Arceus Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 (edytowany) Udanego sylwestra, szampańskiej zabawy i szczęśliwego nowego roku. (Tak wiem, jeszcze 11 nie ma, ale to ostatnia wolna chwila tego dnia i nocy ) Edytowano Grudzień 31, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 Jakoś niedługo postaram się odpisać w sesji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 Kikiz/Wilcza, pls. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Heh dawno mnie nie było.... Wybaczcie za brak mojej aktywności Ale w ostatnim czasie pewne sprawy skomplikowały mi życie i przez nie zapomniałem o forum lub traciłem wene.. jak tylko się uspokoi zamierzam wrócić do gry lecz na offtopie czasami będę popisywać więc nie żegnam się a mówię 3mta się i życzę miłej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2016 Fajnie, wiadomo, że ciężkie okresy mogą przyjść, ale cieszymy się, że chcesz wrócić, czekamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Chyba przegapiłem ten moment... może ktoś powiedzieć, skąd Solar wziął się koło mnie, i to jeszcze tak, by wszystko słyszeć? Nie żebym gardził, już myślę nad tym, gdzie może się przydać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Kapi obrazisz się jak zrobię reklamę swojego RP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Luty 3, 2016 Autor Share Napisano Luty 3, 2016 Nie, nie obrażę się :wiesz jestem co raz bardziej zalatany i do wakacji z odpisami u mnie może być krucho to niech ludzie mają w co grać Więc reklamuj się, a tak z ciekawości w harmonii zamierzasz jeszcze odpisać czy nie? Bo w sumie ciekawie mnie ten fenomen, że czytamy Cię często tu w offtopie, z czego b. się cieszymy, ale w samej sesji chyba nie udzielałeś się od dawna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Co do zareklamowania dzięki i trzymajcie link: ogólnie o RP: https://docs.google.com/document/d/1drTN3pgCBhWrhm9rTewYuPE5GahFPkrUszdaSkuZC1E/edit?usp=sharing Grupa na FB: https://www.facebook.com/groups/569835909831021/ I tak zamierzam pisać, tylko trochę się pogubiłem i nie wiem za bardzo co się dzieje od momentu kiedy Nick został uwolniony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Nie wiem czy się zainteresuję, ale powiedz, czy jest może wersja dla bezfejsbukowców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 niestety nie bo nie mogę znaleźć dobrego forum a mam też sporo osób które wolą na fb tą grę :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 A to chu*, nawet nie czytam docsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 +- podziemia 1 Nick jest zdrów i ma swoją żywicielkę xD 2 Dakelin leży w skrzydle szpitalnym i we śnie z czymś gada 3 Pokemona gada ze Shadow w... Nie wiem gdzie, ale gdybym wiedział i moja postać też poszedłbym tam Front 1 koło Grima roi się reszta dobrej ekipy go pytaj (Tomaszu, nie dziędziękuj ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Arcey, to nie jest śmieszne. Kolejny humanoid w grze. Nie powiem że mi się to nie podoba, ale... mój zmysł wyczuwa... coś. Ale co to już chyba kapi mi pokaże, i już nie wiem czy mam się totalnie bać i uciekać czy... stwierdzić że zrobię co kapi każe. Bo jakoś bym sobie polecał tą drugą opcję, i chyba tak zrobię. O ile tak się da zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Wiesz jestem tu tym zuym i w moich oczach teraz dzieje się wiele śmiesznych rzeczy : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Przegapiłem jakiś odpis w sesji, czy coś, że taka nawijka? Also >kolejny humanoid Żeż kuhwa, ja was proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 17, 2016 Share Napisano Marzec 17, 2016 *tańcząc na tęczy* Odpisu nadal brak ponieważ matura nadciąga (zatem Kapi ucz się spokojnie, a my tu grzecznie zaczekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Zaraz przyjdzie Heimdall i powie ci co myśli o tańcu na tęczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Chętnie go poznam i na tęczy zatańczę razem z nim :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Marzec 27, 2016 Autor Share Napisano Marzec 27, 2016 Tak jakby ktoś nie czytał moich ogłoszeń to powtórzę życzenia tu: Alleluja Jezus Żyje!!!! Życzę wszystkim wspaniałych rodzinnych świąt Wielkiej Nocy, szczęścia i wszystkiego dobrego oraz Bożego błogosławieństwa I macie świąteczną mufinkę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2016 Share Napisano Maj 21, 2016 Podobno prowadziłem jakiś dialog, ale niestety przez czas jaki upłynął trochę rzeczy wypadło mi z głowy. Zapewne chwilę potrwa, nim wczuję się w swoją postać. W międzyczasie, mogę wiedzieć, czy osoby z jakimi pisałem jeszcze żyją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Maj 22, 2016 Autor Share Napisano Maj 22, 2016 Koło Ciebie była Animal, Lenita i doszedł MT (który żadnej odpowiedzi nie dostał). Więcej chwilowo nie kojarzę. Z tych osób żadna nie potwierdziła swojej kontynuacji, ale mam kontakt z Kikiz (gra Lenithą) i wnioskuję ,że raczej będzie grała, tylko nie wiem kiedy odpisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 6, 2016 Share Napisano Listopad 6, 2016 1.09.2016 siły zła zaatakowały uczestników sesji. Wielu z nich uległo niewypowiedzianej przewadze wroga i poległo w tej nierównej walce. Dziś ledwo istniejący na forum szarak przemierza zgliszcza tak niegdyś świetnego wątku, jak offtop do najlepszego rpga w internecie. Szarak ten szuka kogokolwiek kto został przy życiu i jest w stanie odpisać. (Tęskniłem za Wami xD jak tam?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 6, 2016 Share Napisano Listopad 6, 2016 It's dead Jim. Kapi zawsze miał problemy z pisaniem w roku szkolnym, a odpadli już chyba wszyscy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 W sumie to to jest dziwne. Jestem tu nawet ja, Ty też odpisałeś Dake też raz po raz na forum zajrzy. Reszty dawno nie widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts