Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - nie możesz sie przemeczac- powiedziała z ironią- a tak w ogóle, Draco nie ma nic z tobą i twoim wypadkiem wspólnego! Jakim cudem miał ci cos zrobić? Przecież był na lekcjach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Amy pokuśykała do łóżka ale jakoś to wszystko sprawiło że głowa rozbolała ją na nowo i się przewróciła. -Ałć!-syknęła odwracając się.- A ty... Idź już... Bo nawet nie wiesz co się stało. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (Wymeldowuję się do jutra, moja postać sobie tam biernie uczestniczy w lekcjach i takie tam, żeby nie było że np. wy tu nowy dzień zaczniecie a on został na opiece nad magicznymi stworzeniami) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Obrzuciła ją podłym spojrzeniem i wybiegła z korytarza. Wybiegła na dwór, gdzie czekała już grupa osób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alexander pomógł wstać Amy. - Lepiej się na razie nie przemęczaj. - powiedział sadzając ją na łóżku. - Dobra, my już pójdziemy. - dodał i wyszedł, ruszył ku błonią. - Was zum Teufel sie denken. - powiedział do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Dzięki.-powiedziała Amelia i położyła się spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ee... co? - zapytała kolegę Ari myśląc, że to było do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - A nie nic, w każdym razie nie była to żadna obraza, tylko tak głośno myślałem. - Odpowiedział uprzejmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Cały czas przeklinałam w myślach Gryffindor. Nagle z rozmyślań wyrwał mnie głos - Dziś będę wam opowiadał o tym, co możecie spotkać w tym lesie. Ale nie tylko! Zaprowadzę was do fragmentu lasu. Czy wszyscy są?- to mówił Hagrid, który upewniwszy się, że wszyscy są ruszył w las Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Ciekawe o czym będzie lekcja. - powiedział już wesołym tonem do Ari, idąc za Hagridem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 "Dlaczego ona się wtrąca. Jestem pewna, że podsłuchiwała! Nie mówiłam o niej nic złego. Tylko o Draconie. Ale mniejsza o to. Alex i Ari powiedzieli żebym odpoczywała... Cóż... Może jakoś zasnę jak tylko przestanie mnie boleć."-pomyślała na głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Nagród zaprowadził nas dość głęboko w las. Kazał nam usiąść i zaczął wykład o centaurach. Rozłożyłam się na mchu,, z tylu grupy. Znalazłam kawałek drewna i wyjęłam scyzoryk, którym zaczęłam rzeźbić drewno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Już wiesz - powiedziała miło do Alexa gdy Hagrid zaczął wykład. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Miałem nadzieje na jakąś praktykę... - westchnął, usiadłszy na trawię. ((Hogsmeade jest od trzeciej klas?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (tak. Niestety...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (Schade ) Jednym uchem słuchałam wykładu. Właśnie obmyślałam, jak tu nie dostać ochrzanu od Dracona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Lekcja chyba się kończyła bo Amy usłyszała tuziny kroków na korytarzu. "Nareszcie"-pomyślała. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Wreszcie lekcja się skończyła. Wszyscy wyruszyli grupką, ale po chwili odłączyłam się niezauważenie, od grupki. Odczekałam chwilę i gdy kroki umilkły wyciągnęłam coś co robiłam przez całą lekcje- trzy drewniane noże. Były robione na szybko, więc nie były najładniejsze, ale najważniejsze, że były ostre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alexander razem z Ari ruszył ku skrzydłu szpitalnemu, gdy dotarli rozejrzał się, a nie zobaczywszy ,,higienistki'' powiedział głośno - Cześć Amy. Jak zdrowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Na nożach wycięłam imiona i nazwiska, znienawidzonych Gryfonów. Stanęłam parę metrów od grubego drzewa. Rzuciłam po koleji nożami w jego stronę i trafiłam. Potem jeszcze cała czerwona pobiegłam do zamku, udając że cały czas tam byłam Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Lepiej. Ale w razie czego mam kule.-powiedziała Amy z uśmiechem.-Mam dla was radę... Trzymajcie się z daleka od tej Sagitty. Przez okno widziałam co trzymała w ręce... Trzy drewniane noże... Nic nie podejrzewam ale lepiej uważać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Was? Drewniane noże? Doprawdy? - powiedział jakby właśnie poinformowano go o jakimś absurdzie. - Co ona z tym zrobi? Drzazgi nam powbija? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Nie wiem... Ale uważajcie na siebie... Nie wiem czy dam radę iść na astronomię. Nie czuję się najlepiej a pani Pomfrey ponoć dowiedziała się że wystawałam i że upadłam i kazała mi zostać w łóżku do jutra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Ta, to było głupie. Powinnaś bardziej uważać. - powiedział zakładając nogę na nogę. - Cóż, będziemy uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Dotarłam do zamku, i szłam w kierunku pokoju wspólnego Slytherinu, gdy pomyślałam, że może ta pójść do tej dziewczyny, i wytłumaczyć, na spokojne, ale zrezygnowałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts