Kamisha Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Mam do Was pytanko. Gram od kilku dni, wczoraj dostałam bonus przy wejściu do gry za dzień piąty. Dziś dostałam bonus początkowy, jakbym dopiero zaczęła grę. Czy tak powinno być czy może jest jakiś błąd i powinnam dostać bonus za dzień 6? nie ma bonusu za dzień szósty. Po piątym jest znow pierwszy i tak w kółko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Wypśtykałem się z chomikowanych gemów ale MAM JE WSZYSTKIE tzn te co były w promocji, bo Tia nadal za droga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Ktoś wie, jak się przelogować na fejsie w grze? Nie widzi nowych znajomych i zjada tych, których miałam wcześniej... Jest jakis sposób na wymuszenie tego logowania? :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 W końcu po 2 latach płaczu dorobiłem się tabletu z Androidem (Dotychczas miałem nadzieje że zrobią wersje na Windows Phone) i pierwsze co zainstalowałem to właśnie MLP . Musze powiedzieć że zbieranie wszystkich bitów, gemów i serduszek wymaga bardzo dużo czasu ale do chcących świat należy. Jak ktoś chce mnie dodać (serdecznie zapraszam) to póki co tylko na Google+ (Grzegorz Sułkowski avatar: Kuc z avka forum) ale chyba wezmę inne konto jako główne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (Dotychczas miałem nadzieje że zrobią wersje na Windows Phone) Przecież jest... BTW, w ciągu dalszym moje pytanie aktualne [2 posty wyżej], do tego mam kolejne: może ktoś wymienić wszystkie różnice pomiędzy wersją na Androida i Windowsa? Z tego co ja zauważyłam, to: - w Androidzie nie można zdobyć gemów w kopalni, w Windowsie tak - w Androidzie z jednym kółkiem mozna juz jechać, nie trzeba kompletowac czterech - w Androidzie nie wyświetla się, co można wygrać w grze tanecznej; w Windowsie czasem wyskakuje - w Androidzie "surprise pony" jako nagroda z kopalni DZIAŁA... - w Windowsie nie ma innych lokalizacji niż Ponyville i Canterlot - inne rysunki przy ładowaniu gry. Jeśli nie zgadza się to z tym, co wy macie, dajcie znać. Jestem bardzo ciekawa różnic między grami nawet na tych samych systemach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Przecież jest... Dla Windows Phone 8.1 a ja mam pechową 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Ja tak czy siak wolę Androida. (wyjątkiem jest Win 10 (wnioskuje na podstawie prezentacji)). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Mam Androida. Zdobywam gemy w kopalni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Mam Androida. Zdobywam gemy w kopalni. No właśnie. Dziwne. Moja koleżanka tez ma androida i nie ma gemów. Ciekawe od czego to zależy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 To zależy od ilości Punktów za kopalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 To zależy od ilości Punktów za kopalnie. Możesz objaśnić szerzej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Nie zawsze są, ale są - w dalszych partiach. Przy wózku za 1000 sztuk złota pojawiają się od 6000 punktów wzwyż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Ahaa... No to w windowsie są gemy juz przy wózku za 100. I nie maja nic do tego punkty. Dobrze wiedzieć, powiem koleżance Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Przy wózku za 100 też są, ale jeszcze dalej i tak jakby rzadziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Czy wie ktoś jak można modyfikować pliki ark? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 A w jakim celu? Można próbowac Hexeditory. Tapnięto z Evo 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Może ciut nie na temat, więc przepraszam, ale na oficjalnej stronie fb pojawiła się sonda z okazji drugich urodzin gry. Można głosować na ulubionego złoczyńcę (Sombra, Mane-iac lub Shadowboltsi), a ten, który pod swoim zdjęciem dostanie najwięcej lajków, pojawi się w grze jako darmowy prezent. Więcej info tu: https://www.facebook.com/MyLittlePonyTheGame?fref=ts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bałtek Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) Czy wie ktoś jak można modyfikować pliki ark? Nie mam pojęcia jak modyfikować te pliki, ale temu tutaj: http://www.reddit.com/r/MLPIOS/comments/197b54/android_mlpgame_... udało się to, więc może warto rzucić na to okiem. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Edytowano Listopad 14, 2014 przez bartekolo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Może ciut nie na temat, więc przepraszam, ale na oficjalnej stronie fb pojawiła się sonda z okazji drugich urodzin gry. Można głosować na ulubionego złoczyńcę (Sombra, Mane-iac lub Shadowboltsi), a ten, który pod swoim zdjęciem dostanie najwięcej lajków, pojawi się w grze jako darmowy prezent. Więcej info tu: https://www.facebook.com/MyLittlePonyTheGame?fref=ts A reszta to do kupienia? O chyba zaczne grać znowu. Tapnięto z Evo 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Nie wiadomo, nic nie napisano w poście, ale znając ich to raczej nie tak prędko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Nie mam pojęcia jak modyfikować te pliki, ale temu tutaj: Właśnie używam tego 050_dailyreward.ark Tylko jakby ktoś mógłby mi zmodyfikować do 90000 daily reward ;___; Chciałbym zrobić pewien eksperyment, który udał się na wersji 1.2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Nie dostaję serc. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, muszę dodać na FB kogoś kto jeszcze w to gra i wtedy za każdym razem jak będę klikał share to będę miał serce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Możesz dodać na fb, możesz dodać przez google+. Serca dostajesz za każdym razem, jak ktoś ze znajomych z Tobą zatańczy (a nie ty z nim), wyśle Ci skrzynkę lub prezent. W tym momencie dużo zależy od aktywności Twoich znajomych w grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Ja dostaje serca jak kliknę "share" po zatanczeniu (wymagane polaczenie z internetem). Mam windowsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Na chwilę obecną i tak guzik mogę, bo gra nie chce się połączyć fb (wcześniej chciała). BTW Wczoraj zapowiedzieli kolejną aktualizację. Nie czytałem wszystkiego, ale chyba będzie dostępne miasto antagonistów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się