Little Light Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Zdecydowanie Księżniczkę Celestię :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Ja to bym chciała spotkać Rainbow Dash. Tuliłabym ją nawet gdyby się jej to nie podobało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemanda Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 A jakby tak... pójść na zakupy z Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Rainbow albo derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Ja natomiast chciałbym spotkać Pinkie lub Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Oczywiście, że Mrocznego Pana Ciemności, Króla Sombrę. Dużo byśmy obgadali, dostali się do Equestrii i ją podbili... z moją ponyfikacją oczywiście. Ale i tak, nie wiedząc, co robić, hugnęłabym go na śmierć Potem bawiłabym się jego piękną grzywą, zobaczyć, jak faluje w rzeczywistości. Aw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Octavia!!!!! Czemu do tej pory nikt nie chciałby spotkać się z Octavią? Przecież ona jest najlepsiejsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 W chwili obecnej... pinkamena razem z jej szalonym spojrzeniem i psychopatycznym uśmiechem, umazana we krwi, przynajmniej teraz bym się z nią dogadał i ruszył na całonocne łowy w świetle księżyca... to by było coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morty PL Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Chętnie chciałbym zobaczyć rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 W tej chwili chciałabym spotkać się z Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Chyba żadnego nie chciałbym spotkać. Nie mógłbym się skoncentrować na robocie, a zarabiać trza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Takiego, który zabrałby mnie do Equestrii na wycieczkę. Temat brzmi "jakiego", a nie "którego" więc nie rzucam nazwiskami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinixPony Napisano Lipiec 19, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2014 Takiego, który zabrałby mnie do Equestrii na wycieczkę. Temat brzmi "jakiego", a nie "którego" więc nie rzucam nazwiskami. Czyli Molest... ee znaczy Celestie xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) Ja chciałbym spotkać Twilight Sparkle , natomiast cały dostępny czas poświęciłbym na wymianę poglądów i dyskusję; może udałoby się jakieś książki pożyczyć, wtedy musiałaby jeszcze raz się pokazać, by je odzyskać A poza tym, to byłaby prawdopodobnie jedna z najciekawszych konwersacji w moim życiu Edytowano Lipiec 20, 2014 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Lyra. Ponieważ z powodu. Albo Lunę. Dlatego bo ciekawi mnie czy naprawdę zawsze krzyczy. No to jeszcze Derpy, i Twilight. Ponieważ z powodu bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Musiałbym wybrać pomiędzy dwoma drogami: 1. Królową Podmieńców- dlaczego? Urżnąłbym jej łep srebrnym mieczem, przez co zostałbym bohaterem Equestrii i Zabójcą Potworów, dwa marzenia w jednym. 2. Spotkałbym się z Królową Nocy i spędziłbym z nią dany mi czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carpe Mori Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Nie jestem pewna z którym kucem chciałabym spędzić te miłe chwile. Skoro ze znajomymi się nudzę to tym bardziej będę się nudziła z postacią która mnie nie zna, bo będzie ciężko o wspólny temat. Bo skoro to jest ten jeden jedyny raz to chcę to spożytkować jak najlepiej. Ale z drugiej strony, autor tematu nie zdefiniował jak długo ma trwać ten jeden raz, to równie dobrze mogłabym spędzić z kucem 2 minuty, jak i również całą wieczność. Gdybym musiała wybrać to bym wybrała Zecorę lub Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Ojeju! Jest tyle wyborów! No cóż... Może podam najpierw parę z którymi bym chciała się spotkać, a później bym wybrała jednego. Tak, to chyba będzie dobry pomysł To tak: Księżniczka Luna - Nikt nigdy nie doceniał jej nocy. Dla mnie noc jest ulubioną porą. Chętnie przysiadłabym z nią na jakiejś łące z teleskopem i podziwiała gwiazdozbiory, które stworzyła. Jak i przy okazji podjadała Księżycowe Ciasteczka Fluttershy - Jest bardzo podobna w charakterze do mnie. Poza tym jest idealna na przyjaciółkę. Często lubię spokojnie spędzać czas i... lubię opiekować się zwierzątkami, więc mogłabym jej pomóc trochę, przy czym trochę porozmawiać w miłej atmosferze. Doctor Whooves - Z jednej strony ma trochę inny charakter ode mnie, ale myślę, że i to by mi na złe nie wyszło. W końcu potrafi mieć znakomitę pomysły na spędzanie czasu i uwielbia podróżować. Trixie - Uważam, że jakby ją lepiej poznać okazałoby się, że wcale nie jest taką złą osóbką. W sumie nigdy tak naprawdę nie była zła. Prawdopodobnie potrzebuje po prostu przyjaciółki, która by jej poświęcała uwagę, wspierała i doceniała to co robi. Hmm... No, nie powiem...wybór jest dość trudny. Ale mam w sobie od zawsze dość duży potencjał do pomagania i... chyba najbardziej by mi zależało by zobaczyć na twarzy Trixie częściej szczery uśmiech i więcej jej prawdziwych kolorów A więc moi wyborem jest -------->>>> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Kiedyś to bym się długo nad tym pytaniem zastanawiała, ale obecnie mam kucowego faworyta ponad wszystkimi innymi kucami, a jest nim Whooves! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twilight Pie Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Ja nie mogę się zdecydować albo Twilight albo Fluttershy albo Rainbow . Ostatecznie wybieram Fluttershy pomogłabym jej zajmować się zwierzętami i pogawędzić przy herbatcę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Fluttershy :3 Chociaż kto wie czy by nie uciekła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Najsweetaśniejszą księżniczkę Cadence. Jak na księżniczkę miłości coś mało ktoś o niej pamięta , powinna dostać serdecznego huga. Edytowano Grudzień 7, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Teraz? Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnergySky Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 hmm... wybrałbym fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Chcialabym spotkac.. Lyrkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts