ToyBro Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 No, a ja mam zawsze ten sam problem, na IOS aktualizacja działa, na androida nie. Nie mam pojęcia te same wersje, ale na androidzie brak nowej gierki i loga czołówki, a na ipod'zie wszystko jak należy. Reinstalacja gry nie pomaga. Ktoś może to ogarnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mam pewien problem z tą grą gram w nią od ponad miesiąca. Ale dzisiaj jak ją włączyłem to próbowała się załadować i nagle powróciła pulpit tabletu i tak za każdym razem gdy próbuje ją odpalić miał już ktoś taki problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashwing Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Jak wyłączam internet to chodzi jak marzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Dzięki pomogło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Hej chciałbym się zapytać na którym smartphonie pójdzie najlepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 ^up najlepiej z dużym ekranem i dużą ilością pamięci aha i jeszcze jedno... NOPE, NOPE, NOPE!!! dzisiaj włączyłem neta, by na Gameloft Live zarejestrować się... no i przyszło co do czego... dzienny bonus! a ja przez miesiąc gram w to już i nie wiedziałem... o tym jak coś zapraszam do wysyłania zaproszeń na Gameloft Live-nick fire_storm1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 @up Bonus dzienny nalicza się tylko przy internecie. Wiem, trochę wkurzające :/ U mnie lvl 51 i ponad 25 kucy. W ostaynim patchu dodali coś takiego jak "dialy events"; chociaż trochę urozmaica rozgrywkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) Ja mam już 68 level, wygrałem już Astro Pony i jakiegoś Kucyka rycerza. Teraz skupiłem się na Canterlocie ponieważ w Ponyville muszę zdobyć 30 serc na Scootaloo a mam 25. Mam już na FB paru znajomych ale nie mam dość dobrego dostępu do internetu ( EDGE z Orange się zawiesza). Fajna jest na nowa gra z wózkiem w kopalni diamentów. Teraz podobno jest Farma Sweet Apple. Grał już ktoś z was na tej aktualizacji? Hej chciałbym się zapytać na którym smartphonie pójdzie najlepiej? Czemu nie - możesz tylko pytanie czy chce ci się wytrzeszczać wzrok na tak małe postacie. Lepiej poszukaj jakiegoś Tableta choćby 7 cali firmy Manta. Ja mam Mantę MID 704 która służyła mi za czytnik e-booków i daje rade. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Ja grałem na tej nowej aktualizacji z farmą. Fajna sprawa parę nowych rzeczy doszło. Jednak jest minus sporo kucyków z Ponyville znika i przenosi się na farmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Sporo kucy i sporo sklepów. O dziwo Cheerile też się wyprowadza razem z całym Cmc, więc mam kucykowy deficyt w Ponyville :/ Co do Dialy Event-sów: wczoraj miałem zagrać w tą grę z odbijaniem piłki... 6000 razy D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Mam 2 problemy z tą grą: Pierwszy: Po tej nowej aktualizacji nie mogę grać w darmową grę z balonikami, zawsze gdy mi wyskakuje że jest gotowa - po wejściu do gry już odlicza czas do kolejnego razu, pomimo tego iż w nią nie zagrałam (jestem podłączona do wifi cały czas i mam konto na gameloft'cie). Drugi: ciągle brakuje mi klejnotów lojalności (tych czerwonych), z czego leci ich najwięcej? @UP: Chyba 60000 - tyle ja przynajmniej mam jeszcze przez godzinę, obłęd... Ps. 70lvl i.. coś około 42 kucyków ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Co do pierwszego problemu to ci nie powiem bo nie mam jak aktualizować. Ale jeśli chodzi o drugi to mi wyskakuje z House of Hats, Antique Shop ,Asparagus Stand i Ice Cream Shop. Ale i to też nie do końca jest regułą, ponieważ na każdym sklepie może wyskoczyć dużo klejnotów z konkretnego kucyka z Mane 6 . Mi tez brakuje Klejnotów Lojalności i mam od groma Podmnieńców w Canterlocie. U mnie wyszedł inny problem z czasem w sklepach. Jak włączę tableta w stan uśpienia to kiedyś mi czas mijał a teraz nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 @up Wychodzisz z gry jak włączasz tryb uśpienia? PS. Tak! Nareszcie: https://drive.google.com/file/d/0B29xxI1AY7IUVFhKLVFOaVEyN3c/edit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Gram akurat w tą gierke od hm... Jak była Pinkie Pie na ikonce. Wpierw na telefonie potem na tablecie (HTC Desire i Alcatela Evo7 3G) i nie narzekam na jakość wykonania. Jedyną rzeczą która mnie męczy jest to że nie ma synchronizacji z serwerem save. Przykładowo jesteśmy zmuszeni oddać telefon do serwisu gdzie go formatują i save leci. We wcześniejszej fazie gry save sam umiał się usunąć. Teraz (chyba) się to nie zdarza i gdyby nie to że mam roota a obu sprzętach to bym dawno przestał grać. Aktualnie w grze się bawię (99 lvl i nieskończoność surki). Dlaczego ? Bo nic nowego nie wprowadzają :3 Jak dodadzą więcej lokacji to myślę aby zacząć od nowa z ewentualnym zostawieniem levela bo tego się ciężko nabija. Jak ktoś ma zamiar skończyć grę (pokonać NNM, chrysalis i mieć wszyskie kuce) po czym "awansować" na 99 lvl to przestrzegam że root grzebie w telefonie i (o ile nie mamy telefonu HTC) tracimy gwarancję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 po czym "awansować" na 99 lvl. Em... a wiesz, że maksymalny lvl to 80? xd (przed ostatnią aktualizacją był to 70) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Em... a wiesz, że maksymalny lvl to 80? xd (przed ostatnią aktualizacją był to 70) (99 lvl i nieskończoność surki)A powiedz mi jak mogę mieć 800 elementów różnych ? Edytorem. Dlatego że wiem że max lvl jest 80 i specjalnie zaznaczyłem tym że do mnie nie ma co wysyłać ani serc ani innych zaproszeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Wychodzisz z gry jak włączasz tryb uśpienia? Nie, kiedyś tez nie musiałem i samo szło. Jeśli chodzi o klejnoty harmonii to mi brakuje elementów magii. Zawsze kiedy zbiorę ok 60 to wyskoczą mi Paraspritey lub Podmieńcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Właśnie, jaj mam już 70-ty level i dalej nie idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vampielle Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 A możecie mi pomóc ? ja mam na win 8.1 (Wiecie gry na androida i ios mogą graćna win8 i 8.1) i mam tą grę i muszę sprowadzić też scoot ale nie mam logowania do Gameloft LIVE tylko przez fejsa i potrzebuje znaj . Więc możecie mnie zapraszać Gabrysia Wikor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Daj link do FB to mogę cię zaprosić. Tez mam ten sam problem ze Scoot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Ja mam w znajomych jakiegoś ruskiego randoma, który codziennie mi przysyła po 5 serduszek c: Ps.Vampielle - zaprosiłem, Kamil - podaj linka to też Cię zaproszę. Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) Małe pytanie ,jak nabić szybko parę klejnotów bo mam parę questów a nie mam diamentów aby je zaliczyć. Edytowano Lipiec 19, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 "God dam... it Nappa" usunąłem przez przypadek grę już 3 raz. Za każdym razem około 40 poziomu.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Też ostatnio mi się to zdarzyło na szczęście zdołałem odzyskać dane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Ooo w jaki sposób. Mam ios... Wiem że to inny system niż w temacie ale gra ta sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się