Arjen Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Druga sprawa dotyczy naszego forumowego loga. Otóż obecnie jest to po prostu napis MLPPolska z charakterystyczną kreską. Tyle stylu... tak więc postanowiliśmy stworzyć nowe logo, wplątując w niego forumowego OC. Tylko jakiego? To jest pytanie... jak się domyślacie, razem z grafikiem i jednym z czerwonych zorganizuję konkurs na OCka najlepiej reprezentującego nasze forum. Myśleliśmy o typowo biało-czerwonych barwach, ale chcielibyśmy się wystrzec skopiowania pomysłu z partnerskiej grupy BroniesPolska. Tak więc przy wyborze tej kolorystyki warto na niego spojrzeć (albo nie patrzyć w ogóle...) i nie skopiować. Połączylibyśmy stworzoną postać z nazwą MLPPolska (... i dodamy Księżniczki w tle! ) i mieli w końcu logo na lata. Zwłaszcza, że byłaby to praca użytkownika (/-ów) naszego forum. Coś swojego. Niedługo powinienem dać więcej informacji, liczymy na duży odzew. Tyle narazie. Ot taki wstęp. Oczywiście na starcie odpadają wszystkie oc z pony creatora... Niedługo ustalimy termin i sprecyzujemy zasady, narazie warto by użytkownicy oswoili się z tym pomysłem. Temat na zgłoszenia i pytania jest chwilowo zamknięty, otworzę go jak tylko ustalimy powyższe rzeczy (termin, zasady). Narazie jest "ogólnie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 zróbice to co wszystkim się spodoba.... Kucykową wersje Korwina i już mamy logo 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Cóż... mnie się tam podoba to stare logo... no ale jak tam kto uważa. Jak coś, to postaram się wymyślić coś ciekawego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Kruczek Napisano Marzec 8, 2014 Popularny post. Share Napisano Marzec 8, 2014 Ciekawy pomysł, jakieś nagrody będą? P.S. Wygrałem? 23 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 czyli mamy zrobić OC forum i nowe logo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 czyli mamy zrobić OC forum i nowe logo? Tylko OC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Proszę OC! Mogę trzepnąć więcej jej wektorów, lub nie wektorów 3D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Już się biorę za robienie OC. Mam nadzieję, że się uda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 A OC może być alicornem? Bo mi pasuje do forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Regulamin zmieńcie a nie logiem się zajmujo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Mam OC, ale zapomniałam, jak się pliki załącza. EDIT: Link: http://i.imgur.com/qVpX9kz.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Cośtam się skrobnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Więc też stworzyłam OC na logo forum:http://anathiela.deviantart.com/art/Bronies-end-Pegasis-440528120?ga_submit_new=10%253A1394900882 Troszkę zamazane zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 O właśnie też chciałam stworzyć męskie i żeńskie OC, które by się uzupełniały. To przejdzie? I chciałam spytać czy mogłabym wstawić tu tą propozycję powyżej i jeszcze drugą? Mam za dużo wizji i nie mogę wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Im więcej tym lepiej... a najwięcej więcej i lepiej! Oficjalnego startu jeszcze nie było, ale to kwestia czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Może poprostu Luna z lewej i Celustyna z prawej i napis przechodzi z czarno-niebieskiego do biało-kremowego :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Może poprostu Luna z lewej i Celustyna z prawej i napis przechodzi z czarno-niebieskiego do biało-kremowego :3 Potrzebujemy loga z różnych powodów m.in przez mobilną aplikację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Można zrobić tak że po prostu będzie OC a jako CM będzie logo forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Logo w Digital: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madzia43210 Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 możę coś zrobie umiem łądnie rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 No, skromność to podstawa ^^ Ja niestety przez brak czasu zaprzepaściłam talent... Mówi się trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 W sumie mogę spróbować coś naskrobać, ale piękne nie będzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Też coś pewnie nabazgram, wkrótce ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 20, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Póki co prosze o wybaczenie mi zwłoki w tym temacie. Na pierwszy plan wjechały inne rzeczy... takie jak święta Najlepszego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Jest dużo utalentowanych użytkowników na forum i myślę że nawet fajny pomysł z tym konkursem. =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się