Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 (Moja sprawa. Nie czepiaj się. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) Lorence przez dobrą chwilę siedziała zamknięta w pokoju wciąż była zapłakana. W końcu jednak wstała i wyszła z pokoju. Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 [A no tak xd] Lorence zaczęła się włóczyć po całym budynku. W końcu natrafiła na Jonathana w jednym z pokoi. - Tu jesteś... - powiedziała i uśmiechnęła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Lorence? - Jonathan spojrzał na dziewczynę i wstał. - Wcześniej tak szybko uciekłaś... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Chciałam się po prostu przejść. - powiedziała i podeszła do niego. - Mam coś dla ciebie. - powiedziała i pokazała mu co miała w ręce. Była to malutka klepsydra na łańcuszku ze srebrnymi wykończeniami. - Dostałam to od babci zanim zmarła miałam wtedy 4 lata. Mam to ze sobą prawie cały czas. Powiedzmy że od zawsze przynosi mi szczęście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Jesteś pewna? W końcu to pamiątka. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Tak. Przynajmniej mam pewność że będziesz o mnie pamiętał. - powiedziała i wsadziła mu łańcuszek do ręki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Dzięki Lorence. - powiedział. - Ale i tak nigdy bym o tobie nie zapomniał. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) Rin i Elesis weszli do budynku. - Oto i jesteśmy - Rin dostrzegł kolejnego diabła i Franklina - Co tu się dzieje - Zapytał - Nie ważne idę do Jonathan'a, Elesis rozgość się ja zaraz wrócę. - Rin ruszył do pokoju zabrał szkicownik i poszedł do pokoju w którym był Jonathan. - Hej - Rin zobaczył Lorance - Oj to chyba zły moment, poczekam chwilę. - Rin wyszedł przed pokój. (( Usuńcie ten cały spam )) Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 ((Postać Lucyphera do facet )) - Hm. Cóż, nieduża ta wasza grupa. - stwierdziła Elesis. - Ok, mate. Jestem Elesis Scarlet i jestem silniejsza od każdego was. - powiedziała z uśmiechem. - Potrzebuje ręcznika... są tu jakieś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Wszystko jest w łazience - Odpowiedział Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ok. - powiedziała i poszła do łazienki. ((Nie będę opisywać jak się kompie bo to nie jest żaden kiepski romans )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ale w ten sposób jakaś część mnie zawsze będzie z tobą. - powiedziała i przytuliła go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Dzięki. - mruknął i objął Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 -Idę do kibla.- powiedział Lucas kierując się w stronę drzwi. Podszedł do nich, otworzył je i stanął ja wryty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Mam nadzieję że wrócisz... I nic ci nie będzie. - powiedziała. - Będziesz musiał na siebie bardzo uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Elesis akurat ściągnęła stanik, odwróciła się i zobaczyła czarnowłosego diabła. - Puka się gnoju! - krzyknęła i posłała w niego pocisk ognia który trafił diabła w twarz. Podbiegła i zamknęła drzwi. - Zbokol! - krzyknęła. - Wróce, nie martw się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 -Widziałem piękne rzeczy.- powiedział ocierając twarz z popiołu i lekko się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Jeszcze raz tak zrobisz a wypale ci oczy! - krzyknęła, rozebrała się do końca i weszła pod przysznic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Rin mi obiecał że będziemy mogli cię odwiedzać. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - To wspaniale. - powiedział weselej. - Lorence... - powiedział cicho i nachylił się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Będę za tobą bardzo tęsknić. - powiedziała i pocałowała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ja za tobą też. - powiedział. - W sumie mamy jeszcze trochę czasu, jadę dopiero jutro. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) Rin nie mógł już wytrzymać. Wyszedł na zewnątrz i ruszył w stronę nowego budynku szkoły. - Tak czy inaczej dobrze się między nimi układa - Rin powiedział cicho do siebie. Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Elesis wykompała się, owineła się ręcznikiem. - Hmm, przydało by się zmienić ciuchy... - mruknęła. Wyjrzała przez drzwi. - Pikachung. Weź znajdź Rina i zapytaj się czy nie ma jakś ciuchów które mogłabym pożyczyć. - poprosiła. Wilk zmienił się w człowieka i pobiegł za Rinem. - Rin! - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts