozilli działa. Pluginów nie mam praktycznie żadnych od formata, a te co są były i wcześniej, a wcześniej to nie występowało. Nie mam też żadnego ad blocka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Spróbuj zmniejszyć stronę ( ctrl + '-' ), powinno pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Zaiste. Pomogło. A więc problem ze skalowaniem strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Zegar forumowy śpieszy się o ok. 2 minuty - porównane z czasem na innych stronach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 @up To wina hostingu (VPS bierze godzinę z maszyny matki), zgłoszę to. //edit Gotowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Pierdoła bo pierdoła ale zgłosić można Emotkek: nie ma na serwerze a: nie ma dwukropka na końcu, to trochę irytuje jak się o tym zapomni Pierdoła na 5 minut roboty, chryśkę proponuję dograć albo usunąć z listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Podczas siedzenia i nudzenia się zrobiłem coś co teraz może być nie fair. Dałem 1+ reputacji i po zaktualizowaniu strony odkryłem że mogę jeszcze raz. Moje pytanie czy tak można bez końca czy jednak to ograniczenie jest ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Jeśli chcesz dać reputacje za post za który już dałeś to po prostu się uaktualni komentarz, nie ma jednak limitu jeśli chodzi o reputacje za posty. PS. Godzina na forum już powinna działać poprawnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Czyli reputacji może być tyle ile dany użytkownik dał postów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Możesz dać reputację za każdy post użytkownika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Wyjaśnie tak: Maksymalna ilość reputacji = ilość postów * ilość userów. Na przykładzie Sipera: 627 * 1885 = 1181895 pkt. Podsumowanie: Kiepsko Ci idzie Sip Wracając do konkretów, chciałem zapytać o "Kto jest online" - czasami na SB piszą osoby, których na tej liście (mimo odświeżania nonstop) nie ma... Błąd czy celowo ukryte jak data urodzin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Na to ja mogę odpowiedzieć Możesz sobie w profilu zaznaczyć czy chcesz być widoczny, to raz 2. myBB po 15 minutach (domyślnie) nieaktywności na forum stwierdza że cie nie ma. Z tego co zauważyłem to korzystanie z pluginów nie resetuje tego licznika, wiec jeśli przez 15 minut siedzisz na sb i nie robisz nic innego na forum to silnik stwierdza że poszedłeś w pidyrydy i oznacza cie jako nieaktywnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Na to ja mogę odpowiedzieć Możesz sobie w profilu zaznaczyć czy chcesz być widoczny, to raz 2. myBB po 15 minutach (domyślnie) nieaktywności na forum stwierdza że cie nie ma. Z tego co zauważyłem to korzystanie z pluginów nie resetuje tego licznika, wiec jeśli przez 15 minut siedzisz na sb i nie robisz nic innego na forum to silnik stwierdza że poszedłeś w pidyrydy i oznacza cie jako nieaktywnego Dziękuje JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 http://puu.sh/198pM coś się lekko buguje nasze nowe tło xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Toć i na starym tyle tak było. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Chyba chodzi mu o to że za sb się ładuje od nowa... Nie potrafię tego wyjaśnić, przewiń stronę na spód i pomachaj nią chwilę patrząc na fragment między sb a statystykami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Można otwierać shoutboxa w nowej karcie (rolko-klik tutaj) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Przy próbie napisania odpowiedzi w tym temacie: http://mlppolska.pl/Watek-Ołowek-i-komputer-według-Viruska-czyli-co-wychodzi-gdy-człowiek-sie-meczy-i-uczy--3697 Wyskakuje komunikat: Wystąpił błąd podczas pisania odpowiedzi. Tytuł wątku jest zbyt długi. Wpisz tytuł nie dłuższy niż 85 znaków (aktualna długość to 86 znaków). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts