SzymonL Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) Btw. Zostałam oszukana. Chciałam sobie pograć w balony. W liście nagród były same kuce, a dostałam jedynie 2 gemsy, trochę golda i cutie marka FS :C A wydałam na to 20 gemsów D: Ekhm, jakby ci to delikatnie powiedzieć, kuce to główna nagroda jak masz szczęście, normalnie dostajesz właśnie takie badziewie. Pisze z resztą jak byk "Top Rewards". Sytuacja podobna jak z moim kumplem w podstawówce, tazo czy inne badziewie miało być w co drugiej paczce, kumpel kupił dwie paczki i ryk bo w żadnej nie ma I tłumacz mu czemu nie ma racji... Edytowano Październik 3, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ekhm, jakby ci to delikatnie powiedzieć, kuce to główna nagroda jak masz szczęście, normalnie dostajesz właśnie takie badziewie. Pisze z resztą jak byk "Top Rewards". Sytuacja podobna jak z moim kumplem w podstawówce, tazo czy inne badziewie miało być w co drugiej paczce, kumpel kupił dwie paczki i ryk bo w żadnej nie ma I tłumacz mu czemu nie ma racji...No popatrz. Umknęło mi, że "Top Rewards" to przecież najlepsze wygrane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) Ze swoich "testów" wiem że ok co 15-20 gier trafia się kuca, choć może się zdarzyć również że trafisz dwa za jednym razem. Albo samo badziewie przez naprawdę długi czas, reguły nie ma. Edytowano Październik 3, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Innymi słowy: jeśli grasz uczciwie (bez hacków), nie marnuj klejnotów na jakieś badziewia. Kolekcjonuj jak te Pokemony xD No chyba, że jakimś cudem dorwałaś wersję z "Amazon Underground". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Mam zwykłą Androidową wersję ściągnięto ze Sklep Play. Zamierzam od nowa nazbierać gemsy i kupić sobie za nie RD, bo marzy mi się Sombra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Zanim zdobędziesz RD będziesz miała misje by kupować kuce za gemsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Zanim zdobędziesz RD będziesz miała misje by kupować kuce za gemsy I nie będzie się dało jej kupić bez ukończenia tych misji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) Btw. Zostałam oszukana. Chciałam sobie pograć w balony. W liście nagród były same kuce, a dostałam jedynie 2 gemsy, trochę golda i cutie marka FS :C A wydałam na to 20 gemsów D: Licz się z tym, że to sama losowość i nie zawsze ci kuc dropnie. Warto próbować jak jest na to promocja - 10 gemsów zamiast 20, ale i tak nie masz 100% pewności, że ci kuc wyleci. Według mnie nie warto tego robić, gdyż lepiej gemsy zostawić na misje z kupnem kuców czy budowli lub liczyć, że z gierki EG wyleci ci fajna postać (ale nie dropi niestety postaci typu Celestia). Bo jak będziesz ciągle wydawała to okaże się że niemało gemsów na to poszło, a można by je było lepiej spożytkować. Edytowano Październik 3, 2015 przez The Silver Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Uszatko będzie można, ale np.Jedna z misji to kupienie Rarci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 @The Silver Teraz już to wiem. Nabrałam się na listę nagród. Same kuce i zero dodatkowych badziewi. Potem sprawdziłam, że w innych balonowych gierkach też w liście nagród są same rarytasy, ale gemsy już poszły się paść. Zrezygnowałam z dalszych prób grania w to. Przynajmniej póki nie mam podstawowych kucy za gemsy. @Gingerbread11 A to Rarity już mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Zacznij od nowa. Ja robiłem to chyba z pięć razy z postanowieniem "więcej w to nie gram, wracam do Borderlands" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Zacznij od nowa. Ja robiłem to chyba z pięć razy z postanowieniem "więcej w to nie gram, wracam do Borderlands" xDMeh. 20 gemsów mogę sobie uzupełnić jednym sms'em. A trochę się naklikałam i mam już kilka wypracowanych kuców ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Po kij wydawać kasę? Istnieje aktualnie dobry edytor gry. >ustaw gemsy na jakąkolwiek liczbę >ustaw poziom kuców na dowolną liczbę>ustaw co chcesz na dowolną liczbę A tak na serio, to przejście gry bez wydawania kasy, używając samego grindu jest niemożliwe. (albo trwa kilkadziesiąt lat przy założeniu, że nie ma update'ów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 @KochamChemieKasę z komórki zazwyczaj wydaję na gry. Głównie na Howrse i pojedyncze przypadki. Nie żałuję tego i nie mam jakichś specjalnych oporów. Podchodzę do tego w taki sposób, że skoro podoba mi się gra, którą mam za darmo to nic się złego nie stanie jak od czasu do czasu wydam kilka złotych by mieć więcej przyjemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) @KochamChemieKasę z komórki zazwyczaj wydaję na gry. Głównie na Howrse i pojedyncze przypadki. Nie żałuję tego i nie mam jakichś specjalnych oporów. Podchodzę do tego w taki sposób, że skoro podoba mi się gra, którą mam za darmo to nic się złego nie stanie jak od czasu do czasu wydam kilka złotych by mieć więcej przyjemności. Cóż, co kto lubi. Ja wychodzę z założenia: za grę płacę raz, jeśli kupuję grę to musi oferować min. 10h gry, jeśli ma mieć DLC czekam na wersję "GOTY", etc. Dlatego też,te zniknięte parówki (masz musztardę?),,, ten tego... nie kupuję n-tych Call of Duty czy innych Battlefieldów. Nie gram w multi. Nie lubię być traktowany jak gnida, tylko dlatego, że są lepsi ode mnie. Jedyny wyjątek - Trackmania (już w listopadzie nowa część ). Tam o zwycięstwie decydują tylko umiejętności, a nie jakieś awanse, "tiery" i inne bajery (nawet auta są identyczne). Edytowano Październik 4, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzichów Dwóch Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Po kij wydawać kasę? Istnieje aktualnie dobry edytor gry. >ustaw gemsy na jakąkolwiek liczbę >ustaw poziom kuców na dowolną liczbę>ustaw co chcesz na dowolną liczbę Zapodałbyś link do tego edytora? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Po użyciu edytora z poprzedniego linku padła mi gra. Na dobre. Save poszedł na zieloną trawkę, a byłem dość daleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 (edytowany) Zapodałbyś link do tego edytora? :3http://arzaroth.github.io/CelestiaSunrise/ Edytowano Październik 4, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Zapodałbyś link do tego edytora? :3Nie polecam go używać. Co prawda grę zaczęłam kilka dni temu, ale wcześniej śledziłam jej losy. Z moich informacji wynika, że gameloft ma dobre zabezpieczenia i bardzo prawdopodobne, że po użyciu hacków będzie koniec z twoją grą. Nie warto ryzykować dla kilku(nastu) kucy więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzichów Dwóch Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 http://arzaroth.github.io/CelestiaSunrise/Dzięki Nie polecam go używać. Co prawda grę zaczęłam kilka dni temu, ale wcześniej śledziłam jej losy. Z moich informacji wynika, że gameloft ma dobre zabezpieczenia i bardzo prawdopodobne, że po użyciu hacków będzie koniec z twoją grą. Nie warto ryzykować dla kilku(nastu) kucy więcej. Wcześniej używałem cheatu który dawał mi dużo gemów i nic nie wykryli... Z tego co wiem to mogą wykryć to że ktoś za szybko wykonuje jakieś zadania i dla tego potrafia zbanować (ale nie na zawsze) :3 Wiem to bo mój koleżka sobie dodał po 9999... wszystkiego a potem wszystkie zadania pomijał żeby mieć wszystko za sobą xD Wg mnie można cheatować jak się nie siedzi ciągle przy grze tylko zagląda raz na dzień żeby zrobić parę rzeczy [emoji14] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 CelestiaSunrise może nie działać z najnowszą wersją gry. Edytor wymaga roota. Pamiętaj aby zawsze zrobić backup. (pokazywałem jak jakieś 15 stron temu łącznie ze screenami). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Mam kilka pytań, może ktoś z was ogarnia. 1. Jak działają avki? Da się je zmienić czy same się zmieniają jak sobie zdobędziesz nowy? 2. Dlaczego w zakładce "Friends" mam tylko 6-ciu przyjaciół w tym bota mimo, że posiadam ich więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 U mnie też raz tak było. Pozostały dwie osoby :/ Po restarcie było ok. A co do avatara to wcześniej miałem ten z google później losowo dostałem Szajning Armora. Nie wiem jak jest teraz. Będę musiał sprawdzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 (edytowany) Mam kilka pytań, może ktoś z was ogarnia. 1. Jak działają avki? Da się je zmienić czy same się zmieniają jak sobie zdobędziesz nowy? 2. Dlaczego w zakładce "Friends" mam tylko 6-ciu przyjaciół w tym bota mimo, że posiadam ich więcej? 1. Ustawiasz w GL LIVE! po kliknięciu na zdjęcie.2. Prawdopodobnie cię wylogowało i dlatego nie pokazuje. Podkowa w prawym górnym, Settings na dole, Connect i logujesz się ponownie. Edytowano Październik 6, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 (edytowany) @SzymonLProblem z listą przyjaciół rzeczywiście sam się rozwiązał, ale po wejściu na GL Live nigdzie nie umiałam znaleźć avatarków przypisanych do gry. Tylko swój tamtejszy avatar znalazłam, ale mam go gdzieś. Tylko MLP mnie obchodzi w tej chwili. Swoją drogą macie jakieś legalne metody na grmsy? Które nie są tajemnicą rzecz jasna Edit: No i masz. Pierwszy fail z dotykowym ekranem = zakup rozszerzenia granic za gemsy potrzebne jak woda... W tej chwili to restartuję grę Edytowano Październik 6, 2015 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się