Dakelin Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Dzięki wam wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Szczęśliwych, miłych i wesołych Walentynek. Tak tak wiem, na miłość nie mam co liczyć, ale i tak będę miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 (nie ma to jak koleżanka która zawsze wie jakiego dać linka) Od razu uprzedzam, to co tu znajdziecie jest 4fun i nie należy tego uznawać za coś ważnego (po prostu zwyłem i wplotłem to w osobowość postaci ) TO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Hahaha zwłaszcza, że PPTomek zarządził wybicie niepotrzebnych jeńców jeśli dobrze pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 I ain't even mad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Teraz jesteś jak Nike "Just do it" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Jak to dobrze być "potrzebnym" :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Długo to nie potrwa, Arcek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 W pewnym sensie masz rację, Towarzyszu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Przykro mi to mówić, ale postać znana jako Maskedheart opuszcza sesję. Nie spotkacie go więcej (Niektórzy się ucieszą) i dziękuję za miłą grę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 (edytowany) Dlaczego?! Co się stało?! Edytowano Kwiecień 9, 2015 przez Rebon Alchemist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Postać stała się szara, nudna i straciłem do niej wenę. Mało kto się nią interesuje i niezależnie od intencji bądź tego co robi itak wszystkie postacie były do niego wrogo nastawione... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 (edytowany) Ja nie po za tym jjeśli postawiłeś się w roli wroga wszystkich to nic dziwnego że "wszyscy" są twoim wrogiem. Zwasze mogłeś to nieporozumienie wyjaśnić Och już nie czepiajcie się sam też się wytłumaczę Ale to twoja decyzja i musimy ją zaakceptować, chociaż przemyśl to jeszcze raz A jeśli Masked ci się znudził zagraj sobie Marksaline i zabij Chrysalis przyjaznym uśmiechem (była już podobna sytuacja. "Podobna" bo Krysia tylko zemdlała ) Dobre rady "wójka Arceusa" san zdecyduj czy dobre (Chyba jest rekord emotek ) Edytowano Kwiecień 9, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 No cóż twoja decyzja ale jeśli będziesz chciał wrócić to zawsze jesteś mile widziany a i moja postać nie uważa Maskeda za wroga tylko nie podobały mu się jego zamiary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 To się prosi o komentarz odemnie, ale się powstrzymam. (Co nie jest takie proste :( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 >pisanie komentarza, w którym powstrzymujesz się od komentarza ISHYGDDT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 (edytowany) Bo mogę Po to temat do offtopu no nie? Edytowano Kwiecień 9, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 (edytowany) Cóż wychodzi na to, że wszystko prosi się o komentarz od ciebie... oczywiście nie mam na celu obrażenia cię Edytowano Kwiecień 9, 2015 przez Rebon Alchemist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Wiem to i też nie mam podstaw by czuć się obrażonym po prostu to się prosi żebym powiedział " nawet ty mi wrogiem." czy coś podobnego Ale się po łapach biję bo to nie jest konieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Jutro postaram się odpisać, dziś już jestem padnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 To się nie bij bo potem będą cię ręce bolały i nie będziesz mógł w sesji pisać hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Panie i panowie klacze i ogiery (ale spokojnie jeszcze nie odchodzę ) Znalazłem kolejnego obchodzącego dziś urodzinki xD Serox nie myśl że o tobie zapomnę xD NAJLEPSZEGO! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Nawzajem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 D: ale ja ze stycznia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 No i co? Masz przynajmniej jedne urodziny, kiedy nie składałem ci życzeń. Zawsze jest za co gratulować 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts