Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - No dobra, dobra. Spokojnie. - powiedział przewracając oczami. - My nawet nie wiemy co to jest... Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Nie zmienia faktu, że przepraszam - dodała z lekkim uśmiechem - Pytania na miejscu? A czy wyjaśni mi może ktoś co tu się dzieje? No i może jak już na was wpadam, to podam imię... Aren, gdyby kogokolwiek to obchodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Postać spojrzała na chwilę z dachów na rozmawiającą grupkę ludzi, szybko jednak wrócił do tego aby dotrzeć do miejsca wystrzelenia flary. Ciekaw był czy jego umiejętności przydadzą się w tej gildii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Witaj Aren. - powiedziała Alyss, po czym się ukłoniła. - Ja jestem Alyss Baskerville. Miło poznać. - dodała z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Eh! - zakryła oczy kopytkami. - Witaj, jesteś cudownym przyjacielem na życie i śmierć ? A czy teraz możemy iść? Chcecie pójść na wieczne wygnanie w ciemnościach lochu?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - Mephisto Pheles jestem. I dobra, już idę. Spokojnie. - westchnął. - jak na Equestrie to zadziwiająco dużo tu kobiet ludzi... - pomyślał. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 ...mi też - powiedziała do Alyss. Następnie popatrzyła się na kucyka i cofnęła się o pół kroku nadeptując Mephisto na nogę - Przepraszam... - powiedziała już odrobinę zażenowana swoją niezdarnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Nie ważne. Ja nie chcę siedzieć w lochu. - wzbiła się wysoko w powietrze i poleciała najszybciej jak mogła w stronę miejsca, skąd wystrzelały czerwone światła. Podczas lotu zostawiła za sobą tylko zadymę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mephisto westchnął. - Eh, te buty były drogie... W sumie to sam je zrobiłem ale... - powiedział z udawanym zażenowaniem. - Może cię poniosę? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Ktoś tu się niecierpliwi... - powiedziała Alyss. W momencie zza pleców wyskoczyła jej ta sama lalka, co wcześniej. Chichocząc wskoczyła jej na głowę. - I jeszcze ona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Postać z piskiem wylądowała przed budynkiem mało się nie przewracając. - Ile ja tu biegłem? - zapytał siebie, po czym wkroczył do głównego pomieszczenia. Ciekawi go o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Aren się zawstydziła - Ja normalnie nie...eh, nie ważne. Wybacz - powiedziała w końcu - To my chyba mamy tam iść? - wskazała za pegazicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Dandie doleciała na miejsce. Stanęła na baczność przed wodzem i czekała na przemówienie. - O wodzu. - mówiła kłaniając się. - Poznałam ludzi, którzy zmierzają do nas tymi drogami. Czyżby należeli do gildii ? Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Oj nie przesadzaj. Każdemu może się zdarzyć, zwłaszcza po przeniesieniu do świata kolorowych kucyków. Czy ta lalka nie była cała w czekoladzie? - powiedział, - To jak ponieść cię? - powiedział z uśmiechem, ruszając w stronę z której wyleciała flara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Lalka tylko zachichotała. - Nie wiem, ale zaczynam się jej bać... - powiedziała Alyss. - To idziemy? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Aren uśmiechnęła się do Mephisto i popatrzyła na lalkę. Następnie zaczynając ponownie iść powiedziała sarkastycznie - Nieś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mephisto niezrażony sarkazmem, podniósł Aren, - Jak sobie życzysz. - powiedział i spojrzał krótko na lalkę a potem na Aren. - Kazałaś nieść to niosę. - powiedział rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Ferejli -Hmm, mamy paru ludzi w naszej gildii. Nie wiem jednak, o jakich akurat ci chodzi. Teraz to jest nieważne jednak. Mam ważną misję dla wszystkich nowych rekrutów.- powiedział Sun Blaze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Postać spojrzała na pegaza który udał się do jakiegoś pomieszczenia, a On usiadł po turecku na ziemii i czekał na coś co miało nadejść. Ciekawe czy reszta tu dotrze, wątpi w to ale wszystko jest możliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Aren przestraszona lekko odsunęła sie od Mephisto. Po chwili jednak się zaśmiała - Jaki ty posłuszny. Skoro już mnie wziąłeś to miłoby było nie spaść... - rzekła. Zapomniała na chwilę, że jest w Equestrii będąc w towarzystwie ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - Spokojnie, nie spadniesz. - powiedział z uśmiechem. ((Odsunęła? Przeca on ją trzyma na rękach...)) Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 A wiesz może co tu się właściwie dzieje?... albo ty Alyss? - zapytała. ((W sensie spróbowała go zaskoczona odepchnąć...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Alyss pokiwała przecząco głową. - Niestety nic nie wiem... - oznajmiła. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Wiem że jesteśmy w Equestrii. I tyle. Magia? Może? - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (możecie darować se pogawędki? czekam z pierwszą misją od jakiegoś czasu i zaczynam się niecierpliwić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts