Krisu Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 2 minuty temu BiP napisał: A masz link do tych wpadek z poprzednich części? Spoiler Co do tego sneak peaka z 4. części EG: po obejrzeniu go naprawdę chciałbym usłyszeć duet Midnight i Twilight wykonujący tą piosenkę Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) 16 godzin temu Niklas napisał: ANALIZA Sci-Twilight stoi z przodu. Nie stoją wszystkie równo obok siebie. Na okładce z Igrzysk Przyjaźni z przodu wspólnie stały Sunset Shimmer i Sci-Twilight. Jak wiemy film był skupiony na tej dwójce. Tutaj z przodu stoi tylko Sci-Twilight. Tak jak pisałem już wcześniej w innym poście: film będzie przesadnie skupiony na Sci-Twilight, której NIE LUBIĘ. 2 godziny temu The Silver Cheese napisał: No i dostaliśmy w końcu 1 sneak peak od Hasbro (czułem, że będzie, mówiłem xD) - nie powiem bardzo mi się spodobał : Ukryj zawartość Nie za bardzo mi się podobał ten SNEAK PEEK. Sami wiecie dlaczego PS. Ta animacja (pikseloza) była spoko. Edytowano Sierpień 5, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Mi tam pasuje Twilight ze świata ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 41 minuty temu BiP napisał: Mi tam pasuje Twilight ze świata ludzi. Ja tam nie lubię jej wyglądu, zachowania i charakteru. Tak jakoś nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 IMO taka byłaby Twi, gdyby Celestyna nie zabrała jej do Ponyville. I PS. TO PRAWDA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) 19 minut temu Niklas napisał: IMO taka byłaby Twi, gdyby Celestyna nie zabrała jej do Ponyville. I PS. TO PRAWDA! Jest 1 niezgodność: gdyby nie pojechałaby do Ponyville to z tego powodu popsułby się jej wzrok i zaczęłaby nosić okulary? Zastanawia mnie jak będą wyglądać stosunki między Sci-Twilight a Flash'em (nie o takie mi chodzi stosunki zboczuchy ). Edytowano Sierpień 5, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 32 minuty temu Bronek napisał: Tak jakoś nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Ta Twilight jest taka nieco nieśmiała jak Fluttershy, zero charyzmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) Kolejny 1 min Sneak Peak, który tak na dobrą sprawę jest kontynuacją pierwszego. Spoiler Kurcze, tak szybko . Edytowano Sierpień 5, 2016 przez The Silver Cheese 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 19.07.2016 at 20:06 BiP napisał: To się wydaje mało prawdopodobny, aby dziewczyny ze świata ludzi, dotarły do świata kucy, choć mogłoby być ciekawie. Potwierdzam, to byłby fajny motyw Takie "Jetsonowie spotykają Flinstonów". Szkoda, że to nie Hanna Barbera, bo oni dali rade to zrobić Tylko, jak to miałoby wyglądać? Znowu fik ala "Ludzie trafiają do Equestrii"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 godzinę temu The Silver Cheese napisał: Kolejny 1 min Sneak Peak, który tak na dobrą sprawę jest kontynuacją pierwszego. Pokaż ukrytą zawartość Kurcze, tak szybko . Jeżeli kolejne będą dodawane z taką samą prędkością to do premiery będziemy mieli cały film 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 (edytowany) 50 minut temu Bronek napisał: Jeżeli kolejne będą dodawane z taką samą prędkością to do premiery będziemy mieli cały film Did you say sth, bro ? Spoiler Edytowano Sierpień 5, 2016 przez The Silver Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 To dopiero kilka pierwszych minut filmu, a już dostarczyło więcej ship materiału niż cały pierwszy film. Spoiler Damn you, Hasbro! Damn you, DHX! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 3 godziny temu Bronek napisał: Jeżeli kolejne będą dodawane z taką samą prędkością to do premiery będziemy mieli cały film Upłynęło ze 20 godzin, a już jest dobre 5 minut filmu. Za tydzień doczekasz się całości. 45 minuty temu Krisu napisał: To dopiero kilka pierwszych minut filmu, a już dostarczyło więcej ship materiału niż cały pierwszy film. Pokaż ukrytą zawartość Damn you, Hasbro! Damn you, DHX! Flash Sentry jest ślepy czy idiotą, że odróżnia Twilights? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 Chyba rzeczywiście będziemy mieli cały film. W sumie do Igrzysk Przyjaźni chyba też było sporo różnych filmików. (A ten Flash to jakiś dziwny jest :/) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 5, 2016 Share Napisano Sierpień 5, 2016 42 minuty temu Bronek napisał: Chyba rzeczywiście będziemy mieli cały film. W sumie do Igrzysk Przyjaźni chyba też było sporo różnych filmików. (A ten Flash to jakiś dziwny jest :/) Ale do Igrzysk, były Sneak Peaki poświęcone akcji przed fabułą 3 części. No i faktycznie udostępnili 8 min filmik z fabułą filmu wraz z piosenką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Wincej, wincej spoilerów !! To już 4 Sneak Peak i w sumie chyba 8 min filmu nam zdradzono . Spoiler SHIP INCOMING (Heavy voice) !!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Zapowiada się ciekawie i ta Celestia i Luna, super wyglądają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 15 minut temu BiP napisał: Zapowiada się ciekawie i ta Celestia i Luna, super wyglądają Popieram. Zapowiada się ciekawie, a Celestia i Luna wyglądają po prostu bosko (w sumie w Equestri to prawie boginie XD). Tylko, że co za dużo spoiler'ów to niezdrowo. Jak dla mnie wystarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Nom, zaraz dostaniemy kolejną część w "ratach" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Czy ktoś coś wie o premierze w Polsce? Jak będzie wyglądała? Czy film będzie w kinach? Premiera światowa ma być chyba na NetFlix. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 40 minuty temu Bronek napisał: Czy ktoś coś wie o premierze w Polsce? Jak będzie wyglądała? Czy film będzie w kinach? Premiera światowa ma być chyba na NetFlix. Niestety, ale w Polsce chyba w ogóle nie interesowali się wypuszczeniem żadnego filmu EG do kin. Słyszałem, że chyba jakieś prywatne kino puściło którąś cześć i broniacze na to poszli, ale tak to nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 5 minut temu The Silver Cheese napisał: Niestety, ale w Polsce chyba w ogóle nie interesowali się wypuszczeniem żadnego filmu EG do kin. Słyszałem, że chyba jakieś prywatne kino puściło którąś cześć i broniacze na to poszli, ale tak to nie. Pierwsza i druga część (albo przynajmniej jedna z nich) były w kinach Helios. Nie wiem jak to było z trzecią częścią. Myślałem, że może i czwarta będzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Może będzie jakiś maraton i puszczą wszystkie części jedna po drugiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Sprawdziłem. W kinach Helios były puszczane pierwsza i druga część. Niestety trzeciej nigdzie nie znalazłem, więc czwartej też nigdzie nie będzie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Kiedy będzie oficjalna premiera 4 części w Stanach/Kanadzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się