Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 czuje się jednorożcem lub ziemnym :3 Link do komentarza
Nyja Xores Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Ja tam raczej pegazem bym został, bo albo mi odwala albo na serio czuje skrzydła na plecach. Albo jednorożec jeśli można by było na stałe skrzydła wyczarować W najlepszym wypadku Alicorn, potem bym zszedł na zawał ze szczęścia. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 A komu nie odwala w tych czasach ;P.. Ale dobra by nie robić offtopu,to pegaz ciekawa sprawa nawet jak dla mnie. Link do komentarza
Teq Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Wybrałbym pegaza. Latanie musi być niesamowite. Link do komentarza
Juventino Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Też postawiłbym na pegaza, bo umiejętność latania to super sprawa. Jest jeden szkopuł - mam lęk wysokości ;P Czyli zapewne skończyłbym jak Fluttershy, w klasycznym domku, używając skrzydeł jedynie w sytuacjach awaryjnych. Link do komentarza
Pony Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Szczerze po dłuższym zastanowieniu sam nie wiem, czy pegazem, czy ziemnym. Może i ziemny symbolizuje taką prostotę, i wewnętrzne skomplikowanie, ale skrzydła dają tyle możliwości mimicznych, oraz są ogromnym ułatwieniem w codziennym życiu. (Nie wspominając o chodzeniu o chmurach) Sam nie wiem, ale obojętnie. W obu formach byłbym szczęśliwy. Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Alicorn. Można latać i czarować... xD Link do komentarza
Jabłko Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 A ja to bym chciał być twardo stąpającym po ziemi ziemskim kucem. Link do komentarza
deHavilland Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Też postawiłbym na pegaza, bo umiejętność latania to super sprawa. Jest jeden szkopuł - mam lęk wysokości ;P Czyli zapewne skończyłbym jak Fluttershy, w klasycznym domku, używając skrzydeł jedynie w sytuacjach awaryjnych. Synu, ja tez mam, a latam na symulatorach i huśtam most wiszący (15m) up@: Ta jest, ziemia i koniec! Link do komentarza
Imka2000 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Zmieniam zdanie XD Chce być jednorożcem xD Link do komentarza
Mon Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 najlepiej alicornem. Lub jednorożcem, jak nie można. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Kryształowym kucykiem. A teraz poważnie... Kiedyś chciałem być pegazem, ale jakiś czas temu nawróciłem się na jednorożce. Link do komentarza
Radmor Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Osobiście to jednorożec. Link do komentarza
Amani Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Jeżeli można, to alicornem, z oczywistych powodów ... A jeżeli tamta opcja odpada (wybaczcie, w głowę weszły mi sztywne zasady FGE), to jednorożcem. Kocham magię i chciałbym jej używać do czynienia dobra ^^ Link do komentarza
Brainiac Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Ja napewno nie chciałbym być ziemniacziem (nie mówię że są gorsze!) Jeśli już to pegaz. (A jeśli można to alicorn ) Link do komentarza
Alder Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Wszyscy chcą być pegazami, jednorożcami, alicornami, sithami...a ziemniak!...chwila...mam pomysł, dziwny ale jednak, no mniejsza...dlaczego ja się pytam wszystko tylko nie ziemniak? Link do komentarza
lerloare Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Ja oczywiście chciałbym być pegazem - pewnie głównie ze względu na ogólne zainteresowanie prędkością i wszystkim co szybkie. A latanie się z tym komponuje po prostu idealnie ;] Link do komentarza
deHavilland Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Wszyscy chcą być pegazami, jednorożcami, alicornami, sithami...a ziemniak!...chwila...mam pomysł, dziwny ale jednak, no mniejsza...dlaczego ja się pytam wszystko tylko nie ziemniak? Wygląda na to że ziemia jest tylko dla szlachty:twilight5: Link do komentarza
Alder Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Wygląda na to że ziemia jest tylko dla szlachty:twilight5: Dobre:fluttershy4: coś w tym jest, zaprawdę powiadam że coś w tym jest...ziemniaki są the best:D Link do komentarza
KlaLaskaXD Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ja bym chciała być jednorożcem, sparkl sparkl, sparklanie jest fajne. Poza tym, jakbym chciała być pegazem, to w sumie bym mogła przez chwilę, jako że Twilight wyczarowała kiedyś skrzydła Rarity. W sumie nie wiem, czy byłabym na takim zaawansowanym poziomie jak Twilight, ale może coś i by z tego było. Biedne ziemniaki, nikt ich nie chce. Ale co się dziwić, jak chcą żeby ktoś je chciał, to niech sobie urosną roga albo skrzydła :c Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ja osobiście chciałabym być pegazem...Zawsze chciałam latać Link do komentarza
Luna-Willow Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Pegaz. Latanie, wojownicy, stanie na chmurach. Link do komentarza
Green Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Ja nie mogę się zdecydować, każda rasa ma swój urok, więc sądzę, że gdybym miała być kucykiem, to nawet bycie ziemniakiem byłoby dla mnie wystarczające. Co do Alicornów, nie przepadam za nimi. Tak sama z siebie. Link do komentarza
Aretra Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Yeaah pegaz! Byłoby mnie wszędzie pełno! Ponieważ zajmowałabym się szybkim lataniem tak jak rd . ^_^ Link do komentarza
Recommended Posts