Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Och, nie zauważyłam. - Kontem oka zauważyła klacz. Otworzyła torbę. Złapała łuk i nałożyła strzałę. Nagle Rapid zeskoczył z drzewa. Nikogo nie zabiję na tych Igrzyskach! -Uważam, że taka baza byłaby dobrym pomysłem. Ale jeśli masz lęk wysokości, no to możemy poszukać czegoś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) Otworzyłem oczy ujrzałem jak Rapid rozmawia z jakąś klaczą. Poznałem ją już wcześniej widziałem ją w pociągu. -Nie martwcie się o mnie poradzę sobie bywałem już w gorszych kłopotach wytrzymam możemy założyć tu bazę. Edytowano Luty 1, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Oh, witaj Rapid-powiedziała zdziwiona-myślałam, że jesteście zbyt przerażeni aby zejść z drzewa-dodała szyderczo. -Widziałam tylko grupkę niedźwiedzi ale to raczej żadne z nich nie mogło być rodzicem tego malucha, byli za młodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Dobrze. Pomożecie mi ze zrobieniem podłoża? Gałęzi jest wystarczająco dużo aby nas zakryć. Więc wystarczy podłoga. (ZW) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) - Ja tam wskoczyłem, bo kazali. - Podszedłem do niedźwiadka. - Co ci jest? Zgubiłeś się? Jesteś głodny? Mam nadzieję że nic się nies stało twojej mamusi. - Uśmiechnąłem się do niego. - W ogóle fajnie że jesteś. - Spojrzałem na klacz. Edytowano Luty 1, 2014 przez Sajback claus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Trzeba nazbierac gróbych gałęzi z innych drzew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Uśmiechnęła się -Miło to słyszeć, trochę smutno było gadać di siebie przez ten cały czas. Podeszła do niedźwiadka, próbował ją szturchnąć łapą ale ta się cofnęła. -Pewnie niedługo jego mama przyjdzie po niego, małe niedźwiedzie raczej się na tak długo nie oddalają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Powoli otworzyłem oczy i zacząłem się podnosić, po czym wyciągnąłem ostrze -Pozwól, że ja się tym zajmę. Powoli zacząłem przechodzić na inne drzewa i ścinać z nich ostrzem grube gałęzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 - Wiem coś o tym, ja stanowczo za często mówię do siebie. Chociaż czasami kiedy nie działam sobie na nerwy, fajnie się ze mną gada. Fajnie by było, w końcu, na pewno jest mu smutno. - Podszedłem i przytuliłem klacz - Fajnie że nic ci nie jest. - Uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Dzięki. Zaczekaj tu. - Powiedziała do Irona. - Sprawdzę czy będziesz widoczny z tej wysokości. Rubby zeszła z drzewa i spojżała w górę. Nie widać. Znalazła się przy Rapidzie. -Widzę Rapid, że masz dar znajdowania sojuszników. - Podała kopytko klaczy. - Rubby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Powoli zacząłem ciągnąć ścięte gałęzie prosto do Rubby. -Mam nadzieje, że tyle ich wystarczy. Po czym znów wskoczyłem na górę i wróciłem do mocnego przytulania drzewa. (Muszę lecieć będę późnym wieczorem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Uśmiechnęła się ciepło -Heh, Ty zawsze jesteś taki wesoły?-zapytała, chociaż znała odpowiedź. Spojrzała na klacz i podała kopyto -Sunrise, dystrykt 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -4. Sunrise, witaj w drużynie. W czym się specjalizujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) Witaj w drużynie? To takie jakby nachalne. Ale byłoby fajnie gdyby dołączyła! Rozmawialibyśmy, jedli popcorn i patrzyli na drzewa!. - Tak! Dopuki świeci słońce... i księżyc też! - Uśmiech. Edytowano Luty 1, 2014 przez Sajback claus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Heh, jesteście niemożliwi-zaśmiała się-szczerze mówiąc, nigdy o tym nie myślałam...zaraz, skąd niby popcorn?-spytała Rapida z niedowierzaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) Iron zszedł z drzewa cały blady. Podszedł do Sunrise i przywitał się słabym głosem: -Cześć, fajnie cię znów zobaczyć. Edytowano Luty 1, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (W sumie, to pierwszą część tylko sobie to pomyślałem... ale dobra) Sięgnąłem kopytem do grzywy i po kilku sekundach wyciągnąłem pudełko z popcornem. - Stąd. - Uśmiech - Chcesz trochę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) -My niemożliwi? Nie zapomnij że razem z Rapidem jesteśmy z dystryktu Chaosu. Edytowano Luty 1, 2014 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Iron nagle poczuł, że mu się zbiera na wymioty. Odbiegł więc w krzaki niedaleko i zaczął wymiotować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Klacz odpowiedziała Iron`owi z uśmiechem i spojrzała ze zdziwieniem na Rapida jedzącego popcorn. -Wow-odpowiedziała i wzięła trochę. -Heh, to wszystko wyjaśnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Widzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Iron przestał wymiotować i usiadł przy drzewie. -Uch, chyba mi coś zaszkodziło-pomyślał. Wyciągnął z grzywy zdjęcie z pięcioletnim nim i jednoroczną Wonder Rose i zaczął wspominać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Widząc jak wszyscy się rozgadali na dole postanowiłem do nich dołączyć w końcu puściłem drzewo i poszedłem do nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 -Pomożecie mi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 -Zrobię, co mogę, ale nie jestem ekspertem w tworzeniu schronów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts