Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Nie. Nie jestem. Ja ci nie mówiłem o tym że wyglądam inaczej, mam siostrę i że tysiąc lat temu przestałem odczuwać emocję bo próbowała mnie zabić osoba której ufałem. - stwierdził wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Chwila co ? Kto cię próbował zabić ?-spytała zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Powiem szczerze, moja pierwsza miłość... - powiedział.- Ale to źle brzmi... W każdym bądź razie taka wiedźma która jest nieśmiertelna. Chciała mnie zabić bo moje serce, jako część ciała, jest użyteczny jako składnik alchemiczny do stworzenia mikstury która pozwala kontrolować Arhema, demona który zniszczy świat. Tak z grubsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat poczuła się lekko zazdrosna.-Czy.. ona jeszcze żyje ?-zapytała z ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Raczej tak. Ale nie wiem gdzie jest. I nie chcę wiedzieć... Ona jest gorsza od wszystkich demonów razem wziętych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Pierwszą miłość pamięta się na zawsze..Rozumiem, że to była nie odwzajemniona miłość .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Kto wie, ale obecnie jej nienawidzę a ciebie kocham.- powiedział i lekko się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat uniosła jedną brew.-Obecnie ? To brzmi tak jakbyś miał niedługo zmienić zdanie..-powiedziała szybko. Spojrzała na zegarek była już 15:00. Przeniosła wzrok z powrotem na Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Ranisz mnie i mój specyficzny sposób mówienia. - powiedział patrząc na Kat. - Nie zmienię zdania... Już mówiłem że jesteś w zasadzie moją właścicielką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Wierzę ci. Naprawdę.-powiedziała spokojnie.-Co właściwie oznacza to, że jestem właścicielką. Przepraszam jestem bardziej umysłem ścisłym i nie rozumiem takich.. przenośni.-powiedziała i dopiła Krwawą Merry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Demony da się podporządkować swojej woli. Wtedy staje się takiego demona właścicielem a on sam może być przywołany tylko przez właściciela. Innymi słowy, moje życie jest twoje. - powiedział i dopił krwawą merry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Interesujące..-powiedziała przeciągając.-Idziemy ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Ta możemy. - powiedział wstając i odsuwając krzesło Kat. Podał jej rękę by pomóc wstać. - To jak, do motelu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat przytaknęła. [[20 minut później]] Kat i Lee doszli do motelu.-Na ile jeszcze tu zostaniemy ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Czy ja wiem? A czy to nie zależy od Nadii? - zapytał i spojrzał na Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Właśnie o to chodzi. Bo, jeśli nie będzie chciała żebym została to..-Ka zawahała się.-To tylko jej wybór. Nie musi mnie akceptować po tym wszystkim Chce tylko wiedzieć, że jest bezpieczna..-powiedziała i weszła do pokoju. Opadła cicho na łóżko.-To skomplikowane.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee zamknął drzwi do pokoju i usiadł na łóżku. - Może i nie znam się bardzo ale mam wrażenie że ona cie nie nienawidzi... Ale jednak może czuć niechęć i smutek z powodu tego że wychowała się bez matki. Ale raczej nie czuje nienawiści. - stwierdził kładąc się podkładając ręce pod głowę i patrząc w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Mam taką nadzieje..-Kat uśmiechnęła się lekko i przytuliła do Lee.-Nadzieja matką głupich.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Ej no, nadzieja nie jest moją matką... - powiedział i zrobił udawaną obrażoną minę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat zaśmiała się. Zamknęła oczy.-Słowo matka jest.. takie specyficzne. Nie chciałabym żeby Nadia mówiła do mnie ,,matko". To dziwne i czuję się stara, pomimo tego, że mam ponad pięćset lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Cóż, ja nie mam matki, nie jestem bratem Lucyfera ponieważ mamy wspólnych rodziców a dlatego że bóg stworzył mnie na jego wzór, dał mi inny wygląd i charakter, ale moc miała być taka sama, oczywiście też się zbuntowałem i puf, highway to hell... - powiedział lekko zamyślony. - Ale jak na standardy nieśmiertelnych to jesteś dość młoda, ja jestem jeszcze młody dorosły a ty nastolatka. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -W takim razie to nie etyczne spotykać się z nastolatką..-powiedziała na wpół poważnie.-Mam wrażenie, że cały czas próbujesz mi uświadomić, że jestem dzieckiem we mgle.-Mówiła nadal z zamkniętymi oczyma wtulona w Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Zdaje ci się, jesteś poza tym pełnoletnia prawda? No i wyglądam młodziej. Dodatkowo w przypadku istot nieśmiertelnych nie ma przecież zasadniczej różnicy co nie? - powiedział i objął Kat jedną ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Przecież o tym cały czas mówię.. To ty przypominasz mi, cały czas, że jesteś starszy. Z resztą już nie ważne.. Dla nieśmiertelnych wiek się nie liczy.-Powiedziała stosunkowo cicho.-Co do tej kobiety, jak przed nią uciekłeś ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Cóż, uwięziłem ją w ruinach szpitala dla obłąkanych w Brytanii, następnie podpaliłem ruiny i uciekłem... Mam tylko nadzieje że to nie była część jej planu. To teraz ja mam pytanie, czy Nadia to córka Klausa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts