MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat odsunęła się od Lee i usiadła.-Nie spałam z Klausem.-powiedziała stanowczo z lekkimi wyrzutami.-Ja.. nie wiem. Nie pamiętam. Nie spałam z nim. Przynajmniej nie pamiętam. On nie może być jej ojcem.. Nadia musiałaby być też hybrydą..-Przez głowę przeleciała jej myśl, że to może Klaus jest ojcem Nadii ale szybko odrzuciła tę myśl.-Nie wiem.. To może być Trevor. Albo.. nie wiem. Nawet jeśli Nadia jest hybrydą to w takim razie przy jej porodzie umarłabym. To nie możliwe. Ktoś musiałby podać mi wtedy coś w rodzaju znieczulenia.-Kat pokręciła głową.-Jak możesz sugerować, że Nadia to dziecko Klausa ?!-Wyrwało jej się. Nagle przez głowę przeleciało jej tysiące myśli i stanęło na jednej. Musiała się dowiedzieć kto jest ojcem. Jeżeli tego nie zrobi poczucie winy będzie ją dręczyć przez wieki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Oparłem swą wiedzę na tym że wiedziałem że byłaś zaręczona z Klausem... Nie sugerowałem nic. Ale skoro sama nie wiesz to pewnie chcesz się dowiedzieć. Mogę spróbować znaleźć coś w spisie żywotów w bibliotece Piekła ale nie wiem czy to pomoże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Nie.. Jutro spotykamy się z Nadią . Skoro wiedziała kim jest jej matka to na pewno zna ojca..-Powiedziała z udawnym spokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee wzruszył ramionami. - Nie ma co do tego pewności, i nie udawaj spokoju bo wiem że jesteś zmartwiona. - stwierdził siadając obok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Zamknęła oczy.-To na pewno nie Niklaus..na co by było dziecko. -Otworzyła oczy i spojrzała na Lee.-Jestem spokojna., bo wiem,że to nie Klaus. Z każdym innym,ale nie z nim..-Spojrzała mu w oczzy.-Czegoś takiego się nie zapomin nawet pod perswazją.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee usiadł za Kat i objął ją. - Jak tak to spoko, - powiedział i pocałował ją w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Dlaczego wszystko jest takie skomplikowane..-Kat westchnęła.-Jedyne co mogę ci zapewnić to to,że Klaus to największa pomyłka w całym moim życiu..-Obróciła się w stronę Lee i pocaLowała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee odwzajemnił pocałunek. Po chwili odsunął głowę. - No, chyba jednak nie jest nam pisane na razie odpocząć. - Powiedział i lekko się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Musimy chyba z tym poczekać..-Powiedziała z lekkim uśmiechem i wróciła do pocałunku.-Wakacje na Karaibach chyba też..-powiedziała żartobliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee objął Kat w pasie i położył się na plecach ciągnąc ją ze sobą. - Widziałaś piratów z Karaibów? Ten domek Kalispo to knajpa. - powiedział z uśmiechem i pocałował Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat uśmiechnęła się.-Umarłabym bez tej wiedzy..-Powiedziała żartobliwie. Pocałowała Lee ponownie.-W takiej sytuacji wprowadzasz mnie w dobry humor.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - To dobrze że cię poinformowałem bo nie chciałbym żebyś umarła... - zażartował. - Cieszę się że jestem użyteczny. - powiedział i znów pocałował Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Nawet nie wiesz jak batdzo się ciesze..-Pocałowała go znów. Nagle zadzwonił telefon Kat jednym płynnym ruchem zeszła z łóżka i poszła na korytarz odebrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee westchnął, - Eh, ciekawe co teraz się stało... - mruknął pod nosem. Spojrzał na drzwi i usiadł na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) -Przemyślałaśvjuż wszystko ?-Zapytała Nadia przez telefon. -Tak. Czy możemy się jutro spotkać ? Mam ważną sprawe. -Mhm. Przyjde jutro do motelu. -Cześć.-Kat rozłączyła się i stanęła w drzwiach od pokoju.-Nadia.-Powiedziała tylko. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee kiwnął głową na znak że rozumie. - I co uzgodniłyście? - zapytał spokojnie, wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) -Nadia przyjdzie tu jutro.. I zapytam sie jej o ojca.-Kat usiadła z powrotem na łóżku. Przyglądała się Lee. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee spojrzał na Kat. - Mhm, czyli jutro będę grzeczny. A teraz takie przyziemne pytanie... Możemy kontynuować akcje przed telefonu? - zapytał jakby z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat podeszła i pocałowała Lee z namiętnością.-Jak sobie życzysz..-Powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee uśmiechnął się. - Dzięki. - powiedział równie cicho i objął Kat w pasie. - To jak? Wolisz leżeć u góry czy na dolę? - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat uśmiechnęła się.-Za co mi dziękujesz ?-zaśmiała się lekko i wróciła do pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee położył się na plecach ciągnąc Kat za sobą przez co ta leżała na nim. Odsunął lekko głowę. - A tak za to że jesteś... - uśmiechnął się i wrócił do pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat odwzajemniała pocałunki.-Czyżby to kolejny sen ?-zapytała żartobliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee udał że się zastanawia. Uszczypnął lekko Kat. - Raczej nie, ale teraz ty uszczypnij mnie. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ((Zakończe to ładnie,bo to zbliża się do złych celów xdd)) -Skoro taka jest rzeczywistość.. to chce żeby to trwało cały czas.-Szepnęła. (Two hours later.) Kat zasnęła przy Lee dosyć szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts