Krulig Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (edytowany) Dziewczyna zatrzymała się i wysunęła z jednego rękawa ostrze, po czym przyłożyła Hisperiusowi do gardła. - Proszę nie przeszkadzać. Inaczej Echo będzie musiała pana zlikwidować. - powiedziała bez emocji w głosie. Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Zabawne... - odpowiedział Hesperius podobnie bez emocji. - Już raz próbowali Hesperiusa zabić, ale Hesperius zniszczył wtedy kilka światów... - odparł, za nim stanął Mephisto i wyrwał mu parasol z ręki a ten zniknął. - Przepraszam za niego. To demon, do tego zboczony. Jak się panienka nazywa? - zapytał uprzejmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Jessy byla zakłopotana. Stala i nie odzywala sie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (edytowany) - Nazywam się Echo. - powiedziała chowając ostrze, po czym się ukłoniła. - Najmocniej przepraszam za zamieszanie. Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Nie to ja przepraszam. Poproś demona o pomoc a on pocałuje niepełnoletnią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Neil podszedł bliżej, ale wciąż trzymał się kilka kroków od nowo przybyłej. Czuł się teraz źle. Bardzo źle i bardzo słabo, nie żywił się od dawna. Rozejrzał się wszystkich obecnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 (edytowany) Aren patrzyła dziwnie na przybyłą postać. Wyjątkowo się cieszyła, że jednak została uznana za brzydszą. Gdy zniknął powiedziała - No cóż, w sumie nam pomógł. Dzięki, że w ogóle poprosiłeś go o pomoc - rzekła do Mephista i pocałowała go w policzek. Edytowano Kwiecień 20, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 - Była tania jak na pomoc demon. - powiedział z uśmiechem. Po chwili jego uśmiech zrobił się jeszcze szerszy gdy Aren go pocałowała. Po chwili podszedł do Dandie. - W porządku? - zapytał przykucając przy niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 - W porządku, ale..w sumie już nic. Chcę tylko wrócić cała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Echo podeszła do pozostałych osób. - Echo przyszła tutaj, aby was uratować. - powiedziała bez emocji. - Czy wszystko w porządku? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 - Tak, już raczej tak - odezwała się Aren patrząc na nowo przybyłą. Podała jej rękę i zapytała - Echo, tak? Jestem Aren, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 - Witam panienko Aren. - powiedziała kłaniając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 -Skąd wiedziałaś, że to jesteśmy?-zapytała Jessy podchodząc do Echo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Neil czekał z niecierpliwością na nadejście nocy. Był tu wyczerpany. Przejście tutaj kosztowało wiele energii i teraz czekał, aż wszyscy zapadną w sen. Pewnie minie jeszcze chwila czasu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 - Co się stało? Może pomogę. - powiedział do klaczy czułym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Aren odwróciła się do klaczy i lekko uśmiechnęla - Wszyscy możemy jakby co spróbować pomóc - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 - Nie...Nic się nie stało, serio. Udowodnię wam, że jestem odważna. Ale za jakieś 15 minut, bo teraz chcę wrócić do domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 - Dandie - zaczął Neil. - Czy nie potrzebujesz przypadkiem odrobiny snu? Choćby pięciu minut? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 - Może i tak, a co ? Chcesz mnie zabić gdy będę spała.... ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 20, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2014 (serio nikt nie zauważył dziewczyny leżącej w celi? jak byście nie wiedzieli to jest zakładniczka, a wy jesteście w głównej siedzibie zakonu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 - Skąd pomysł? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 (A wspominałeś o niej?) - Ja i tak nie sypiam zbyt wiele więc, wy możecie iść spać. Ja poczekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 (wspominał, że leży na środku xD ) - Nie, znikąd ... - zrobiła taką minkę : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 (Ja wtedy trochę chorowałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 - Ja też nie pójdę spać. Cierpię na bezsenność - wyjaśnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts