Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Mephisto wyszedł bez słowa podszedł do Alice. - Yo, bierzesz te leki co nie? Niestety muszę to powiedzieć ale, schizofrenia to nie żarty. To co widzisz nie istnieje... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Spojrzała nieco dziwnie na Jango, a po chwili byli na miejscu. - Wychodzić! Ruchy. Idziemy do zamku, gdzie przywitamy się z Cadance, a ona wskaże nam bezpieczną drogę w góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Aren wyszła z pociągu i rozejrzała się. Musiała przyznać, że widok był piękny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Istnieje, ja to widzę! - warknęła i spojrzała na Mephisto. Miała bardzo rozszerzone źrenice. - Widzisz go - powiedziała i wskazała kota. - Widzisz. Czy też masz schizofrenię? Wy nie rozumiecie! Nikt z was nie rozumie. To wasze umysły są spaczone, mój widzi więcej! - powiedziała. Kot skulił się obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Rose cała podekscytowana, wstała z impetem, przy okazji uderzając się o sufit - Jednak kucykowe konstrukcje, nie są dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Eh. Fakt że widzi więcej nie znaczy że to co widzi jest realne... - powiedział wciąż spokojnie i kamiennym wyrazem twarzy. - Nie miałem nigdy schizofrenii jednak wiem co powoduję... Jeśli nie zaakceptujesz tego że oni nie istnieją to może się źle skończyć. - powiedział nie zmieniając głosu ani wyrazu twarzy. - Dojechaliśmy. - dodał, odwrócił się i wyszedł z pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Kot podniósł się i pociągnął dziewczynę za rękę. Chwiejąc się wstała i powoli wyszła z pociągu. Słońce ją poraziło, ale w tej chwili to nie miało znaczenia. I tak niezbyt wiele widziała. - Ja... gdzi... Po co? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Jessy zdziwila sie całą sytuacją. -Czy... czy ktos wie o co jej chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Cóż.. ja wiem. - podskoczyła do wyjścia do Kredensa! Po drodze wszystkich mijało stadko kryształowych owieczek, ale mało było kucyków. Światło kryształów biło im w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Yoshimitsu dalej był niewzruszony. Wyszedł jedynie z pociągu. - Kota widać. Przynajmniej ja to widzę. Jednak to nie czas na kłótnie, musimy udać się do kryształowych gór. Czy tego chcemy czy nie. - powiedział siadając po turecku na swej katanie wbitej w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Mephisto przeszukał torbę w poszukiwaniu okularów przeciwsłonecznych. Założył je. - No. - powiedział ruszając za klaczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Alice podeszła do najbliższego drzewa i się o nie oparła. Zaczęła sprawdzać je ręką, na co reakcją był kolejny jęk. - Ag... Ja... - wyjąkała. - Leki zaczną działać za chwilę jakąś - wyjaśnił Kot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Gdy doszła do pałacu kilka strażników gapiło się na nich. - No i co im powiedzieć ? - szepnęła do chłopaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Może, że mamy sprawę do księżniczki Cadence?- odszepnęła zdenerwowana Rose- Albo, że... Że... No nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Mephisto ściągnął Cylinder. - Panowie popatrzą tutaj. - wskazał na wnętrze. - widzicie? Pusto. To teraz. - Eins, zwei, drei. - stuknął w cylinder z którego wysypały się babeczki, tabliczki czekolady i wiele innych. - Poczęstują się panowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Nie wiem czy to zadziała... Straże stały na baczność wmawiając Mephistowi, że ich nie przekupi. - No to klops. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Panowie. Przechodzę. - stwierdził wyszczerzając zęby i kręcąc parasolem ruszył ku wejściu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Dandie szła za nim patrząc czy Jango też idzie. Po drodze gapiła się na straży i szczerzyła ząbki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Rose, nie będąc pewna czy to dobry pomysł, wyszczerzyła zęby i ruszyła, za resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Aren także poszła za resztą, jednak nie zamierzała bez powodu się szczerzyć. Ruszyła spokojnie za Rose. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jessy szybkim krokiem dogonila reszte. -Jestescie pewni ze to dobry pomysl?-szepnela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Jestem absolutnie pewny że to jakiś pomysł. Nie najlepszy, ale jakiś jest. - powiedział rozbawiony dochodząc do wejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Sprytniejszego wymyślić było nie można... - powiedziała żartobliwie Aren rozglądając się dookoła zielonymi oczyma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Nagle obok strażników pojawił się jakiś kuc w niebieskim pancerzu. -Wpuścić ich.- powiedział, a straż natychmiast się rozstąpiła i wpuściła "interesantów" do królestwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) Mephisto zaśmiał się. - Mówiłem że się uda? Jestem genialny! A teraz brawa dla mnie. - powiedział wciąż się szczerząc. - Godność? - zapytał kuca w zbroi. Edytowano Kwiecień 17, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts