Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - To i tak była moja wina. Przestraszyłam go. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - To i tak przesada. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Cóż... Kiedyś mu pewnie oddam. - powiedziała. - Ale ważne jest to że wszystko już w porządku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Ta... w sumie, skoro masz wolne, chcesz się może gdzieś przejść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) - Ano w sumie mogę. Zupełnie nie miałam co robić zanim przyszedłeś bo Rin z Franklinem poszli biegać, Vergil gdzieś się szlaja tak jak ten nowy. - powiedziała i wstała. Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Chcesz iść w jakieś konkretne miejsce? - zapytał również wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Nie. Jest mi to obojętne. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - To może do jakiejś kawiarni? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Może być. - powiedziała i uśmiechnęła się. Ruszyła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Jonathan ruszył razem z Lorence, wrona z jego ramienia odleciała na jakieś drzewo. - To może do tej co ostatnio? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Dobra, tam było bardzo fajnie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - No to chodźmy. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Cieszę się że już prawie koniec roku szkolnego... - powiedziała. - W sumie może ten cały obóz nie będzie taki zły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Ta. Fajnie. A co do obozu, to raczej nie będzie to nic złego. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Wydawało mi się że skoro nie bardzo się z wami dogaduję to może nie ma to żadnego sensu. Jeszcze z tą moją drugą jaźnią były same problemy... - powiedziała. - Ale w sumie miałam się tym nie przejmować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Będzie dobrze. - powiedział. Po chwili dotarli do kawiarni. - Wolisz wewnątrz czy na zewnątrz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) - Na zewnątrz. Ładna pogoda jest więc będzie milej. - powiedziała i usiadła przy jakimś wolnym stoliku. Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Ok. - powiedział i usiadł naprzeciwko Lorence. Po chwili podszedł kelner i dał menu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Lorence zajrzała do menu. - Dobra wiesz już co chcesz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Ta. Chcesz też jakiś deser? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Mhm... Kawałek szarlotki. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Spoko. - powiedział, po chwili przyszedł kelner. - Mogę już przyjąć zamówienie? - zapytał. - Ta. Dla mnie kawa z lodami i ciasto tiramisu. A dla ciebie Lorence? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) - Dla mnie latte i szarlotka. - powiedziała. Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 ((Z fona trochę trudno się pisze. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 ((Czy ja wiem? Ja jakoś z tym trudności nie mam)) Kelner kiwnął głową i odszedł. - No cóż. No to czekamy. - powiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts