Magus Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 -Wasze opowieści o Hobbitonie mnie zaciekawiły chętnie go zobaczę. Jednak, jeśli tam pojedziemy to znów będę musiał ukryć wierzchowca nie chce wywoływać paniki wśród mieszkańców. Wybór zostawiam wam towarzysze. Każda droga mi odpowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 - Nie, pojedziemy przez ziemię hobbitów, chyba, że masz coś do ukrycia - rzekłam do maga, ukrywając swoje emocje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 - Też w sumie stawiam na Hobbiton. To ma być taka wycieczka z elementami dobijania orków i innych byłych sługusów ciemności. Przejazd przez ziemie hobbitów to spoko rzecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 - A więc Shire, decyzja zapadła. - Gwydril wskazał ścieżkę prowadzącą do Hobbitonu. Ponownie zrównał się z Liosą. - Podziel się ze mną swoim niepokojem związanym z numenorejczykiem - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 -Czy coś mi zarzucasz elfie? -Odezwał się grobowym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 -Dobrze powiedzcie mi tylko, kiedy zaczniemy dotykać ziem Hobbitów. Abym był przygotowany. Nie podobało mi się, że nasz grupa popada w konflikty. Zaczynały mi się przypominać złe czasy. -Towarzysze nie kłóćmy się wszystkim nam przyświeca ten sam cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 - Wyczuwam od niego mroczną magię, poza tym się dziwnie zachowuje - rzekłam do Gwydrila po cichu oraz po elficku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 - A gdyby to były tylko pozory? Mogę go obserwować, ale nie przypuszczaj od razu najgorszego, pani - wyjaśnił. - Masz rację, Rograku - zgodził się elf z orkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 - Zaufaj mi, mam pewność, że coś się stanie, w rodzinnym domu dawali mi wykazać się, sprawdzaniem intencji osób. Poza tym władam również magią, więc wiem co mówię - mówiłam nadal do elfa w rodzinnym języku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 - I ja znam zieloną magię. Czego to dowodzi? I co ty byś zrobiła na moim miejscu, Lioso? - zapytał. Nie zamierzał odsuwać maga od grupy. Nie miał co do niego złych przeczuć. Zaufania też nie, ale tym nie obdarzył jeszcze żadnego członka grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 - Ja bym bardziej go pilnowała na twoim miejscu, ponieważ do Aarona, tego krasnoluda mam większe zaufanie niż do maga i orka - rzekłam do niego, patrząc w jego oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 - Niech i tak będzie. Mogę mieć oko na tą dwójkę, a ty w zamian będziesz ich traktować z szacunkiem. - Zakończył Gwydril, podtrzymując kontakt wzrokowy z elfką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 - Dobrze, spróbuję ich traktować lepiej, ale nie gwarantuję tego - rzekłam do niego, nadal utrzymując wzrok w jego oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 Gwydril spojrzał na elfkę z ukosa. - Umowa to umowa, moja droga pani. Albo jest gwarancja po obu stronach, albo nie ma po żadnej - powiedział, wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Aaron dzięki podstawowej znajomości elfickiego zrozumiał kilka słów z rozmowy ale niezbyt dokładnie. - Em. Przepraszam. Chyba wkrótce dojedziemy. - powiedział do Gwydrila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 -Czy powinienem już kazać mojemu wierzchowcowi się skryć? Po tych słowach znów nałożyłem na siebie stary materiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 - Mamy jeszcze czas - odpowiedział elf na pytania zadane przez orka i człowieka. Rozejrzał się po lesie. w wielu miejscach przy drzewach lub pod nimi wznosiły się zarośnięte już kopce. Kurhany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 - Skoro tak mówisz. - Wzruszył ramionami i rozejrzał się po lesie. - Ciekawe kto w nich leży... - mruknął do siebie widząc kurhany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Smród Kurhanów strasznie drażnił mój nos. Wszędzie tylko było czuć zapach zgnilizny. -Śmierdzi tu prawie jak w gnieździe Szeloby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 - Masz czuły węch. Większość z nich jest bardzo starych i niezbyt wiele tu czuć... - powiedział do orka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 -Tak to normalne u mojej rasy. Dlatego zawsze wiem, kiedy ktoś się na mnie czai. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 - W życiu bym nie pomyślał że tu będzie coś czuć. A tak właściwie. Nie jest tak że wiele orków śmierdzi? Bez urazy. - spytał się orka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 -Masz racje śmierdzimy strasznie dla wszelkich stworzeń. Więc łatwo mogę wywęszyć moich braci, goblinów czy inne plugastwo zanim zdoła nas zaatakować. Umiem odróżnić zapach każdego stworzenia, które spotkałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 - To świetnie. Jak wykryjesz gobliny będę mógł je szybciej anihilować. Nienawidzę goblinów. - powiedział nieco mrocznym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 -Cieszy mnie to. Nie widać tego po mnie, ale też nienawidzę wszelkiego plugastwa i zła. Świat nie musi być zły gdyby tylko moi bracia to pojęli. Jednak na razie nie musimy się martwić w tej okolicy czuć tylko smród zgnilizny. Jeśli wyczuje goblina od razu dam ci znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts