Krulig Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Writer popatrzył na suczkę, która się zgłosiła. W momencie trochę się uspokoił. - N... naprawdę? D... dziękuję... - powiedział niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Paint W tle świeciły świetliki i majaczył księżyc. Było także słychać odgłosy zabawy. Na stole stały świece i kieliszki wina, a takźe różnorakie potrawy. - Ja także się sobie dziwię. Lubiłem tamtą pelerynę. Muszę przyznać że wyglądasz oszołamiająco. Power Mad - Konkurs tańca! Ten kto najdłużej wytrzyma wygra nagrodę! Nie mogłam nikogo znaleźć więc pomyślałam że zatańczę z tobą... . - Lekko się zarumieniła. Writer i ShowTime Suczka podeszła do Writera i serdecznie się uśmiechnęła, po czym podała mu łapę. - Chodźmy. - Powiedziała radośnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Power zdziwił się, trochę. Nie był mistrzem tańca, ale spróbować mógł. - Aha. No to wygrajmy te nagrodę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Paint zarumieniła się. - Dziękuję , przeszedłeś samego siebie. - łyknęła wina. - Ale na prawdę, jesteś uroczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Paint - A ty jesteś piękna. - Stwierdził. - Mam małą propozycję. - Powiedział i zdjął koronę. ShowTime, Writer, Power Mad Konkurs się rozpoczął i każdy od teraz musiał tańczyć do wyczerpania tchu. Ten który utrzyma się najdłużej otrzyma podobno jakąś nagrodę. Ciekawe czym ona może być. Muzyka była dość szybka, ale pozwalająca zgrać ruchy. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 ((Ta suczka ma jakiś wygląd?)) Power dość szybko złapał rytm. - A tak w sumie, jak Ci na imie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Paint uśmiechnęła się, a coraz głośniej słychać było muzykę z powodu konkursu, który odbywał się wlaśnie na festynie. - Tak Oxy, jaką propozycję ? - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Power Mad Suczka także powoli się przystosowywała do rytmu. - Jestem Salt. Miło mi cię poznać. tak, ma imię i wygląd. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Czy mogę sie zapisać, czy już za późno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Możesz się zapisać . Zapraszam na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Paint spojrzała na niego jeszcze raz. - Oxy.. Jaką propozycję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Paint Oxy podszedł do Paint, zdjął jej koronę i położył na stole obok swojej. - Dzisiaj nie bądźmy królem i królową, tylko po prostu sobą. Oxy'm i Paint. - Objął czule kotkę. [Powitajcie Frodo która wcieli się w Type ] Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Writer spłoszony patrzył na pozostałych tancerzy. Miał problem ze złapaniem rytmu, przez co jego taniec nie wyglądał najlepiej. Chciał, żeby to się już skończyło. [Witamy] Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 [Witaj. Jakaś ty oryginalna, należysz do mojego królestwa] - Zgoda Oxy. - przytaknęła. - Czyli co to zmieni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Writer Nie mogłeś złapać rytmu i Lola to zauważyła. - Pomogę ci. Nie martw się. - Powiedziała suczka po czym objęła Writera i starała się poprowadzić jego taniec. Type Na oddalonej o kilka kilometrów wieży stała Type. Suczka trzymała w łapkach lornetkę i widziała wszystko co dzieje się na jarmarku. Przy okazji wyznaczyła przybliżoną odległość do festynu. To było jedno z wyzwań które sobie robiła. - Widzisz coś? - Zapytał oparty o ścianę Simon. [Frodo... usuń tego posta... na górze ] Paint - Że przez tę noc będziemy po prostu dwójką zakochanych osób. Choć. Poleżymy sobie na trawie. Dziś jest piękna noc. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Tak widzę. Kolorowe namioty, zadowolone szczeniaki. To co się powinno widzieć na festynie- odparła, nie odrywając oczu od lornetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Oxy, nie wiem czy dam radę radę nie być królową przez...dobra, dam..wydaje się, ż na festynie fajnie się bawią, szkoda, że ja nie wiem co to zabawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Paint - Kiedy byłaś mała, lubiłaś się ze mną wygłupiać. Na pewno pamiętasz. A teraz chodźmy. - Wziął Paint za łapkę i zaprowadził na ładną polankę Type - Czyli to jednak prawda. Dziwię się że król zgodził się na takie coś. Może jednak coś się zmienia. A ty co o tym sądzisz? - Zapytał Simon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - Ja też- powiedziała odstawiając lornetkę- To do niego nie podobne. Coś się święci. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - Wygłupiałam? Na pewno nie.. to nie w moim stylu. - pociągnął ją za łapkę, więc za nim poszła. Znów słyszała głośną muzykę, która aż prosiła ją by iść na festiwal. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 ShowTime opuścił festiwal. Szedl przed siebie zastanawiając sie co robic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Paint Oxy zaciągnął ją na polanę i położył się na trawie, a następnie poklepał miejsce obok siebie. Type - Może to przynajmniej zwiększy twoje szanse u niego. - Skomentował Simon. Plotki o twoim zauroczeniu nadal lekko się trzymały. W tej chwili spostrzegłaś ShowTime'a który kroczył przez uliczki. Dlaczego nie jest na zabawie? ShowTime Zastanawiałeś się co robić. Nagle usłyszałeś jakiś głos w głowie. - A co jest złego w zabawie? - Po chwili głos zniknął. Był jak jakieś echo. Spostrzegłeś że w okolicy jakiś młody kundel jest bity przez starsze psy. Writer i Power Mad Muzyka zwolniła. Grała teraz bardziej romantyczna piosenka. - Pary zapraszamy do wolnego tańca! - Stwierdził komentator. Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Wiesz co?!- krzyknela obrazona Type do Simona- A na zabawie nie jestem bo nie mam dziś humoru! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Paint zrozumiała o co chodzi i położyła się na miękkiej trawie obok niego. - Całkiem...wygodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Ja jestem Power Mad. - powiedział, gdy muzyka zwolniła, zaczął dostosowywać się do odpowiedniego rytmu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts