Gubryś Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 co do tego auta to jakie będziesz miał, bo na przykład jak byś miał malucha to by rarity nie pasowała troszkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Ok więc i ja opiszę moją sytuację Rodzice: Tata nie wie ( i dobrze ) A mama mówi, "Dobrze, że oderwałeś się od gier". Znajomi: Na początku jak się dowiedzieli to powiedzieli, że głupi jestem, ale z czasem zaczęli to akceptować (nawet 2 osoby w to wciągnąłem ) Przyjaciel: Był strasznie zmieszany gdy się o tym dowiedział, nie wiedział czy ma płakać czy śmiać się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Wiem ale chyba kupie sobie albo BMW z jakiejś starszej seri albo może jak sie uda znaleźć jakiś stary amerykański samochód ale jeszcze nie wiem ^^ . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Rodzice: Zaczęli mnie uważać za zdziecinniałego geja i zabrali mi laptop, żeby odciąć mi dostęp do MLP. Oddali dopiero w moje urodziny. Rodzeństwo: Siostra (lat 6) jest zachwycona, ciągle przychodzi patrzeć, co robię na komputerze, na wypadek, jakbym właśnie oglądał coś związanego z kucykami. Kuzynostwo: U mojej 10-letniej kuzynki straciłem wszelki autorytet, 17-letnia uważa tylko, że jestem dziwny. Przyjaciele: Jakoś to znoszą, choć kilku przez kucyki straciłem. Szkoła: Wszyscy ludzie z mojej klasy wiedzą, że jestem bronym, co nie przeszkadza im tak bardzo, choć często zwracają się do mnie z wyższością. Często też nawiązują w rozmowach ze mną do kucyków w pogardliwy sposób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Rodzice: Powiedziałem, nie interesuje ich to. Siostra: Powiedziałem, nie interesuje ich to. Kumple: Powiedziałem, nie interesuje ich to. Na wigilię w tamtym roku dostałem od nich podróbki kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Wiem ale chyba kupie sobie albo BMW z jakiejś starszej seri albo może jak sie uda znaleźć jakiś stary amerykański samochód ale jeszcze nie wiem ^^ . do BMW pasowała by Luna lub chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 U mnie to nikt o tym nie wie. U mnie w mieście , to jest kompletny brak tolerancji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 a w jakim mieście mieszkasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masterchef Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Rodzice: nie nie wiedzą i maja mnie gdzieś (już daawno sie od nich wyprowadziłem) Siostra wie że lubię ale sama ma to gdzieś (twierdzi że bajki to nie dla niej a po za tym musi się zajmować chłopem i psem) Znajomi: tylko 2 albo 3 osoby coś tam wiedzą, większego comming outu nie planuję... To tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashie15 Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 U mnie to jest tak: Rodzice: nie wiedzą, choc mama domyśla sie moze, widziała kiedys jak słucham my little dashie i ryczę. A poza tym widziała moje rysunki. Ogolnie nie chce im o tym mowic bo juz jestem wystarczająca powolony... Koledzy: wie 3 lecz śmieją sie z tego i nie biorą tego na serio mimo moich opowieści i tak myślą ze tak sobie żartuje. A są tez tacy którzy okropnie mnie hejtuja, choc oni to za wszystko mogą hejtowac każdego. Koleżanki: Jak narazie odwazyłem sie powiedzieć tylko jednej. Przyjęła to dobrze choc była zdziwiona lekko. Ale dobra strona jest taka ze ja to ciekawi moze ja w końcu wlręce do stada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Ja się nie afiszuje z tym że oglądam MLP . Chociaż może to się zmienić gdy wypatrzę jakąś fajną koszulkę Rodzice pewnie by marudzili , ale jak na razie nie wspominam o tym , tylko siostra może coś tam czasami powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 A więc tak .. Rodzice - Kiedyś, bardzo kiedyś Matce tam wspomniałem ,ale nie obchodzi ją to za bardzo ( dobra moja xD ) ,ale starszemu nic nie mówiłem nawet . Koledzy - Większość to mnie rozumie i kiedyś z nimi oglądnąłem z dwa , jeden odcinek a inni to różnie . Raz było tak ,że tam zacząłem się śmiać z kolegi pod blokiem przy innych i on wyszedł z tematem ,że oglądam ,, kuce '' nie zdążył nic powiedzieć bo normalnie tak się zagotowałem i zawstydziłem ,że nic innego mu nie zrobiłem jak strzeliłem tubę między oczy . xD Co do znajomych to 2 którzy oglądali z 1 sezon nie cały ,nie przepadam za nimi specjalnie Jest jeszcze taki dalszy kuzyn to z nim 2 odcinki oglądnąłem i inny kumpel to jemu to zwisa ,pojechał bym na jakiegoś Ponymeeta ale kurde czasy brak :/ Ale kto wie ,może ktoś z was jedzie na Konwent w Sierpniu do Krakowa ,postaram się zaliczyć te 2 naraz, Anime bodajże i Fantasy ) Piszcie na PW , i sorry ,że to nie na temat . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 RODZICOM to wisi RODZEŃSTWU też SZKOLE też BYŁA KOLEŻANKA ma akurat porządne kuku na muniu. Poważnie, nie tylko dlatego, że nie lubi kuców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dammoni Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Rodzice: Mama wie. Rodzina: Najbliższa wie. Znajomi: Wiedzą i nie lubią (większość). Od jakiegoś czasu kuce to tabu wśród pewnej grupy. Koleżanka nie ma nic przeciwko, jednego znajomego skucyfikowałem i zaczął oglądać (i lubi), jeden był fanem wcześniej ode mnie, jeden się mnie pytał co ja mam z tymi kucami i chyba jest nieco przerażony tym, że coś takiego oglądam i że wrzucam na fb instrumentale związane z lub inspirowane MLP. Reszta siedzi cicho po hejt-zabawie, jaką mi zrobili (nieco ich zjechałem i przestali) Czyli ogólnie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Rodzice-wiedzą, uznają mnie za wariatkę. Rodzeństwo-mam dwóch młodszych braci, którzy czasem oglądają razem ze mną. Przyjaciółka-wciągnęłam ją w to, razem oglądamy, jest na forum. Koleżanki-wiedzą i akceptują, jedna ogląda. Koledzy-kilka z nich lubi, jeden wielbi Celestię. Rodzina-dwie kuzynki oglądają. Internet-prowadzę bloga, jeśli się domyślą, że to ja to będą wiedzieć. Czyli ogólnie całkiem dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asus Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Rodzice - Wiedzą i chcą mnie wysłać ma jakiś odwyk ... Rodzeństwo - Siostra . Oglada ze mną . Znajomi - Wiedza , uznają mnie za downa .. Ale jednak mnie lubią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Rodzice - widzieli jak rysowałem kuzynce Rainbow Dash, a następnie sprawdzili teczkę w której miałem jeszcze kilka kolorowanek dla niej, i ... nic się nie stało, popatrzyli, weź sobie, tyle. Brat - 100% tru brony Znajomi - Jeden ostro hejtuje, ale jak mu pokazałem kilka przeróbek to oglądał bez sprzeciwu. Powiedziałem znajomym że oglądałem i ... nic Tylko hejter mnie żałował, ze mnie to zabrało... To byli znajomi z równoległej klasy, a z mojej to nawet na oczy nie widzieli Kuca. Najbliższe otoczenie - 1 sympatyk nie-Brony Rainbow Dash, i 3 Pegasisters oraz 1 niepotwierdzony ale wydaje mi się że ogląda(ł) tylko się nie przyznaje. Walczę o niego. Poza tym z doświadczenia wiem, że w mojej byłej szkole to mało kto o fandomie słyszał. Ogółem - Dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Rodzice-nie wiedzą Znajomi-wiedzą, sami nie oglądają i ich to nie obchodzi. Ale jednego wkurza gdy rozmawiam z nim na skype i oglądam MLP jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Rodzice-nie mają zielonego pojęcia ( morze to i lepiej ) Koledzy- ci z podwórka wiedzą i robią sobie ze mnie żarty ale akceptują mnie jako Brony. Koledzy - ci ze szkoły nie widzą wie tylko mój zaufany kolego u którego mam pewność że nie wypapala. Rodzeństwo - nie mam Dalsze rodzeństwo- za mali żeby ogarnąć ( najstarszy kuzyn ma 4 lata ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash_98 Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 rodzice:nie wiedzą rodzeństwo(siostra):nie wie koledzy(2):nie wiedzą,za mało mam do nich zaufania przyjaciel:wie,sam mnie zbronifikował szkoła i klasa:nie dowiedzieli się i dobrze(po wakacjach idę do gimnazjum) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Rodzice : nic Rodzeństwo : nic Kumple : wiedzą i akceptują to (np: dzisiaj graliśmy w piłkę i tak się spociłem na plecach że pot ułożył się w kształt serca , potem mówiliśmy że wyszedł mi znaczek ) Klasa : Połowa to moi kumple druga połowa nic nie wie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Rodzice: nie wiedzą, bo nie pytają Rodzeństwo: podobnie Kumple: Znaczna większość wie - część z nich właśnie dzięki mnie pokochała ten serial trudno mi tylko przekonać jednego 29cio letniego fana kreskówek. Nie wiem czemu nie chce dać kucykom szansy - mimo wszystko toleruje, że my oglądamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Bez obrazy, ale jak czytam co drugi post tutaj to mam wrażenie, że wielu w ogóle nie rozmawia/komunikuje się ze swoją rodziną w normalny sposób, skoro uważają go za wariata/szaleńca/debila. No bo co inaczej mogę stwierdzić, jak ktoś jest normalny to wystarczy zwykła rozmowa z przedstawieniem motywów dlaczego się ogląda, no ale jak ktoś się z tym chowa nawet przed najbliższymi, to sam bym miał podejrzenia jakby ktoś z mojej rodziny krył się z oglądaniem czegoś takiego... Jedna kreskówka nie może decydować o całościowej ocenie, jaką "wystawia" Ci matka, siostra brat czy ktokolwiek. O tym trzeba mówić, jak nie chcesz być podejrzewany... Każdy ma jakieś odchyły, i jeśli ktoś Ci wypomina Twoje, przypomnij mu o jego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tearise Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Rodzice raczej nie wiedzą. Nie, czekać. Pfu, matula wie i twierdzi, że cofam się w rozwoju, ale spoko. I tak nie jestem w ich oczach normalnym dzieckiem .m. Rodzeństwo? Młodsza siostra pali sympatią do MLP podobnie jak ja. A starsza? Licho wie, raczej nie ma o niczym pojęcia, bo jedyna nasza rozmowa to kłótnia. Przyjaciele i znajomi wiedzą i się śmieją. Ale cóż na to poradzić? Nie dostrzegają piękna magii przyjaźni. Czemu MLP to tylko kreskówka, a nie realny świat? Tam z pewnością wszyscy są bardziej tolerancyjni niż w prawdziwym życiu :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 @Arjen Nie karzdy ma takich rodzicow co sie tym interesujom tym co oglondasz, moi w to terz nie wnkiali puki sie im nie pochwalilem ze oglondam - co robisz ? - oglondam - co ? - bajeczke - acha (sory ale to nie ortografia tylko wloski Windows ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts