Niklas Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Że też chce się wam tego szukać w tak WIELCE MARTFYM GAZETONIE! Bobule, dlaczego mi nie powiedziałeś, że angażuję swoje siły w martwy projekt? Nie miał telefonu, by zadzwonić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Do niedzieli podam wszystkie ukryte przez naszą redakcję żarty prima aprillisowe w numerze. Także szukajcie, a znajdziecie, czy jakoś tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 A ja sobie poczekam na listę znajdziek, jestem za leniwy, by szukać Also, pewno się okaże, że wzmianka o mnie w wywiadzie Spidego to był easter egg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Wiesz, tak naprawdę, to wywiad przeprowadziłem nie z Tobą, a z aparatem Sz6stego. Nie mogłem się powstrzymać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Wiesz, tak naprawdę, to wywiad przeprowadziłem nie z Tobą, a z aparatem Sz6stego. Nie mogłem się powstrzymać Hmm, to jakiś dowcip dla kumatych, czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Fiu, fiu, nic nie powiem, póki nie znajdziecie absolutnie wszystkich Easter Eggów albo nie poczekacie do oficjalnego zdradzenia dowcipów xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 No i mamy już niedzielę. Dawaj jajca, bobul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Tak! Podaj wszystkie żarty! Prosimy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Ale jak bobule poda wszystkie easter eggi, nie będziecie mieli okazji sami ich wyłapać i dostać medalu z kartofla. Przeżyję bez medalu ;D Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Dobra oto lista: - rozpad Brohoofa (nie rozpadamy się), - wywiad Nieznanego z Discordem, Luną i Celestią (chyba nie muszę tłumaczyć), - mój wywiad z Children of Equestria (w całości troll, zrobiony z dużą pomocą Cahan, która raczyła zostać moim rozmówcą), - artykuł SPIDIEGO o rzekomych kucykach na czołgach - absolutny fake, co było prawdziwe: - odchodzę z posady redaktora naczelnego, - odpowiedź na artykuł Lindsa - Triste serio zrecenzował film o przygodach Barbie w newsach jeszcze coś ukrył Dayan, ale to on wam przybliży (Dayan dopisz to, to pełną listę wrzucę potem na fb). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) - rozpad Brohoofa (nie rozpadamy się), Czyli mam rozumieć że ta wiadomość to było Prima Aprilis? Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Tak. Ale Bob i Triste odchodzą na serio. A jeśli chodzi o Children of Equestria- chyba założę taką sektę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 - rozpad Brohoofa (nie rozpadamy się), Such obvious Byłby lepszy troll, gdybyście tym razem nie dali tej Flutterki na 18 stronie xd A jeśli chodzi o Children of Equestria- chyba założę taką sektę I co by mieli robić? Czcić Cahan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Szukać przyjaciół, czcić Celestię, oddawać swoje wypłaty na Cah... Children of Equestria. Zamiast dążyć do spędzenia życia po śmierci w Sovngardzie, to dążyć do spędzenia go w Equestrii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Co do mnie - nie tyle odchodzę na stałe, co odchodzę w cień niczym Sam Fisher czy Riddick (ten z gry). Może "zaatakuję" z zaskoczenia jakimś tekstem, ale faktycznie chcę skupić się na dziale i opowiadaniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 co było prawdziwe: - odpowiedź na artykuł Lindsa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 A na mój dowcip nikt nie zwrócił uwagi. Zjedzcie swój ogon! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 moje easter eggi. 5 strona na dole - OC bobula w 3D. 4 strona na górze, pod tytułem, z datą 29 lutego - news, film aktorski My Little Pony, rzekoma umowa między Universal, a Hasbro. 5 strona - Lunafest odbywa się co roku od 2012 roku, a nie jest nowym wydarzeniem. (szczerze, to nawet tego nie zauważyłem ) Reszta newsów to prawda. Dayan cwaniaczek chciał dać 2 żarty prima-aprilisowe, a przez przypadek zagalopował się, zrobił 3 i tym samym sam sobie zrobił żart prima-aprilisowy wierząc w nie tą liczbę jego easter-eggów, co trzeba Prima-apriliso-cepcja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 A na mój dowcip nikt nie zwrócił uwagi. Zjedzcie swój ogon! A to w ogóle miałeś jakiś? No to tak patrząc na listę easterów - ALE Z WAS HEHESZKI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 5 strona na dole - OC bobula w 3D. Dobra, na to nie zwróciłem uwagi. I to jest nawet śmieszne, patrząc na to, że ja ten numer składałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Bob, nawet ja to zauważyłam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 OC w 3D to żart, a 3D pony creator to nie żart? Da Faq? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Numer, numerem. Ok Ale z tym "Listem do Ariany" to juz chyba przesada.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Ok, małe sprostowanie: Nie było mi wiadomym, iż "List do Ariany" jest integralną częścią serii "Rise of Equestria" i ponieważ zostało opublikowane jako fanfik pojedynczy, tak też go oceniłam. Całości serii nie znam, tak też stwierdzam, że recenzja moja pełną i poprawną nie jest. Za błąd przepraszam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatika Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Ostatni numer To smutne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się