Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Przebudziła się słysząc ich rozmowę . - Pinkie ? Niespodzianka ? Clopfic ? Co to Clopfic ? - zeskoczyła z rąk Mephisto i podeszła do budki, wrzuciła parę złotych monet i czekała na pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 ((Ale to że mówi po niemiecku to nie dziwne nie?)) - Cóż... Clopfic to coś takiego... Mein Gott, nie mogę tego powiedzieć... Weź ty powiedz. W końcu chyba czujesz się jak bohater jakiegoś... - zwrócił się do Jango. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Es passiert. - Stwierdziłem wzruszając ramionami. - Było mi bardzo wygodnie w tamtym łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Lepiej, żebyś nie wiedziała... - powiedziała do klaczy. - Ja za to lubię Pinkamenę. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Dobra, nieważne . Zapłaciłam za wszystkich kucykowymi monetami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Clopfic to fan fikcja o zabarwieniu erotycznym... - Mephisto pstryknął. - Właśnie, zobaczymy Kredensa. Yay... to w końcu ona nauczyła Twilight wszystkiego co należy wiedzieć o kręceniu zadem. - zażartował. - I chcę spotkać Lunę... Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Kręci cię ta grzywa nie? - Spytałem zawadiacko. - A clopfic to opowiadanie o stasunku samca i samicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Może trochę. No i nie każdy clop jest male x female... Czasami są male x male bądź female x female... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Nie chciałam wiedzieć, będę miała koszmary z Jango i Pinkie... A najgorsze to, że ona później jako Pinkamena..to ona wszystkich, którzy z nią spali ona... ona.. ich. .za... - spojrzała na Jango. - chciałam powiedzieć, że nic nie mam do powiedzenia. Patrzcie! pociąg! - wskazała na nadjeżdżający pociąg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Pinkamena to bardzo smutny kucyk. Rozumiem ją, ale nigdy nie czułam tego, co ona - odezwała się Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Akurat tego nie potrzeba mówić. Chociaż pewnie w Equestrii jest tolerancja nawet na humanxpony sądząc po zachowaniu Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mephisto zaczął się śmiać. - No to będą babeczki. - zabrał cylinder z głowy klaczy, poprawił pelerynę. - To ja pierwsze co robię to odwiedzę Kredensa. Może Shining mnie nie zabije jak ją pomiziam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Ciekawe macie tematy, naprawdę. - skomentował sarkastycznie Yoshimitsu słuchając tej dziwnej rozmowy, nie miał pojęcia o kim rozmawiają ale mniejsza. Ważne że tu jest. Wyjął tylko mapę i zaczął ją dokładnie studiować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Ja potem i tak wrucę do Pinkie. Jest między nami chemia zabawy. Czajnik raczej nic ci nie zrobi. Mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Alice spojrzała na złośliwego członka grupy i przypatrywała mu się uważnie. - Jak się nazywasz? - zwróciła się do Yoshimitsu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - Yoshimitsu. - odpowiedział nie spuszczając wzroku z mapy, szukał teraz stacji kolejowej. O ile taka istnieje w tym świecie. - Tak mnie zwą przynajmniej. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Komputer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Alice nie odpowiedziała. Nie spuściła też, ani nie odwróciła wzroku. Wciąż wgapiała się w nieznajomego. - Rozumiem - powiedziała. Kot pojawił się nad nim i przyjrzał mapie. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Oksymoron Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Shining za dnia pilnuje straży, a Cadance włada królestwem, co oznacza siedzenie sobie w domku. Shining Armor jest zbyt zajęty swoimi poddanymi by przyjść i ci zdzielić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Jeśli Kredens nic mu nie powie to będę kryty. - Wyszczerzył zęby. - Japończyk czyż nie? - zapytał Yoshimitsu. - Cóż, jak wrócimy to poproszę Rarity żeby zrobiła mi jeszcze jeden strój. W jednym nie będę chodzić wieczność... Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Pociąg przyjechał, a Dandie wsiadła do niego i usiadła po jednej stronie myśląc, że znajomi usiądą obok, a nie... gdzieś na długim końcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mephisto, wszedł do pociągu, usiadł obok klaczy, wziął ją na kolana i przesunął się do końca siedzenia. Założył jej cylinder na głowę. - Jesteś mniejsza, możesz siedzieć na kolanach. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Jango usiadło obok klaczy. - Czujesz się zmęczona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - Tak, pochodzę z Japonii. - odparł cieplej. Po dalszym studiowaniu mapy ignorując kota powiedział gniewnie. - Przecież na tej mapie nie ma zaznaczonej stacji, no chyba że jest malutkim obrazkiem lub druczkiem zaznaczona... - spojrzał jeszcze na dziewczynę. - Czemu tak się mi przyglądasz? Wyglądam na szpiega czy coś w ten deseń? - zauważył pociąg. - A tu jest! - po tych słowach wsiadł. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Komputer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (usiadłeś obok Mephisto i mnie na raz) - Zmęczona ? Nie zbyt, wyspałam się po drodze. Nie dużo, ale to mi wystarcza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Gdybyś czegoś chciała to jestem zawsze do dyspozycji. - Poprawił okulary i kapelusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts