Burning Question Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Dla Amerykańskich oczywiście- film o zespole nastolatek, to klasyka kiczu uwielbianego przez gimnazjalne masy na zachodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Większość amerykanów hejci ten film, a sam ten pomysł wydaje się bardzo kontrowersyjny dla wielu. Kicz dla nastolatek? Bo film o tematyce dla dzieci robiony. Zresztą, pierwsza części niby miała być kiczowata, a wszyło coś zupełnie na odwrót, przynajmniej ja tak sądzę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Od strony technicznej pierwszy film był trochę kiczowaty, ale drugi widzę uderza ostro w ten ton i nawet nie próbuje się z tym kryć (stroje, fabuła, muzyka). A co się komu podoba, to już inna sprawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Proszę, już są do kupienia lalki z tego nowego filmu, oceńcie czy są lepsze, czy gorsze od tych z poprzedniej części. http://puu.sh/6V4BJ.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Lalki Equestria Girls . Idealny przykład kopiowania od konkurencji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) "Mam dla Was 12 nowych piosenek, które pojawią się w EG Rainbow Rocks, według Was, kto ma w nich zaśpiewać?" Edytowano Luty 14, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Proszę, już są do kupienia lalki z tego nowego filmu, oceńcie czy są lepsze, czy gorsze od tych z poprzedniej części. http://puu.sh/6V4BJ.jpg Lalki niezbyt mi się podobają, ale za to jadę do pobliskiego Carrefoura po figurki z Rainbow Power. Ale do rzeczy. "Mam dla Was 12 nowych piosenek, które pojawią się w EG Rainbow Rocks, według Was, kto ma w nich zaśpiewać?" Już jestem ciekawa, jak będą brzmieć te piosenki. Mam nadzieję, że Hasbro postara się bardziej, bo przyznam szczerze, że mi się piosenki z EG bardzo spodobały i czasami słucham je w kółko. Powracając do lalek, zauważyłam takie coś: Czy mi się zdaje, że albo źle gorset (że tak nazwę) uszyli do lalki, albo taki efekt był zamierzony. Jeśli to drugie, to niezbyt fajnie to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Nasze kucyki w formie ludzkiej znów się spotkają i mane6 założy zespół. Każda będzie mieć instrument, wiadomo tylko, że Pinkie będzie grać na perkusji. Najlepszą rzeczą w tym filmie ma być to, że Dj Pon-3 ma mieć jakiś superancki samochód, gdzie przednie szyby mają kształt.... okularów. Kolejna część EG? Ok, o ile zachowa jako taki poziom. Początek zdania narobił mi nadziei, ale Vinyl i fura z szybą w kształcie okularów? Co to? Mario Kart? Mówiąc krótko: Domyślam się, że Trixie (wbrew przeciekom) znowu będzie chciała narozrabiać.EDIT. jeszcze zabawka samochód vinyl- Vinyl pozostała DJką - plus, jeśli nie będzie tego... czegoś to może być OK. Oby to dziwactwo rodem z Saints Row 3 było podpuchą zrobioną przez "fanów" Czyli zapewne dostaniemy techno i regge w filmie.Nie obrażaj proszę techno. To co było w tym trailerze ma tyle wspólnego z techno co ja z fizyką kwantową i obsługą zderzacza hadronów. Edytowano Luty 14, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Fluttershy z tamburynem? to ma sens Trailer na YT:http://www.youtube.com/watch?v=kL7fFz1_geI Edytowano Luty 14, 2014 przez pepeh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Te komentarze gniotą szare komórki swoją głupotą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Talar, według mnie widzisz jedynie negatywne komentarze. Zajrzałem tam i połowa się cieszyła, a druga nie. A swoją opinię można wyrazić w jakikolwiek sposób się chce, chociażby dwa komentarze tuż nad sobą, jakie widziałem: "F*CK YEAH!!!" "F*CK NO!!!" I tyle. Na tym polega wolność słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Co prawda, to prawda. Ja często widzę tylko wady, przez co pod tym filmem rzucają mi się w oczy te negatywne komentarze. A wolność słowa wolnością słowa. Gdyby ktoś napisał, że nie podobała mu się jedynka i jakoś dwójki nie oczekiwał, to zastrzeżeń nie mam. Ale jak piszą, że to jest apokalipsa dla świata itd. do aż ręce opadają. Nie zabronię im pisać takich rzeczy, lecz te komentarze tylko negatywnie świadczą o tych ludziach. Zresztą, w ogóle komentarze, nie tylko na YT (który swoją drogą ma dzisiaj 9 urodziny ), ale wszędzie to jest jakaś masakra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Ludzie nie silą się na dłuższe komentarze i tyle. Uciążliwe są jedynie te "jęczenia" na kilkadziesiąt wersów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Czy tylko mi diamentowe psy kojarzą się z trolami gnomami ? I ma być DWANAŚCIE piosenek. Ciekawe kiedy postacie będą mówiły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Jeśli film będzie miał znowu 70 minut, to faktycznie będzie mało miejsca na dialogi. Może to dobrze? Liczę na jakiś bardziej hardrockowy kawałek, coś w stylu GatoPainta, a także coś romantycznego, w stylu DashDuba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashwing Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Skoro są ludzkie wersje psów na diamenty to spodziewam się też ludzkiej wersji tego węża z 2 odcinka 1 sezonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Steven Magnet. Oby tylko nie wsadzili tam jakiś fantastycznych stworzeń jak trolle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashwing Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Chyba w ludzkich wersjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Ja chcę zhumanizowanego Discorda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Pożyjemy, zobaczymy. Jeśli będzie humor rodem z Hasbro (serialu) a to tałatajstwo Vinyl pojawi się w jak najmniejszej ilości scen (jednej, w tle?) to z przyjemnością obejrzę. I najważniejsze - oby nie przesadzili z efekciarstwem. Osobiście czekam i zdaję sobie sprawę z "syndromu sequela". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twishy Pie Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Połączenie MH, HSM, Barbie, hanny śmietany i jeszcze chyba Violetty (wątek ze śpiewaniem to skojarzenia są). Innymi słowy wszystko, co powoduje tęczowe wymioty. Zaiste, rzeczowy komentarz... ~Draques 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 OMG! Pewnie uznacie, że jestem dziwna, ale podoba mi się że będzie coś z ludzkimi postaciami. Mam tylko nadzieję, że będzie to film, a nie serial i że Twi znów wskoczy do portalu. Najdziwniejsze jest to, że nigdzie nie było widać Sunset Shimmer... Będzie więcej DJ PON3! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 OMG! Pewnie uznacie, że jestem dziwna, ale podoba mi się że będzie coś z ludzkimi postaciami. Mam tylko nadzieję, że będzie to film, a nie serial i że Twi znów wskoczy do portalu. Najdziwniejsze jest to, że nigdzie nie było widać Sunset Shimmer... Będzie więcej DJ PON3! Cóż, pomimo tego całego hejtu na dalszą część, to ja jestem zaciekawiony właśnie co będzie w tym sequelu, w końcu będą tam bohaterki z naszego ukochanego serialu, prawda? Myślę, że właśnie pomimo tylu negatywnych emocji Hasbro jak w pierwszej części podciągnie tak tą część, że większość Bronies będzie jednak nastawiona pozytywnie i nie zobaczymy efektu "tylko dla pieniędzy i zabawek", nad tym filmem pracuje też ta sama ekipa co nad serialem, więc może się postarali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 "tylko dla pieniędzy i zabawek" Cały serial powstał tylko dla pieniędzy i zabawek, więc hejt z takim powodem nie ma sensu. Sprzedane zabawki = pieniądze = nowe sezony. Wszystko co związane z MLP wychodzi dobrze, bałam się EG - wyszło bardzo fajnie, bałam się 4 sezonu - niczym nie różni się od innych, więc nawet się cieszę że powstaje EG:RR. Bronies się przyzwyczają. No i będzie Sonic Rainboom, więc sequelowi już mogę dać plus. Ps. W takich chwilach żałuję, że nie mieszkam w USA, chętnie bym poszła do kina na premierę. ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) Cały serial powstał tylko dla pieniędzy i zabawek, więc hejt z takim powodem nie ma sensu. Sprzedane zabawki = pieniądze = nowe sezony. Jestem świadomy, że show jest dla zabawek i pieniędzy, ale mówię o tym, że akurat ta firma sprawia, że tak to nie wygląda i zasługują na te pieniądze ;P Ps. W takich chwilach żałuję, że nie mieszkam w USA, chętnie bym poszła do kina na premierę. ;_; Ja również, jeszcze by można było spotkać Bronies między pewnymi nielicznymi grupkami dziećmi, które nie wiedzą co się dzieje jak nagle dorośli krzyczą; Derpy! ;p EDIT: Jesteście gotowi na Octavię w RR? Edytowano Luty 16, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się