Cipher 618 Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Czy u was też zniknęła możliwość oglądania reklam, za które dostaje się klejnoty? W menu kupna diamentów nie mam opcji obejrzenia reklamy :/ "Klikanie" na kino też nic nie daje (wiem, wyłączyli to jakiś czas temu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Też tak mam i jestem z tego niezadowolony. Oby nowy update rozwiązał te sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Mam taką sprawę... Mogę poprosić o recepture na duży totem klejnotu szczodrości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Ja bardzo prosze o składniki klejnotu magii. Prosze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Ja bardzo prosze o składniki klejnotu magii. Prosze Średni- cebula, sticki slap i red orchid ;-) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Średni- cebula, sticki slap i red orchid ;-)Wielkie dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzichów Dwóch Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Jakby ktoś nie wiedział jak zrobić jakiś totem to niech łapie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Hmm... Czy powie mi ktoś, jak edytuje się pliki .obb? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Ktoś wie gdzie mogę sprawdzić z jakimi modelami jest zgodna ta aplikacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Mac Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Ktoś wie gdzie mogę sprawdzić z jakimi modelami jest zgodna ta aplikacja? Hm. Chyba raczej nie ma takiej listy. Jak widać tę apkę w sklepie play na smartfonie to jest kompatybilna. Albo będzie napisane, że nie jest - "Aplikacja jest niezgodna z Twoim urządzeniem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Jedynie co piszą w wymaganiach to system, ale nawet z dobrym systemem może pisać, że aplikacja jest niekompatybilna. Jak chcesz sprawdzić czy apka działa mimo to, że Google Store mówi co innego to spróbuj ściągnąć stąd wybrany program: http://apps.evozi.com/apk-downloader/. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Ktoś wie gdzie mogę sprawdzić z jakimi modelami jest zgodna ta aplikacja? Jeśli twój tablet to tzw. "chińczyk" (dobry bo tani ) to można wgrać oprogramowanie, dzięki któremu tablet będzie widoczny jako np. Samsung. Ja tak miałem przy Ainol Aurorze 7. Teraz mam LG i jest "git". Jeśli masz telefon, to po prostu spróbuj pobrać, ewentualnie wgrać "na siłę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Pytam, ponieważ jutro biorę nowy telefon i mogłabym po prostu wybrać taki, na którym by działało ^^ Ale w takim razie ryzyk fizyk. Jak nie będzie działać to przeboleję ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 Pod żadnym pozorem nie bierz tel. z systemem windows. Nie żebym miał jakieś uprzedzenia do "Winzgrozy", ale na androidzie masz więcej (darmowych i dobrych) aplikacji, Sporo zależy też od możliwości telefonu. Mam nadzieję, że zdążyłaś to przeczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 30, 2015 Share Napisano Wrzesień 30, 2015 (edytowany) Pod żadnym pozorem nie bierz tel. z systemem windows. Nie żebym miał jakieś uprzedzenia do "Winzgrozy", ale na androidzie masz więcej (darmowych i dobrych) aplikacji, Sporo zależy też od możliwości telefonu. Mam nadzieję, że zdążyłaś to przeczytać Zdążyłam, aczkolwiek jakbym nie przeczytała to nic by to nie zmieniło, bo już nie raz słyszałam o tym, że android jest na komórkach lepszy. Ale i tak dziękuję Edit: Nowy telefon już jest i gierka na nim działa c: Na razie doszłam do momentu, w którym Pinkie Pie przybywa do Ponyville. Kuce mam standardowe czyli ją, Twillight i Bon Bon. Już widzę, że gra opiera się na wydawaniu kasy na rubiny, ale nie szkodzi. Grywało się w takie "pay to win", a dla przyjemności i tak warto sobie popykać Edytowano Październik 1, 2015 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Mogę się dowiedzieć co prócz strasznego ekranu ładowania i nowej kolekcji poniaczy sie zmieniło po aktualizacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Nic nadzwyczajnego - tylko nie przywrócili oglądania reklam za gemsy . Są przynajmniej o wiele bogatsze nagrody dzienne. Może szykują coś grubszego ae cos watpie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) 1. Kino to teraz miejsce pracy, które w zależności od lokacji (Ponyville, Canterlot) daje inne "profity"2. Zmieniono system nagród. Piątego dnia otrzymujesz kuca. Nie wiadomo co będzie w następnym tygodniu.3. Nowy, wyjątkowo paskudny ekran ładowania.4. Kosmetyka - teraz przy nazwie znajomego w nawiasie widać jego kod. Można go przekazać dalej. Nie doczekałem się:1. Większej ilości piosenek2. Naprawy gry tanecznej. Nadal część z nich nie pokrywa się z muzyką. Łatwo o pomyłkę, gdy zacznie się grać na słuch. Poza tym "zielone" i "żółte" sekwencje nadal są zbyt czułe.3, Zmniejszenia kosztów budynków (marzenie)Podsumowując: jest lepiej, ale DALEKO jej do wersji z Amazona. Gameloft powinien się na nią przerzucić. Edytowano Październik 1, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 2. Zmieniono system nagród. Piątego dnia otrzymujesz kuca. Nie wiadomo co będzie w następnym tygodniu.3. Nowy, wyjątkowo paskudny ekran ładowania.2. U mnie jest dnia siódmego, ta różowa od ciastek z "The Cutie Map".3. To pewnie przez te nowe babeczki z "majerankiem". Albo nawąchały się kleju przy tapetowaniu.Przy grze Balloon Pop widać jakie kuce można wygrać w poszczególnych grach. Nowa ikona z Fluttershy (Triste zatwierdza!).Ogólnie "szału ni ma". Spodziewałem się chociażby paru nowych kucy a nie trzech, z czego dwa trzeba wygrać w Balloon Pop a trzeciego dostajesz po skompletowaniu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 (edytowany) Mógłby mi ktoś powiedzieć jak dodać znajomego bez łączenia się z fejsem, gameloftem czy innymi pierdołowatymi stronkami? Szczerze mam nadzieję, że taka opcja istnieje, bo cholernie nie chce mi się rejestrować na gamelofcie bądź komórkowo logować na facebooka Przy okazji możecie podać nazwy jakie wam dali to chętnie dodam do znajomych. Moja to Rosy Night z tego co widzę w statystykach. Edytowano Październik 2, 2015 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Też zacząłem grać przez was Dodawanie jest tam w prawym górnym rogu - social.Opcja invite i 4 zakładka możesz po kodzie ludzi zapraszać. Ja mam połączoną grę z Google+ i myślę to najlepsza opcja dla mobilnych. Fejsa nigdy w to nie mieszam. (16lvl postaci razem na Google+ )Myślę że tak to działa nieważne jak się jest połączonym.Mój kodzik: 23eb23 to zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 To ja też podam swój kod jak by ktoś mnie dodać - b2e1e9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Mój kodeł- 441673 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Założyłem temat, w którym można podawać kody. Nie ma co zaśmiecać tego. Poza tym, będzie przejrzyściej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Kodzik posłałam w powyższym temacie ^^ Teraz może w końcu łatwiej będzie o profity, szukanie Derpy i tym podobne fanaberie, które z samą Celestią jako przyjaciółką nie szły łatwo Btw. Zostałam oszukana. Chciałam sobie pograć w balony. W liście nagród były same kuce, a dostałam jedynie 2 gemsy, trochę golda i cutie marka FS :C A wydałam na to 20 gemsów D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się