Branthos Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 (edytowany) Jak wyżej, oto moja subiektywna lista najgorszych filmów wszechczasów: 10.Batman i Robin. 9.Mysi agenci. 8.Ciacho. 7.Komedia Romantyczna. 6.Rekinado. 5.Dziedzic Maski 4.The Star Wars Holiday Special. 3.Totalny Kataklizm. 2.Kac Wawa 3D. 1.The Room. (Należy czytać po kolei The Room jest dla mnie najgorszym filmem wszechczasów) Jeżeli bliżej chcecie poznać mój gust filmowy:http://www.filmweb.pl/user/bartmix Zachęcam do dyskusji i wymieniania swoich znienawidzonych filmów. Edytowano Marzec 11, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 (edytowany) 1.Krwawe Walentynki 2.Pinokio [ ten realistyczny] 3.Pirania 3D 4.10 000 lat przed naszą erą 5.Zemsta 6.Wiedźmin 7.Eragon 8.Zaklinacz Koni 9.Jestem Legendą 10.Dragonlance Kolejność na liście jest zupełnie przypadkowa. Edytowano Marzec 9, 2014 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 9.Jestem Legendą Większość rozumiem, ale co Ci się nie podobało w Jestem Legendą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Nudne jak flaki z olejem. Ani to śmieszne, ani efekty fajne, ani straszne. Takie nijakie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 1. Avatar - zwykła przereklamowana bajeczka.2. Każda polska komedia romantyczna - taśmowo produkowany chłam z kompletnie niewyróżniającymi się aktorzynami pokroju Karolaka, Szyca czy Kożuchowskiej. Można pójść w ciemno do kina i trafnie obstawić połowę obsady filmu, zanim się zacznie.3. Hm... Kod da Vinci i reszta tego chłamu na podstawie niewiele lepszego książkowego chłamu wyciągniętego z rzyci Dana Browna.Nie chce mi się dalej wymieniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 10. 2012 9. Psim tropem do domu (hejty czuję) 8. Kac Wawa 7. Terra 3D 6. Pod Presją (ten ma wyjątkowe dno) 5. Hulk 4. Filmy MLP z poprzednich generacji ;-; 3. Percy Jackson i Złodziej Pioruna 2. Po prostu mnie kochaj 1. Nie śmieszne komedie z lat '90 i '80 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 1. Nie śmieszne komedie z lat '90 i '80 O które konkretnie komedie Ci chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 O które konkretnie komedie Ci chodzi? Od Kevina poczynając a kończąc na Nagiej Broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 Od Kevina poczynając a kończąc na Nagiej Broni. Heh, wymieniłaś, akurat te komedie, które śmieszą mnie najbardziej . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Myślę że to bardziej kwestia gustu, nie kłóćcie się o to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 Myślę że to bardziej kwestia gustu, nie kłóćcie się o to. To żadna kłótnia, a raczej wymiana zdań PS. Jestem ciekawy jakie jest Twoje TOP 10 najgorszych filmów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Ja tam zbytnio filmów nie oglądam... Nie podobał mi się zbytnio Avatar, druga część Hobbita... Naprawdę nie wiem, zazwyczaj nie oglądam słabych filmów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 No to przede wszystkim wszystkie polskie komedie romantyczne, tak dużo tego chłamu jest, że aż mi trudno wymienić. Oprócz tego:10. 1984 Tak bardzo gwałt na świetnej książce :<9. Fucking Amal8. Made in Britain7. Beverly Hills Chihuahua6. Wrong turn5. Ósmoklasiści nie płaczą4. Paranormal Activity3. Artemtyka Diabła2. 20121. Świnki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 (edytowany) Nie wiem czy najgorsze ale wypiszę co mi się przypomina: 1. Birdemic: shock and terror (absurd i nonsens) 2. The Room 3. American Pie 4. Polskie komedie romantyczne 5. Większość "komedii" z Leslie Nielsen x.x 6. Większość "komedii" z Jim Carrey'em x.x 7. Foodfight! (prawdopodobnie najgorszy film animowany ever) 8. EQ i inne tego typu badziewne filmy oparte na kreskówkach 9. Wszystkie "Zmierzchy" (chociaż pierwszy jest przynajmniej śmieszny) 10. Jaś Fasola- filmy, niefilmy, cokolwiek.... x_x Edytowano Marzec 10, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Podam najgorszą trójkę: 1. filmy na podstawie kreskówek(nie wszystkie, bo np. PoKeMoNy mi się bardzo spodobały. Zdecydowanie jednak, najgorszym filmem tej kategorii jest Equestria Girls), 1. "Hell", 1. zabawne komedie, filmy w stylu Scary Movie, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Nie licząc polskich shitów: 1 American Pie 2 Sposób na blondynkę 3 Wieczny student 4 Boski żigolo 5 Bruno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Jak coś mi się nie podoba to raczej nie oglądam, ale z badziew jakie widziałam mogę wymienić: 1. Saga Zmierzch Żenada. Efekty specjalne może i fajne, ale fabuła żałosna. Wampir, który świeci się w słońcu.. 2. Pocachontas - powrót do nowego świata. Kompletnie zepsuli magię pierwszej części. Na chwilę obecną tylko to mi się przypomina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 11, 2014 Autor Share Napisano Marzec 11, 2014 1. Birdemic: shock and terror (absurd i nonsens) WOW. Teb film jest tak zły, że aż dobry Polecam 2 część: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 My top 10, found on YT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Przypomniały mi się jeszcze dwa beznadziejne filmy. 1. Nocny pociąg z mięsem. 2. Martwica mózgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Full Metal Dashie Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 (edytowany) 1. Po prostu walcz Typowy hamerykański scenariusz, koles dostał po dupie, skradli mu dziewczyne. No ale był super mega i się nie dał, pracował ciężko i ledwo ledwo ale rozwalił wszystkich. No takich scenariuszy było naprawde pełno, chociażby tokio drift, jednak głupota, beznadzieja, brak kunsztu i naiwność naprawdę sprawił, że nie znosiłem tego filmu i wkurzałem się jak ktoś o nim mówił, że jeden z lepszych filmów jaki w życiu widział. 2. Menace to sociaty Film uchodzi za klasyk filmowy lat 90 o czarnych z getta(a wtedy takie filmy powstawały jeden za drugim). Obejrzałem go tylko dlatego bo jak słuchałem rapu z tamtego okresu czasem trafiałem na nawiązania do niego. Po 1 obejrzeniu uznałem, że jest taki sobie. Po drugim już nie miałem wątpliwości, że to chłam i wypłynął tylko dlatego, bo wtedy była na takie filmy moda i inne były jeszcze słabsze. Przynajmniej z parodii miałem potem większy ubaw. 3.Niektóre stare filmy w których wuj wie o co chodzi, zwłaszcza te z PRL, naprawdę trzeba być nacjonalistą by móc coś takiego ogladać. Edytowano Marzec 11, 2014 przez Full Metal Dashie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Czy ktoś jeszcze nie lubi Bollywood? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 @Starosta Tak, ja. Tego się oglądać nie da. Czepiacie się "Zmierzchu", a to taka dobra komedia jest . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 11, 2014 Autor Share Napisano Marzec 11, 2014 Też nienawidzę Bollywoodu, ale uważam, że filmy ktòre wymieniłem są od niego gorsze. Zmierzch jako komedia jest zajebisty, ale ostatni wcale mi się nie podobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Equestria Girls :/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się