Silver Shield Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Tera już wiem dlaczego kubie kucyki XD Było mi to dane od urodzenia według horoskopu chińskiego XD http://www.numerologiachinska.pl/horoskop-chinski/twoj-znak/?d=3&m=9&y=1990 PS moje żywioły to ziemia i ogień. Epicko XD Link do komentarza
FlutterGuy Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Ja bym chciał być Pegazem JA CHCĘ LATAĆ Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Zdecydowanie Alicorn. Link do komentarza
Stella Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Mnie wyszło z chińskiego ogień a z trygonów woda, ale kucykiem bym chyba chciała być ziemnym jak Pinky Pie. Od magii jestem daleko, latanie mi nie potrzebne. Ale i tak charakter najważniejszy Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Mnie wyszło z chińskiego ogień a z trygonów woda, ale kucykiem bym chyba chciała być ziemnym jak Pinky Pie. Pisze się Pinkie Pie Link do komentarza
Darkolit Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 oczywiście pegaz Link do komentarza
Krusiu Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Zdecydowanie wybrałbym jednorożca, ale gdybym miał aż tak duży wybór to nie pogardziłbym alikornem. Link do komentarza
Rarity115 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 EJ! Zróbcie ankietę,to zobaczymy ile będzie pegazków a ile jednorogów. Link do komentarza
Alup Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Gdybym mógł wybierać między Gryfami i Smokami...Cóż Pegaz mi zostaje ale też nieźle. Link do komentarza
Skutalu Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Pegaz of course Link do komentarza
Tostu Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Chcę być jednorożcem, bo moim marzeniem jest posiadanie rąk. Co prawda jako jednorożec nie miałbym rąk, ale... Hej... Byłbym jednorożcem. Czy to nie wystarczająco epickie? Link do komentarza
Ravebow Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ja wybrałbym jednorożca, bo mógłbym używać potężnej magii. Moje epickie zaklęcia wytwarzałyby największe w historii Equestrii fale uderzeniowe. Mój świecący róg rozświetlałby drogę wszystkim, którzy zagubili się na tych krętych ścieżkach nazywanych przez mędrców... życiem. Link do komentarza
deHavilland Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 :< Ziemski, nie lubię takich tam... z dodatkami, wolę być zwykłym szarym kucem ziemskim. (no dobra, czarnym kucem ziemskim ) Ciekawe ilu tu nas jest... 5? 10? 15? 20? Na pewno 3 z tego co wiem ZIEMIA {[100 POST]} Link do komentarza
Alder Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Tylko i wyłącznie ziemniak, dlaczego? bo są nijakie, niczym nie wyróżniają, co paradoksalnie czyni je oryginalnymi i ciekawymi. Poza tym widzę że ziemniaki są w mniejszości i to sporej...ziemia! Link do komentarza
Kartofel Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Tak myślę... wybrałabym bycie jednorożcem :3 Byłoby mi znacznie łatwiej rysować, bo trzymanie ołówka z pomocą kopyta nie należy pewnie do najłatwiejszych ^^ Link do komentarza
Haifisch7734 Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Tylko jednorożec. Magia znacznie ułatwiłaby życie :3 Link do komentarza
Krulig Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Pegaz lub "ewentualnie" jednorożec,ale raczej to pierwsze Link do komentarza
D.E.F.S Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Tak jak wyzej tylko i wylacznie pegaz. Magia nie jest dla mnie (Stalbym sie drugim Discordem) Latanie i chodzenie po chmurach to mi najbardziej pasuje Link do komentarza
Gubryś Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Alicorn - tylko dla szlachty, która stanowi kilka kuców / NIE Jednorożec - Walić Magie, Nie potrafi Tkać żywiołów jak awatarze / NIE Pegaz - nie chce mieć skrzydeł / NIE Ziemniak - Jeśli potrafi tkać żywioły jak w awatarze to / TAK Changeling Oczywiście, że / TAK Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Oczywiście, że jednorożec. Pomyślcie: tyle możliwości, tyle zaklęć, kontrola nad żywiołami... (Jeżeli ktoś chciał w dzieciństwie otrzymać list z Hogwartu, to wie, o czym mówię) Dodatkowo wszystkie działania można z łatwością wykonywać nie przemęczając się fizycznie, a pisanie, rysowanie i wszystkie czynności, które wykonuje co dzień człowiek nie są dla jednorożca żadnym wyzwaniem. Link do komentarza
Yuna Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Zawsze chciałam mieć własną parę skrzydeł, ale nie przypuszczałam, że pegazy są takie mainstreamowe xd Link do komentarza
Lisica Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Lisica, mogę do kosmetyczki? A po co? Chce se ściąć skrzydła i róg by by zwykłym kucykiem NIE! A potem będziesz beczeć, że chcesz je sobie przywrócić, bo znów będzie na nie moda. No dobra, dobra, odpuszczam se. Link do komentarza
Gubryś Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 wszyscy chcą być pegazem lub jednorożcem, a niektórzy ziemniakiem tylko dlaczego nikt nie chce być Changelingiem Ma skrzydła więc umie latać, ma róg więc może ożywać Magi, a do tego potrafi przybierać dowolne kształty Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 @orangutanek ma skrzydła ma róg........i jest dziurawy jak ser szwajcarski.... Link do komentarza
Recommended Posts