Krulig Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Alyss zarumieniła się lekko. - No, nie powiedziałabym... - powiedziała. - Ty za to jestem bardzo miły. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Och, tak sądzisz? No dobrze - rzekła i zapukała do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Mephisto uśmiechnął się. - Masz za niską samoocenę... - powiedział podnosząc się i podając rękę Alyss. - Ja nie mam w zwyczaju rzucać komplementami tak o. - gdy zobaczył kolejnego człowieka zrobił dziwną minę. - Fleiri fólk?! Hvað í fjandanum! (więcej ludzi co do diabła?) Ta może wejść... Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Alice nacisnęła klamkę. Drzwi otwarły się, a ona spojrzała niepewnie do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Mephisto spojrzał na dziewczynę. - Siemka. Co cię sprowadza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Jestem zdziwiona. Ludzie tutaj? Ciekawe. Nie wiem, co mnie sprowadza. Nagle się tu znalazłam... Znaczy w Equestrii. A was? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Okazało się że tu mam mieszkać... Ale byłem sobie w szkocji i puff jestem w Equestrii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - A jaki to ma cel? Mnie mieszkanie w Equestrii nie przeszkadza, nie ma tu leków i tych innych... Ale po co ja tu jestem? - zapytała i zwróciła oczy ku najdalszemu kątowi w pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Leków? Masz schizofrenie skoro nie chcesz ich brać czy jak? - zapytał przechylając lekko głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Alice zastanowiła się przez chwilę. Wtedy też uśmiech zszedł z jej twarzy. Po chwili wrócił na miejsce, tak samo szczery i uprzejmy. - Tak, chyba tak. Nie lubię leków. Mam je przy sobie, ale czuję się lepiej bez nich - mówiła. Widziała i słyszała więcej bez tych ohydnych tabletek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Cóż, jeżeli jesteś bezpieczna to raczej nie jest źle... - powiedział nie zdradzając emocji. - Co widzisz? Tak z ciekawości pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Różne rzeczy. Różne istoty. Niektóre wyraźne, inne nie... Inni nie biorą mnie nigdy na poważnie, dlatego nie chcą przyjąć do wiadomości, że to chyba nie jest choroba. To dokładniejsze zmysły. Och, nie patrz tak na mnie. Wiem, nie wierzysz mi. Przyzwyczaiłam się - powiedziała, wciąż się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Czy ja wiem czy nie wierze? Niby się demonologii i angelologii uczyłem, no i potrafię rzucać randomowe słodycze z cylindra przy użyciu parasola, jest mało rzeczy w które mogę nie uwierzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - To dobrze - powiedziała. - Widzę wielkie, grube kocisko centralnie za tobą. Uśmiecha się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Nie lubię kotów. Dobrze że na Islandii jest ich nieco mniej niż w Szkocji... tylko czy ja wrócę na Islandię... - powiedział. Podszedł do stolika gdzie położył cylinder i parasol, wziął oba te przedmioty i wycelował w miejsce gdzie podobno był kot. - Tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Już nie. Powiedział ci "witam". Siedzi na ścianie - sprecyzowała wpatrując się w punkt na ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Przekręcił cylinder w taki sposób że kot mógłby widzieć jego wnętrze. - Eins, zwei, drei. - powiedział stukając parasolem w cylinder z którego wyleciały babeczki. - Tego nie grali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Mówi, że wyśmienite i docenia twoją kuchnię - przekazała Alice. - Jak się nazywasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 -Mephisto Pheles. A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Alice Deane - odrzekła i znowu spojrzała na ścianę, a potem szybko wróciła wzrokiem do Mephisto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Miło mi. - powiedział i uśmiechną się serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Kiwnęła głową. -Mogę wejść? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Ta, pewnie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Dziękuję - odpowiedziała. - Dlaczego mieszkałeś w Szkocji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 - Och, nie mieszkałem w szkocji, byłem na konwencie. Mieszkam w Reykjaviku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts