Lightning Energy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 -10,5 punktów- powiedział niemrawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 -Szczęściarz. 8. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 -Nieźle-Mimic szybko stwierdził-Ja miałem 10, ciekawe jak...-odpowiedział tonem który wskazywał że jest zaskoczony tym że aż tyle dostał, po tych słowach wziął się z niechęcią do jedzenia sałatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 -Też dobrze- powiedział nadal ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Uuuu, chyba ci nie poszło, ale nie martw się, ja w ciebie wierzę. - Kończąc zdanie, przytuliłem klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) -Na pewno byłam najgorsza ze wszystkich. Musiałam pokazać coś co nie jest moją specjalnością, bo jak pokazać medycynę? Edytowano Styczeń 25, 2014 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 -Pewnie trudno. Ale nie martw się, ja cię obronię - Powiedziałem nadal tuląc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 -A ja będę bezwartościowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Nie jesteś bezwartościowa, dla mnie zawsze będziesz wyjątkowa. Nie stujmy tu i skoczmy coś zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 W pewnym momencie koło nich przeszła mała osóbka o imieniu Fluttershy Podsłuchała ich rozmowę i cicho jęknęła. - Ja miałam 4 - później poszła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Słowa tej klaczy podniosły ją na duchu. Może nie umrę od razu. -Tez mogłabym coś zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Rapid nieco zdziwił się nieco tym pegazem. Coś kojarzył tego kucyka, ale nie pamiętał skąd. - Spoko loko pogo, więc chodźmy coś zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 -Loko pogo? - spytała idąc do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Mimic z nieukrywaną niechęcią jadł sałatkę, bo jak jeść coś tak obrzydliwego. Lepsza jest miłość lub inne pozytywne uczucia, doskonale pamiętał ten smak. Uczucia mają najlepszy smak -Ech ohydna ta sałatka-stwierdził na głos Mimic, wiedział że podmieńce nie lubią tego typu pożywienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Tak, takie powiedzonko które kiedyś usłyszałem od przyjaciółki. Po prostu nie mogę się doczekać rozpoczęcia - Powiedziałem wchodząc do wagonu. - Hej popatrz to nasz stary znajomy i ten changeling. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 -Zaraz, ty chcesz Igrzysk? - zapytała. Ten kucyk zaskakiwał ją coraz bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Nie grymaś, bo to grzech. Jak chcesz wygrać, to musisz się zdrowo odżywiać.- powiedział Iron do Mimica nadal pochmurny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Tak! W końcu się zgłosiłem. To co skonsumujemy na początek? - Spytałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 -Zdecydowanie wolę pozytywne uczucia, narazie żadnych nie wyczuwam-westchnął Mimic i wrócił do jedzenia obrzydliwej sałatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Iron zaczął myśleć o wszystkich miłych chwilach spędzonych z jego małą siostrzyczką. Zaczął powoli wydzielać pozytywną aurę dla Mimica. -Masz trochę moich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) W pociągu rozległ się zimny, klaczy głos należący do Cadance.(to ona potrafi mówić zimno?... hm...) - Wszyscy trybuci mają dobrowolnie oddać się wszczepieniu identyfikatorów - niektóre kucyki jęknęły. Do przedziałów weszli żołnierze w białych kombinezonach z naszytym słońcem - symbolem Canterlotu i Equestrii (Panem). Podeszli do Rubby i innych, od każdego żądając wyciągnięcia kopytka. Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 -Nie mam pojęcia co zjemy. - Nagle rozległ się komunikat. Podała kopytko żołnieżowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Mimic bez słowa wyciągnął kopyto, by było już po problemie-przez ten czas zaczął pożywiać się pozytywnymi uczuciami od Irona, świadczyło o tym ledwo widzialna czerwona chmurka która kierowała się do rogu podmieńca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Hej! Iron, to ja, ten kucyk którego poznałeś! Chętnie z wami zjem. Co na deser, obiad a może śniadanie? A i cześć... nieznana mi osobo. - Powiedziałem z szerokim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Iron podał kopyto do wszczepienia nadajnika. -Cześć Rapid. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts